Vad gjorde man som sjukling innan Netflix?

För glass smakar fortfarande som kofta och jag har inte sovit sedan natten till söndag. Att nätter var långa visste jag, men inte att de var så här himlans långa.

Vi kan väl säga så här, jag började kolla på White Collar, den hade jag inte sett innan och den innehåller rart snygg pojk.

  
Jag har snart betat av fyra av fem säsonger. 

VEM är det som bestämmer att man inte skall kunna sova när man har feber? Jag var inte med och röstade på den grundlagen alls.

Skall jag nödgas att se något positivt i det här är det att feberdieten är klart underskattad och att första dietveckan startade med fanfarer och trumpeter. Minus fem kilo. Som jag antagligen svettats bort. Men svettningar är positivt med, det betyder väl att febern kryper neråt?

Så. Om man bortser ifrån att det suger att ha en ståltrådsklädd tennisboll i svalget, med tillhörande ont överjävlaallt känner jag mig åtminstone lite smal.

Och så är det positivt att det drabbade mig den här veckan. Nästa vecka skall jag till Johanna och mysa. Samt fixa Simon. Simon mådde också rätt bra innan hans matte åkte på den här skiten, men efter att ha legat i fem dygn har Simon fått lite dreadlocks pga svårigheter att ligga still med feber. Så många dreadlocks att det nästan är oroande. Han känns mindre som ett marsvin och mer som tovad ullmössa nu.

Bara vi tar oss igenom helgen, så skall den här urlakade käringen till huvudstaden och jag har många spännande saker på schemat. Simon skall få helt ny färg och vi skall hänga med sympatiska människor jag inte hängt med på länge.

Men mest längtar jag efter Johanna och Celiné.

Och att sluta vara sjuk.

Det hade varit trevligt.

0 thoughts on “Vad gjorde man som sjukling innan Netflix?

 • Hur har du lyckats med varianten INTE sova med feber? Min temp kan inte stiga med mer än 0,3 sen sover jag….. Oavsett vad jag har, det enda är att jag yrar mer vid högre….

 • Feber? Då sover man , väldigt oroligt iofs men man sover :-/ sen kollar man dåliga serier o somnar mitt i för att vakna i slutet o fatta nada men orka bry sig. Krya på dig o ha en kanontripp till tokholmen och hoppas Simon repar sig igen 🙂

 • Efter tre veckor med lunginflammation i våras hade jag deffade magrutor man kunnat bucklat plåt med – första o sista gången..

 • Du är den första som jag har hört blir sömnlös av feber!
  Men någon ska väl bli det också. 😉

  Se nu till att bli fri får viruset innan du kommer till den här sidan!

 • Jobbigt att inte kunna sova, jag kan OBS hur mycket som helst när jag är sjuk. Krya på dig nu inför resan till hufvudstaden!

  Men HUR har du kunnat missa White collar?

  • OBS ska såklart vara sova, konstig autocorrect. Och appropå autocorrect lyckades en kompis med en rolig häromdagen. Jag skrev “Ha en trevlig resa!” och fick till svar “Dan-Åke”. Kan du gissa vad hon menade? ☺️

 • Så enveten den där sjukan verkar vara. Hoppas du får ett snabbt tillfrisknande;) och är “fit for fight” när du ska till Sthlm. Krya på dig och trevlig resa.

 • Du verkar köra feberdvala i stället för sömn. Stackare! Men alltid något att kilona rasar.
  Hoppas skiten ger sig snart så du orkar med trippen hit upp.
  Kram

 • Skriv nu bajs som överskrift och bla bla bla under i ett nytt inlägg!
  Mer behövs inte för att rädda min hjärna !
  Varje ggn jag kikar in här går blommig falukorv igång i huvudet ! Dag ut dag in!
  Hjälp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.