Gunilla Tycker Till

Alltså, det här hade jag totalt missat. Hade inte ni talat om det i kommentarerna hade jag inte sett det. Tack, från djupet av mitt Gunilla-älskhatande hjärta!

gunilla-persson-hollywoodfruar-430x286_167840434

Från och med tisdag nästa vecka kommer alltså The Gunilla Show. Eller Gunilla Tycker Till. Antagligen samma sak om man frågar henne.

Betyder det att hon får sitta oemotsagd och bara TYCKA olika saker om andra saker eller vad skall det handla om?

Jag hoppas i alla fall att det betyder att vi har två time warp-timmar nästa tisdag?

Men jag undrar om hon verkligen funkar i ett format där hon inte har de andra fruarna att förarga sig på?

Jag säger något jag aldrig trodde jag skulle säga på en torsdag, men jag längtar till på tisdag.

Nu skall jag sätta mig i en bil och där skall jag sitta större delen av dagen och åka massvis med mil.

Det är dödstrist.

När jag kommer hem igen har jag en fråga, för jag skall göra något skitspännande nästa vecka. Som jag är lite lite nervös över ändå.

Vi tar det sen, nu vill jag bara få mer koll på programmet. Vet ni?

0 thoughts on “Gunilla Tycker Till

 • Jaha nu ska man gå här och vara nyfiken! Hoppas du uppdaterar innan jag sitter på båten och ska segla hem för då lär jag väl inte ha någon uppkoppling misstänker jag eller så får jag order om att vi ska spara på batterierna för att det inte går att ladda osv…
  Ha så kul på bilresan 🙂

 • Här kan du läsa:Femstjärnigt ska det vara. I alla fall om Gunilla Persson får bestämma. Vi är vana att se Gunilla i det lyxiga livet i Los Angeles. Vi är också vana att höra henne säga vad hon tycker och tänker. Nu har hon kommit hem till Sverige för att recensera livet utanför Hollywood. I det här programmet ska Gunilla tycka till om allt mellan himmel och jord. Allt kan, och SKA, recenseras! Det är Gunillas fans som ger henne uppdrag att utföra som hon sen ska tycka till om. Betygen ges i form av stjärnor så klart! Programmet chockstartar med att vi får reda på hur ghetto Gunilla egentligen är när Dogge Doggelito ska lära henne rappa. Vi får också se henne prova att övernatta i naturen och möter vilda djur i skogen tillsammans med Skansen-Jonas Wahlström. Hur ska det gå när Gunilla ska klippa hår på riktigt? Kändisfrisyrernas okrönte kung Marre Hitti ska guida Gunilla att hålla saxen åt rätt håll. Och som om allt det inte var nog får vi dessutom höra hur det skulle låta om Gunilla var statsminister när hon ska hålla ett brinnande tal till nationen.

  • Herregud. Vi måste kanske köpa en kollektiv skämskudde till nästa tisdag. Var köper man sådana där stora pandor som Steve Angelo kom hem med till kiddot?

   • Tror vi måste bege oss till LA för att köpa dem, annars kan vi ju kontakta Gunilla via hennes blogg och benne ta med ett gäng när hon ska besöka Sverige. Tror du hon ställer upp?

    • HAHA! Ja hon tar säkert gärna med sig ett gäng. Men bloggen är ju inte nödvändig. Följer du henne inte på Facebook? Halva nöjet att läsa hennes inlägg där efter att avsnitten sänts när hon skriver långa drapor och fiskar efter komplimanger 😉

     • Herregud hennes Facebook, finns inte skämskudde stor nog att gömma sig bakom när man läser där.Ska börja läsa där efter programmen i fortsättningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.