Hedersgäst och övertalningshjälp

DÖM om min förvåning när jag i godan ro sitter och blir friserad, utan glasögon och därmed blind, in genom dörren kommer en diffus kvinna (pga blind av glasögonbrist alltså) och säger att hon letar efter någon med blått hår.

Mig? I Stockholm?

Det var Humlan, som sällskapade med mig sista timman i frisörstolen. Det finns inget bättre ord än att säga att jag blev hedrad. Över att hon tog sig tiden att leta upp obskyr blåslingad västkustbo på Kungsholmen. Det var en fånigt trevlig bekantskap att göra. Och tiden gick alldeles för fort. Som den gör när sällskapet är trevligt och man har blåbärspaj med vaniljsås framför sig. Tack Humlan, jag lovar att du skall få återgälda 😉 Jag åker gärna till Stockholm för fika.

Sen blev jag efterlyst av Johanna som på allvar oroade sig över att jag eventuellt hade blivit bortrövad. Så jag åkte hem.

Nu behöver jag input. Jag och Johanna har en dispyt. Johanna ser ungefär lika bra som en fladdermus och använder linser jämt. Hon påstår att hon inte passar i glasögon. Jag har hävdat motsatsen länge nu och idag provade hon mina glajjor som jag bara visste att hon skulle vara snygg i. Om man bortser ifrån att mina glas gjorde henne karatefull så var hon skitsnygg.

Hon hävdar envist motsatsen. 

  
Kvalificerat skitsnack.

  
Kan vi prata om det här?

Hon passar verkligen i glasögon. Definitivt i mina bågar.

Kan ni hjälpa den här blåhåriga tanten att få henne att fatta?

Sen är givetvis inte håret helblått. Den här gången. Jag ser håret mer som Ben & Jerrys Blueberry Cheesecake. Med en swirl i håret. 

  
Det är bara kakdegen som saknas. Men det sitter en rätt bra kakreserv på röven.

0 thoughts on “Hedersgäst och övertalningshjälp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.