Off you must fuck

Äääääntligen kom min sommarpresent som jag beställde i juni. Det blev alltså en höstpresent.

IMG_7721

Nu sitter den där den sitter och den kommer vara en finfin påminnelse att aldrig mer hamna i en situation där jag vill fuckoffa andra personer. Som ett kom ihåg-snöre runt fingret liksom. Fast skitmycket finare.

Aldrig mer skall någon få trampa på mig, utnyttja mig eller lura mig till månen och tillbaka.

Från och med nu knycker jag en väninnas inställning till andra människor. Jag utgår ifrån att alla är up to no good until proven otherwise. Eller om de kommer med väldigt goda referenser i form av gemensamma bekanta, bakgrundskoll och ett gediget CV.

Jamen typ så?

Jag måste nog säga att jag känner mig lite som Fantomen. Han bär ring och ibland går han på stadens gator iklädd alldeles vanliga kläder (om nu trenchcoat är så himlans vanligt?). Och hans fiender är lätta att känna igen då de bär käftsmällsavtryck i ansiktet från döskalleringen.

Det skulle kunna hända att ringen gav mig en pyttesmula hybris och en känsla av superhjältestatus och att jag fnissar lite åt mig själv.

Men den var efterlängtad och den är förbaskat cool.

// Gurans Polare

0 thoughts on “Off you must fuck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.