Ursäkta tystnaden, men jag har faktiskt nästan blivit seriemördad

Idag var det dags att hänga på ön med syster yster och kusinfamiljen från USA. Amerikanerna skall avsluta sin semester i Sverige och fortsätta äventyret med två veckor i Schweiz och två veckor i Tanzania innan de drar hemåt över Atlanten igen. Jag är knallgrön av avundsjuka. Vilket i och för sig är en trevlig omväxling från min normalt bårhuslila hudfärg.

När jag åkte genom skogen på väg tillbaka till torpet började det bli riktigt mörkt. När det är mörkt kommer tankarna på seriemördarna igen.

Då gör det INTE saken bättre att det här är det första man möts av när man har ställt bilen utanför ladan.

   

 
Och så konstaterar man att elskåpet, stenen och flaggstångsgrejen ser ut som gravstenar.
Trots det tänker man inte på sin egen säkerhet i första hand, för man stannar och tar ett kort till bloggen. Sedan springer man in och kryper långt ner under täcket med sin iPad och skriver det här.

Imorgon åker båten i sjön. På fredag får maken testa om de nyborrade hålen i båten läcker eller inte på alldeles egen hand eftersom han tar båten till Oslo för att kolla på AC/DC. Läcker den som ett såll så får han förlisa alldeles ensam faktiskt. Läcker den inte blir det fortsatt semester på böljan den blå på söndag.

Det betyder även att ni kan förbereda er på drivis, regn och hagel. Ni är varnade.

Imorgon lovar jag att berätta allt strunt om fortsättningen på söndagen, måndagen och även tisdagen.

Nu skall jag och min jättebråkiga mage läsa ungdomsböcker i mörkret. Magen är faktiskt så himla bråkig att jag lämnar er med det här fotot.

  


Hjärtat är en typiskt oviktig, eller åtminstone sekundär muskel vissa dagar, HAHAHAHA.
  

0 thoughts on “Ursäkta tystnaden, men jag har faktiskt nästan blivit seriemördad

 • Tina Johansson says:

  Så skönt att höra att det bara var nästan! Men ärligt talat, tror du verkligen att en seriemördare vågar sig fram till Zombieland? Tror inte jag, du kan säkert vara trygg där!
  Min make ska till Stockholm på söndag och kolla på ACDC, han har haft nedräkning sedan biljetterna bokades… Själv har jag tillbringat de senaste två kvällarna med att reda ut en osedvanligt tovig fluffis. Har fått proffshjälp av en väninna, som föder upp shitzuh, en av de fyra raserna i Teo. Hon hävdar att det blir bättre till hösten, när den värsta valpfällningen är över. Vill INTE behöva raka honom igen, han blev så deprimerad sist, stackarn…

 • Hmmm…Kan ni inte helt enkelt ge f-n i att ta semester iår? Vi här önskar nämligen sol:)
  Till nästa år, gärna innan maj, får ni gärna lämna ut semesterplaneringen så övriga har en chans att byta. Du/ni har nämligen lyckats blöta ner våra semestrar några år i rad nu 😉

  • Förlåt 🙁 *niger och ber alldeles ödmjukast om ursäkt på förhand

   Nästa år LOVAR jag att lämna in semesterplaneringen senast i maj. Eller rentav april, som normala människor. Så ni kan planera därefter. Vi blöter och blåser ju alltid sönder andras semestrar när vi drar iväg 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.