Det blev ingen Fantom på Segway

Av den enkla anledning att det är svinsvårt att filma sig själv.

I helgen var maken på guttetur. En gammal kompis kom hit (tydligen har vi fortfarande besökstid?) som han inte hade sett på flera år och de var fyra medelålders gubbar som skulle åka båt på lördagen, sova över på okänd ö och sedan komma tillbaka till stan tidigt igår morse enligt uppgift från den säkra källan.

Är det någon som tar män på allvar när de talar om logistik och planering?

Jag ringde första gången runt lunch igår för att fråga om inte “tidig” och “morgon” hade passerat. Jomen det hade det nog och de hade precis parkerat båten på hemmaplats. En av fyra hade tagit Kosterbåten hem skittidigt på morgonen pga tid att passa hemma, besökaren hade just hoppat in i sin bil och kört hem till storstaden och så var de bara två kvar. Norrmannen som promenerar på mitt redan lite klena tålamod och så maken då. De skulle bara gå och käka lunch, norrmannen skulle bli hämtad av sin ömma moder och sedan flaggades det för hemkomst.

Finemang, sa jag. Det hade börjat kurra i magen och jag bad om medtagen lunch.

Klockan fyra hade jag fortfarande inte sett röken av varken lunch eller make så jag ringde igen.

Hoppsansa, de hade visst börjat greja med båten lite och sedan skulle de bara luta sig tillbaka en stund på soffan och så RÅKADE de somna.

Jag väckte dem alltså klockan fyra.

Klockan sex kom somliga hem med LUNCH.

Det är lite oklart vem som är mest korkad. Jag, som vid det här laget borde lärt mig att manslogistik är åt helvete eller maken som alltid gör dåraktig planering och är helt värdo på att informera om tidtabelländringar.

Han får liksom SJ och bangeneralen att framstå som rena rama Nobelpristagare i logistik.

Jag har med andra ord redan fått användning för ringen.

MÄN!

Men hörrni. Imorgon kommer ju vår favorit tillbaka i rutan. Det enda positiva med att vi går mot fel årstid.

Vi kör som vanligt eller?

0 thoughts on “Det blev ingen Fantom på Segway

 • För varje säsong som går, blir jag mer o mer inbiten tittare av SHF 🙂 Klart jag ska titta.. Såg på instagram att Gunilla visar hud (ben) det fnissade jag gott åt med tanke hennes ramsor om syndare hihi…

  • HAHA! Det där med att visa hud och att hon tycker att de egna benen är snyggast i världen måste ju vara sjukt jobbigt för henne med tanke på synderiet. Åh vad jag längtar till ikväll.

 • Nope blir ingen The Gunilla för min del iaf för jag befinner mig fortfarande i Turkiet där jag har värsta tänkbara tajmingen med helvetesveckorna just när vi är här.
  Men får njuta dessa sista dagar för på lör blir det hemfärd

  Tycker du kan inviga ringen på maken med gott samvete

  Dessutom borde du lärt dig vid det här laget om hans tidsuppfattning som inte är den samma som din 🙂

   • Jodå vädret är inget o klaga förutom Häromdagen då det kom en regnskur fast den gick över inom 1 timme sen har det regnat & åskar 2 nätter men det gör inget heller då vi ändå sover då. Däremot kroppen då den feltajmade helvetesveckorna ja min kropp har ökat från helvetesveckan till veckorna och den dagen då det helvetet äntligen tar slut ska jag skåla i skumpa !!!

    Men som tur e har vi pool på

    • Får jag klaga på vädret nu för det har ösregnat sen 3-tiden och blåser vi som hade planerat en säng ner till stan här men blev inget med det, dessutom har strömmen gått 2 ggr här på hotellet med även om den kom tillbaka rätt fort fast nu måste vi ta trapporna upp & ner eftersom de spärrat hissen längst ner. 🙁

     Ner är ju inga problem mer än för mamma som har problem med att gå ner och upp är ju lite jobbigare för mig iaf när inte kondisen e på topp :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.