Ett lite underligt telefonsamtal?

Igår när jag rände omkring som minion ringde min telefon, ett nummer jag inte kände igen, men som tog sig igenom min app som brukar ha järnkoll på vad som är spam/försäljning eller vad som är vanliga samtal.

 

IMG_7936

Det ser ut som att jag hann svara, men det gjorde jag inte. Det var sådär precis på håret och visst ser det ut som ett alldeles vanligt mobilnummer?

Först tänkte jag inte så mycket på det, jag konstaterade bara att de inte lämnade meddelande och därmed var det knappast särskilt viktigt. Sedan kom jag på att det kanske var läge att kolla upp det eftersom det har varit en lång period med en inte helt kurant svärfar och jag ville försäkra mig om att det inte var någon från hemtjänst eller liknande.

Det var inte från hemtjänsten och det gällde antagligen inte svärfar alls.

Döm om min förvåning när jag kollade upp det på nätet.

Screen Shot 2015-10-21 at 20.44.42

Jag kan ju tycka att det finns bra och mindre bra företagsnamn och det här var väl kanske … mindre bra?

Man blir inte så lite nyfiken. Och man undrar vem stackars Nisse är som måste vara penisen utåt på det här företaget?

Sen frågade jag mina närmast sörjande hur det här numret kunde ta sig igenom mitt spamfilter och att jag faktiskt är NIX:ad och då var Birgit snabb som blixten med sin kommentar; de kommer igenom om man har varit kund tidigare.

Det har jag inte.

Men det hoppas jag att jag inte ens behöver poängtera va?

Däremot är jag lite lite sugen på att ringa tillbaka för att fråga exakt VAD de ville sälja till mig.

Något mjukt antar jag?

// Kevin

0 thoughts on “Ett lite underligt telefonsamtal?

  • *fnittrar hejdlöst* till alla besökares förvåning….sitter på jobbet och vi har både Broderiakademin som har myspys och broderier i kafeét samtidigt med moderaternas myspys efter jobbet. Jodå såatt …..
    olika är våra besökare, häromdan hade jag ett par ungdomar som sexade sig lite på toan såhär på eftermiddagen. Jag kände mig som en väldans vresig tant som pekade på ytterdörren med hela handen samtidigt som jag meddelade att de inte var välkomna hit igen. Sen var jag sekunder ifrån att fråga om de var medvetna om att museet var kameraövervakat och om de ville se filmen med sig själv i huvudrollen. Där hann jag hejda mig och tänka tyst min mun får du socker! Fast det hade varit kul att se minen på dom när jag sa det. 😀

  • Herregud så roligt,undra hur bra det företaget går?det är ju inte det man är mest sugen på!Säkert att du inte har shoppat/sponsrat dom lite?

  • Ha ha ha ha! Hur tänkte de där när de döpte det företaget? Och, som sagt, vem är den stackarn som får agera ansikte/penis utåt för företaget?
    Och vad är det för app du har som är så bra? Jag har Truecaller men den är inte någon höjdare för mig i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.