Men sällskapet är finfint

Eftersom maken inte befinner sig i samma postnummerområde som jag betyder det att jag har levt, dansat och sjungit med den här snubben hela dagen.

  
Han sjöng mig till och med till sömns igår. 

Det positiva med att inte vara Spotifyberoende. Jag har kvar min onlinemusik som är intakt sedan min första iPod. Innehållet har bara ökat. Då ägnade jag ett par dagar åt att lägga över alla mina skivor, sedan dess köper jag online. Mitt musikbibliotek är som en 14 år gammal dagbok över vad jag har gillat under åren.

Med risk för att låta fisförnäm. Spotify är skitbra, som muzak. Vill man brassa på i hörlurar/högtalare är kvaliteten åt helvete.

Och så var det ju den där detaljen att det bara funkar när man har vettig kontakt med the interwebz.

Jag har ingen vettig kontakt, men jag får fortfarande sova med Robbie.

Imorgon skall vi prata allvar och om argsinthet.

När jag väl har överlistat internetbristen.

*håller tummarna för att det här laddar upp

0 thoughts on “Men sällskapet är finfint

  • Kör Sonos i hela huset&altanen på full”gas”m Spotify,tycker det låter helt ok,Annars jagar vi livet ur oss och försöker valpsäkra hemmet eftersom vi har adopterat en liten ny vovve,3 mån x Lab…Vad har den stackars maken gjort för hyss nu???

      • SÅÅ jättegärna,han har fan 1000 hyss för sig,så vi kan behöva en hjälpande hand.Nu när jag nästan fått ordning på den andra”badboyen”så är det bara att börja om,problem nr1 är att han tror att han kan lika bra som dom andra hundarna(detta inkl simning…)så matte hjärtat har ibland en stressfaktor på 30000 slag i minuten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.