Requesting a rövrygg?

Nu då? Även om jag fortfarande tycker att han har vissa likheter med Kim Kardashian pga Petra. Kan. Inte. Sluta. Skratta. Och det är åt helsike för tidigt på morgonen för att gå och gapflabba.


Nu ser man ju en typisk rövrygg? När han står upp?

Till vänster är det numera väldigt mycket mindre taket över tivolit (herrejösses, hans mage blir ju bara mindre i takt med att min blir större och jag har inget tivoli alls) och till höger är hans arsle. Ett rätt snyggt arsle sådär rent objektivt. Det arslet var en av sakerna jag föll för, då blåmärkeslöst, men ni kommer aldrig kunna gissa vad jag verkligen föll för som nummer ett av hans fysiska attribut.

Ni som har gissningar på rännstensnivå kan tänka om, det var inte det heller.

Jag faller för udda fysiska saker. Som ändå är väldigt självklara.

Vill ni höra om vår sliskiga kärlekshistoria, eller har jag redan berättat hur det gick till när två blev ett?

Det finns nog till och med en del bilder att illustrera med.

Är vi åtminstone överens om var rövryggen sitter nu?

0 thoughts on “Requesting a rövrygg?

  • Inte mer än rättvist 😉 Men nej, det är inte ömt. Han piper däremot lite över oidentifierbar revbenspunkt. Men inte arslet. Väldigt udda med en man med hög smärttröskel.

   • Med tanke på hur bakdelen ser ut har han säkert fått en rejäl smäll mot revbenen också. Blir det inte bättre inom 2 veckor skall han nog, om inte besöka vårdcentralen, så åtminstone ringa vårdupplysningen och få lite vägledning. Revben brukar ta tid innan de läker till sig även om inget är brutet.

    Och sliskhistoria är alltid roligt att höra (läsa)

    • Omöjligt att få honom till doktor frivilligt. Möjligen om jag klubbar honom medvetslös först. Det gör väl inte så mycket med en skada till om man ändå skall till doktor?

     Det är ganska osliskigt faktiskt. Eftersom vi skydde varandra som pesten ganska länge. Men fint på … vårt vis. Typ. Eller kanske inte. Mest ett olycksfall som visade sig lyckosamt. Om man nu skall ta i och använda stora ord 😉

     • Det är en positiv egenskap att inte vilja springa hos doktorn, jag måste vara halvdöd eller veta vad det är innan jag går själv.
      Man är inte sjuk förrän man har varit hos läkaren. Men ringa sjukvårdsupplysningen är en annan sak 🙂

 • Bilden har tydligen blivit censurerad, men jag såg den när jag letade i mitt FB flöde.
  Jag har något minne av att du har skrivit om hur det hela började, men eftersom det är ett lite suddigt minne och det säkert blir underhållande läsning, så får du gärna berätta igen.

  • (Censuren gäller tydligen bara denna dator, kollade på min andra och då ser jag bilden. Det är alltså här felet är!)

   Eftersom du ska ha fallit för något udda och folk brukar falla för ögon och händer, så gissar jag på munnen. Kan bero på att jag är känslig för munnar, inte så att jag faller för en mun, men fel mun gör att allt blir fel.

 • Aj som fan så ont det ser ut att göra :/

  Berätta hur ni två blev ett 🙂
  Har för mig jag hört det innan men kör igen 😛

  • Alla de tre finns ju såklart med på listan, men det var inte det. Tänk utanför boxen lite. Det är mer en sammansättning av fysiska grejor, men ändå en grej. Jag vet åtminstone en person till som kollar på samma sak och attraheras av det. 😉

     • JAAAAA! Hållningen! Så jäkla viktigt för mig. Tycker det är sjukt omanligt med karlar går som Quasimodo och har taskig stuns i steget. Jag vet inte hur jag skall förklara det, men karlar som krummar med axlarna och inte har en självsäker (på ett bra sätt, inte drygt självsäker) gång går fetbort. Extra plus om karln har taktkänsla och kan dansa. Det brukar höra ihop, men i vissa fall gör det inte det…hum hum.

      Älskar långa män med manlig gång. I mitt fall är det ju lite svårare att hitta en lång man än vad det är i ditt. FNISS. Men du hade helt rätt. 🙂

     • Håller med helt, manlig käke, och bra hållning!! DET är manligt! Och det roliga är att jag oxå av nån anledning attraheras av långa män! Sen fnissar jag åt att vi ser ut som helan och halvan.Fniss!!

     • Det är då jag kommer med den klassiskt sunkiga “men i sängen är alla lika långa”. Även om du måste hoppa för att bita lång man i knävecken när ni är ute och går *fnissar

 • Behöver lite semesterlektyr så ja tack! Berätta gärna. Håller även med tidigare talare här ovan om att kanske kolla så att inget allvarligt gått sönder. Snyggt blåmärke förresten… Men bara att se det gör ont i mig.

 • HAHAHA!!!! Om jag plötsligt drabbas av nättroll nu vet jag att det är din stackars man som hemsöker mig! (Förlåt herr “Kim Kardashian”!) 😉 Nu fattar jag bättre vad jag såg (men jag kan fortfarande inte riktigt förstå hur det kunde se ut som en enorm puckel eller “ölrygg” på bilden). 😀

  • Det är ju dessutom så jäkla bonusroligt att han delar förnamn med fru Kardashian. Jag kommer hädanefter aldrig att se honom med samma ögon, och jag kan inte lova att du inte blir trollad 😉

   Fast jag håller med. Han har ju rätt rund rumpa. Kanske inte SÅ rund bara. Hahahahaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.