På benen och hjulburen

Sveriges minst pigga människa tog sig ombord …

  
… dagen efter alla översvämningar i Hallsberg. Det här kan ju bli hur spännande som helst.

Extra spännande att promenaden från bilen till tåget gjorde mig helt utmattad. Om man inte har gjort något annat än ligga i en vecka verkar det som att man tappar mer än kilon, man tappar den yttepyttelilla kondis man även hade.

Jag kommer vara ett vrak efter fullbordad tågåkning.

Men jag vet ju att Johanna gör sig fantastiskt bra som Florence Nightingale.

0 thoughts on “På benen och hjulburen

 • Hoppas att vattnet rinner undan, tåget och spåren sköter sig så att du kommer fram ordentligt! …och att du orkar ta dig av tåget när du är framme!!

 • Hoppas du piggnar på dig det sista nu! Själv svimmade jag på Hemköp mitt bland attiksburkarna efter att ha legat till sängs en längre tid. Man är inte så stadig och det går fort utför. Hoppas du får det hur bra som helst och jag vinkar när du åker förbi på väg till Johannas butik.

 • hoppas du kryar på dig fort nu och att Simon blir väl omskött. Sen hoppas vi på att översvämningarna har gett med sig så att tågen går som dom ska iaf.
  Annars kan du ta en omväg runt Västerås och vila dig lite 🙂

 • Tina Johansson says:

  Hu, du borde nog ha stannat i sängen, eller åtminstone i soffan några dagar till, men när annat kallar och Simon behöver lite kärlek, så får man ju offra sig 😉
  Meeen nu måste jag berätta en sak för dig! Jag har bestämt mig! Jag ska skaffa hund! Detta året med sonens älskade Teo, har fått mig att undra hur jag har överlevt utan…och när jag tänker efter så har jag ju knappt gjort det…
  Ha det gott i Hufvudstaden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.