Jamen jag lever

Och har tappat totalt sju kilo på en vecka. Snacka om dietstart. Vad det här nu än var, influensa eller annan mystisk virusinfektion, var det för jävligt. Kan inte påstå att jag är PEPP ännu, men det kommer väl. Jag är åtminstone såpass frisk att jag är trött på att ligga ner.

Men nu har jag två funderingar, det är alltså bara jag som inte sover när jag har feber? Jag trodde att det var helt normalt att inte sova. Jag kan inte sova, det är helt omöjligt, jag ligger bara och vrider mig och tycker att livet är pest.

Den andra funderingen, efter att ha kollat på alla avsnitt av White Collar utom de sex sista, HUR KAN MATT BOMER VARA GAY?

Jag googlade honom efter att jag hade kollat klart och nu vill jag gråta. Karln är ju så snygg att man avlider lite och så är han lyckligt gift och pappa till tre barn, bara det är ju illa nog, men dessutom spelar han för det andra laget.

Jag skall bli bög. Om det så är det sista jag gör.

0 thoughts on “Jamen jag lever

  • Åhhhhh , precis vad jag funderat lite över idag om man fick ha den på flyget ☺️

   Eftersom jag flyger till Turkiet på lör kväll

   För tänkte blir säkert massa promenerande där nere för min mamma e för snål för o ta taxi om det inte är nödvändigt, ena gången vi var iväg o gått lite vilse i flera timmar o hamnade uppe i bergen utan hotell, butiker och framlagt gatljus för att sedan hamna nog i en stad vi inte bodde i vilken vet vi inte men misstänker en grannstad, där jag tillslut mer lr mindre vägrade gå ett steg till gick hon tillslut med på att ta en taxi

 • Lycka till, säger jag! Till att bli bög, alltså. 😉
  jag sover, och inte mycket annat (förutom att svettas eller frysa) när jag har feber.
  Skönt att du är på bättringsvägen!!

  • Jag önskar verkligen att jag hade kunnat sova men det går inte. Jag trodde det var normalt. Jag har rullat omkring så mycket att hela håret är en enda stor klump med dreadlocks.

   Hmf. Jag skall bli bög. Jag måste bara ha en plan. *tänker jättemycket

 • Grattis till de sju och att du är på bättringsvägen. (Tyvärr verkar du ha smittat mig lite, inte så mycket till feber och viktminskning, men halsont och huvudvärk … 🙁 ) Men jag förstår inte hur du kan låta bli att sova när du har feber!

  Annars kan jag bara beklaga, tror inte att du får din önskan uppfylld där.

 • Första dagarna som sjuk är vidriga, sover inget då. Men sedan blir det bättre och oj vad skönt det är att sova då! Skönt att du är bättre.

 • Malin (fr Jämtland) says:

  Matt är snygg, inget snack om saken. Dock har jag lite svårt för hans stirriga blick…. påminner om Ramona i Real housewives of New York (blir stressad av att titta på hennes uppspärrade ögon).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.