Jävla interwebz

1. Jag skrev ett jättelångt och argsint inlägg tidigare idag. Men det hade inte blivit publicerat.

2. Nu har jag exakt nästan noll uppkoppling. Försökte svara på kommentarer en triljon gånger utan att lyckas så jag provar här. Med ett inlägg alltså. För att se om detta åtminstone vill publiceras.

3. Har inga mirakel hänt imorgon så går jag och köper en jävla dongel så vi kan prata med varandra. Det här är ju värdelöst.

Mvh,

Inget Bredband Värsta Sveket

0 thoughts on “Jävla interwebz

 • Så har jag det just nu. Bara telefonen som har uppkoppling, och där är surfande mycket begränsad. Men jag kikar efter dina inlägg, och några andra, för att jag är beroende. 🙂
  Ser fram emot inlägget som är på rymmen, ut och leta efter det nu! 😉

 • Jag bara låtsas att du har börjat jobba igen – MASSOR…så att min sista semestervecka blir fortsatt fantastiskt solig!!!
  Igår BADADE jag – första gången på 10år.
  Jobba vidare så hörs vi nästa vecka 😉

 • Hehe det roliga i ditt inlägg var att när jag klickade på länken på fejjan fick jag bara upp en tom ruta ….. Första tanken var då under en millisekund “var uppkopplingen så jävla dålig att texten inte följde med?” Innan jag sansade mej och gjorde om och rätt. 🙂

 • Synd, dina argsinta inlägg är roliga (men därmed inte sagt att de andra inte är det 🙂 )

  By the way, har du koll på vad butiken heter som säljer sportkläder, ligger på andra sidan kanalen från polisstationen ungefär. Retar ihjäl mig över att jag tappat namnet.
  Lycka till med uppkopplingen

 • Vad är internet uppkoppling, när man är nyss hemkommen från semestern? Jag sitter fortfarande och vilar mina fötter (efter allt gående) och jag tror att jag fortfarande är mätt! Jag har nog ätit mig genom halva landet. Dom petade i mig mat varje timme känns det som 🙂 För att inte tala om alla goda öl! Det var med sorg som jag satte mig på planet hem i måndags 🙂

 • Undrade just var du hade tagit vägen. Nästan som på landet där vi bara har 1 GB per dag och den GBn har våra älskade barn en förmåga att utnyttja så när man själv ska göra något så är det kört.
  Hoppas du snart är uppkopplad igen.

 • Är du kvar ute i skogen eller i pensionärskuvösen. Har du sett att Gunilla P och Erika ska vara med i Fångarna på fortet och tävla mot varandra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.