En liten fågel viskade i mitt öra om ett fall av förföljelsemani?

Men eftersom jag är blockad från Monas instagram kan jag inte se det själv. Det kommer kanske som en överraskning för många att det är jag som hjälpt Mona med bloggen sedan årsskiftet 2013-2014, då hon lite paniskt ville bort från dåvarande fastighetsskötare på bloggen.

Däremot var jag inte särskilt intresserad av att få cred för det, då jag gjorde det som en rent privat tjänst åt en dåvarande kompis i nöd. En del vet att jag har administrerat sidan, en del vet det inte.

Tillbaka till den lilla viskande fågeln. På instagram sägs det tydligen att bloggen är KAPAD. Och jag antar att det är jag som skall framstå som den särdeles elaka kaparen. Eftersom den bor på mitt webhotell. Eller så är det webhotellet som är kaparen, lite oklart där eftersom jag inte har kapat något alls då jag har spenderat dagen med att flanera med finbesök från Göteborg och den viskande fågeln inte fick tag i mig förrän för ganska så exakt tio minuter sedan.

Även om jag skulle vara sugen på att kapa bloggen så är det inte riktigt så jag funkar som person. En människa som inte har gjort något annat än att ställa upp på Mona i alla lägen utan att kräva något i gengäld funkar inte riktigt så.

Men jag är inte så förvånad. En gång blev jag anklagad för att ha sabbat bloggen för att webhotellet inte var betalt av Mona själv, något som fick Herr Universum att gå i spinn över min oerhörda elakhet då de trodde att jag sumpade bloggen för att jag inte hade fått pengar jag låg ute med. Den gången visade det sig vara Mona själv som knappat in sig på en uppdatering och dragit ner bloggen på alldeles egen hand och hade inget med obetalda fakturor att göra. Jag hade snällt betalat, men fick skulden ändå. Nyligen var samma inbillning på tapeten, vilket visade sig vara serverunderhåll på webbhotellet. Sådant som webbhotell gör ibland.

Den här gången verkar det vara ytterligare en uppdatering som buggar om man kikar på webbhotellets status.

Det är kanske lite dumt att kasta sig över sociala medier och kasta skit på en person, för man behöver ju inte direkt vara raketforskare för att gissa sig till vad och vem hon tror ligger bakom bloggens tröghet. Så är det alltså inte.

Ytterligare ett tips kan ju vara att leva efter min gyllene regel, att ge fullkomligt fan i att skriva saker i affekt, det luktar lite förtal om dylika anklagelser. Och det är ju himla dumt.

Sluta nu Mona. Du kan väl läsa felmeddelandet och se vad det står. Bloggen är nere för maintanance. Och det översätts inte med kapning.

Men tack så hemskt mycket för förtroendet och dyngspridandet. Efter allt jag gjort för dig känns det ju verkligen som något jag förtjänar.

Hur var det nu med karma, ärlighet och allt det där andra som du så glatt förespråkar?

Jag är fullkomligt och totalt ointresserad av att kapa din blogg. Jag gillar inte att leka sandlådelekar.

0 thoughts on “En liten fågel viskade i mitt öra om ett fall av förföljelsemani?

 • Tina Johansson says:

  Oj då… här var ord och inga visor… var tvungen att läsa hela instagraminlägget m kommentarer igen… jag hittar ingen anklagelse mot dig där, men det kanske står något “mellan raderna” som jag inte uppfattat. Hoppas allt löser sig, kram kram!

  • Det står massvis mellan raderna. Eftersom det är jag som har barnvaktat Monas blogg i snart två år. Vet inte riktigt vem som skulle bli anklagad för kapning annars 😉 Mona har dessutom gjort slut med mig som kompis för ganska längesedan så hon kanske tror att jag skulle göra det av ren elakhet bara för det, vad vet jag? Det är dock inte riktigt min grej.

   Men men, nu struntar jag i det här. Ett webbhotell är ett webbhotell, ibland buggar det och nu verkar det ha gjort det ett tag. Något som ingen alls kan kontrollera eller fixa till manuellt då servrarna står i Amerikatt.

   Kram kram

   • Hemsidan fungerar igen. Var just in och läste inläggen. Har du även efter du blev dumpad som vän barnvaktat bloggen typ gratis? Och vad hände med Gsom eller vad han hätte. Är han ute ur bilden?
    Mvh
    Fröken frågvis som ni självklart inte behöver svara efter som det inte är min sak att lägga sig i.

    • Jag tog över efter Tomas (Gson) för att hjälpa Mona med bloggen. Så ja, han har varit ute ur bilden ganska länge (och jag ville som sagt gå under radarn, kände inget behov av cred – men jag känner absolut inget behov av oförtjänt skit heller). Men jag har gjort det som en tjänst och ställt upp ganska mycket när det gäller allt, det här var tydligen tacken.

     Jag har varit ute hela dagen, men nu när jag kollade är hennes sida väldigt svajig vilket verkar bero på en bugg i nya uppdateringen. Inget som någon alls kan lösa och sådant som händer även det bästa webbhotell. Jag kommer däremot inte att hjälpa till med bloggen framledes, min snällhet känns lite förbrukad faktiskt. De får hitta någon annan att klaga på, jag är inte ens arg, bara less på allt skitsnack. Jag har verkligen försökt hålla det här från bloggen just av den anledningen, men eftersom jag är blockad från hennes insta hade jag liksom ingen annan kanal att svara i 🙂

   • Tina Johansson says:

    Ja vad vet en blondin på husvagnssemester på Öland…
    Så tråkigt när det blir så, får lite ont i magen av ovänskap, jag har inte haft en aning…och såklart, vi har ju inte med det att göra.
    Hoppas du haft en trevlig dag idag, flanerande men en Vän är en av de bästa sysselsättningar som finns! Oj nu kom lille Nisse med stora motorn påslagen! Vår lille katt gillar husvagnslivet! 🙂

    • Du vet min regel, att inte skriva i affekt. Så jag har inte skrivit något om det, av den enkla anledningen att det inte är speciellt kul att läsa om. Men nu hade jag inget annat forum att svara i pga blocken på instagram. 🙂 Och återigen fick jag en bild av lille Nisse med stora motorn…hahaha.

 • Hm. Jag kommer in på hennes blogg och det finns inlägg från 27:e? Och sen när jag skulle uppdatera, då blev det 503 underhåll, och sen gick det bra igen. Du är klart busy busy om du sitter och fipplar på och av bloggen hela tiden.

  • Mmm…jag gör magiska kapningssaker utan att ens vara hemma. För att ens kunna skapa de felen måste jag dessutom sitta i Silikondalen och peta på en server jätteoavbrutet och det gör jag inte. Tyvärr. För det är antagligen väldigt mycket bättre väder där än här. Dubbelsuck.

   • Fast det hade du inte märkt om du suttit i en databunker i Silikondalen ändå. Arslet bak hur man än gör… Ungefär som att jag har blommor som dör torkdöden för att ingen orkar gå ut i regnet och vattna dem – och regnet når dem inte.. :p

 • Att ni inte är kompisar längre har jag räknat ut för länge sen. Att det är du som hjälpt henne med bloggen är väl heller ingen hemlighet. Jag läser ju både hos dig och henne. Här läser jag för att du känns som en cyberkompis som det är kul att hänga med. Monas blogg läser jag mest av gammal vana och hon har ju inte mått så bra en längre tid, varför vet jag inte men jag har mina spekulationer som jag inte tänker vädra offentligt.
  Om man hyr in sig på webhotell så borde man ju veta att det sker underhåll ibland. Om någon kapar ens blogg så brukar väl den som kapar den skriva otrevliga inlägg och låtsas vara bloggägaren?!

  • En del vet Bibbi, men jag tror att många inte vet. Nåväl, nu är det som det är. Och jag har inte kapat en endaste blogg.

   Nu skall jag sova lite och drömma söta drömmar. Om cyberkompisar 😉

 • Fan vad tråkigt!! 🙁 Tydligen kan vuxna kasta väldigt mycket skit och frysa ut och mobba folk.. har jag lärt mig på andra sidan 30 sträcket… varför ni inte är vänner mer har jag inte en aning om.. men ändå liksom… kram så här mitt i natten

  • Ja det är faktiskt skittrist. På alla plan. Men jag skulle aldrig göra något sattyg mot någon som betytt något för mig. Då är det ännu tristare att bli uthängd och få reda på det när man kommer hem efter en riktigt mysig dag. Kram på dig.

   • Håller tummarna för att det löser sig.. var Tack vare monas blogg som jag började läsa dig.. tycker ni båda verkar sjukt trevliga så därför är det ju trist om det blir en gigantisk röra.. Hoppas du kan sova gott!

    • Bloggen löser sig säkert. Det var bara olyckligt att jag blev tvungen att svara i det här forumet, men jag hade ingen annanstans att svara pga blocken på insta. Och det gör ju onekligen allt lite rörigare. Sov gott du med 🙂

 • Ups! Tråkigt när det blir skit mellan “vänner” Jag har själv blivit utsorterad av en så kallad “vän”. Vi hängde ihop i ur och skur från barnsben och visste allt om varandra. Åren gick och vi höll hela tiden kontakten med varandra även om det kunde ta några veckor mellan samtalen. Men så kom det som jag inte trodde skulle hända mellan oss. Min fd vän kom upp sig i smöret från att kommit från en tragisk uppväxt. Givetvis var jag glad för hennes skull. Jag själv har alltid haft en väldigt bra och trygg familj. Mina föräldrar tog han om henne som sin egen dotter medans hennes föräldrar roade sig med fylla och misshandel.
  Jag skilde mig och blev ensam med min son och som grädde på moset var jag men om en olycka där jag skadade ryggen så jag inte kunde eller kan arbeta. Under den tiden som jag kanske skulle behövt min vän så lös hon med sin frånvaro.
  Jag blev bjuden på hennes stora och fina bröllop men mest för att hon var på mitt!
  Efter den tillställningen så har jag inte hört ett ljud ifrån henne på 8 år! Jag har ju inte samma status längre som den hon gifte sig till. Men jag har det bra och jag lever! Dit jag vill komma är att det är så lätt att glömma bort vad man hade och bara sortera ut och tro att pengar och ett fint efternamn är allt, fast bakom fasaden finns vare sig lycka eller kärlek bara materiella ting som inte betyder ett skit!

  Nu har väl detta inget med det du lagt in men det fick mig att tänka på vänskap hur bräcklig den kan vara.

  Jag tycker du ät toppen!
  KRAM!

  • Ja det är bräckligt med vänskap. Och jag beklagar det som hände dig, det är verkligen ledsamt att förlora någon man tycker om. Särskilt när det som kallas livet jävlas med en och man behöver sina vänner. Hela det där “i nöden prövas vännen” är ju faktiskt sant. Vad händer om du kontaktar henne och frågar vad som egentligen hände tror du? Det är ju just ovissheten man kan grubbla ihjäl sig över och en del i det som gör ont, och ju längre tid som går desto svårare blir det <3

 • Trist. Jag tog bort hennes blogg från Feedly igår då jag ledsnat på den sen ett bra tag, men trodde inte det skulle få så stora konsekvenser. Bor förvisso mitt i Kiseldalen, men ändå … Den enda server jag har tillgänglig är familjens. (OBS skämt… Kan ju inte göra smileys för då klipps inlägget.) Hrm. Är väl hög tid för vräkning från hotellet kanske? Och ja, all värme ni inte har i Sverige befinner sig här. Varning för höga temperaturer imorgon, alltså över 100F (38C). Då får vi mail från elbolaget att undvika använda elnätet mellan kl 2 och 7. Tror vi drar till shoppingmallen, där är svalt och skönt… Kram

   • Nope. Att jag slutar följa en bloggare får nog inte såna konsekvenser… En liten hemmafru som mest lägger pussel på sin iPad har nog inte det genomslaget. Och jag har aldrig haft IG heller, vägrar ytterligare sociala nätverk. Hoppas det reder upp sig för dig, håll huvet kallt. Vet du förresten varför jag inte får notifieringar längre när du svarar på inlägg? Har du blivit KAPAD?

  • Snälla Halvkusinen, kan du inte skicka över den värmen som du tycker är lite väl bra till oss här i Svedala? Jag lovar att inte klaga om du gör så!(Kommer inte att klaga om du inte gör så heller men det låter bramed föregående mening.)

 • Så tråkigt att det har gått så här, och ändå är jag inte så väldigt förvånad.
  Hade det inte varit enklare att ta direkt kontakt med dig och fråga istället för att skriva inlägg där du inte kan läsa och skriva om advokater och lagliga åtgärder? Även om man inte vill umgås som vänner längre så kan man väl behålla en affärsmässig relation?
  Ja, ja det är mycket jag inte förstår!
  Godnatt!

 • Att ni inte umgås längre har jag ju förstått och tycker det är tråkigt att er vänskap tog slut

  Även om jag undrat varför ibland så har jag känt att det är nåt mellan er, och att det har inte med mig att göra, så har jag inte brytt mig om att fråga.

  Eftersom jag gillar att läsa er båda så låter jag det förbli nåt mellan er

 • Såg inlägget på insta….. Hennes blogg har krånglat länge till o från, jag kan T ex kan jag inte läsa den från jobbet. Trist när det går så här långt och spec när det är helt ogrundat. Det händer mycket i cyberspace när man sover 🙂
  Ja ja ibland är jag glad att jag slipper sånt numera 🙂 hoppas allt löser sig

  • Jag vet att den har krånglat i ett par veckor. Dels har det varit mycket underhåll och dels har jag slutat barnvakta den. Och även om det inte hade varit ogrundat så behöver man inte använda sina forum för att insinuera skit. Till och med en god vän som känner mig hyfsat väl trodde på riktigt att det var jag som var kaparen och att det givetvis var jag som pekades ut, dvs misstrodde mig. Då funkar det inte att göra en kovändning sedan bara för att man blir “påkommen”.

   Godmorgon 😉

   • Nä jag håller med dig till fullo där 🙂 en av anledningarna till att jag sällan blandar internetliv med irl Jag har sett det här fenomenet i olika sammanhang o av olika orsaker för många gånger. Men som sagt jag hoppas allt löser sig för dig/er kram

    • Har med blandat URL med irl liv vi var ett gäng som träffades irl efter att hängt ihop på ett forum, men tillslut blev det bara massa tjafs och bråk några av oss träffades flera ggr irl och några bara 1 gång. Idag har jag bara irl kontakt med 2 st från den tiden plus några som jag bara har lite kontakt med på fejjan.

 • Morrn. Om allt vad du skriver stämmer (och jag har ingen anledning att tro något annat), så är det lågt av henne att “pipa” så där på offentliga medier. Helst om bloggen var nere för att servern var nere för underhåll haha, snacka om att läsa fort men fel… och sedan ta för givet att någon är “ute efter mig”. Om hennes blogg ligger kvar på ditt webbhotell så hade jag skickat uppsägningspappret till henne redan idag.

 • Hm vet inte om jag ska kommentera eller ej.

  Läser Er båda. Vet dock inte hur instagram fungera så den följer jag inte någon på. Verka som det det är lika bra. Verkar dock som Ni har något att reda ut som inte berör mig personligen alls. Om Ni inte båda slutar att blogga så jag måste leta rätt på nya att läsa.

  Var rädd om dig och tänk på att människor som mår dåligt inte alltid tänker först utan bara öppnar foderlucka och låter den glappa. Inte en ursäkt för att man ska göra det utan mer en förklaring till varför det sker…

  • Bra tänkt 🙂

   Och det där med depression vet jag. Jag har käkat antidepressiva i 20 år, och så klimakteriet på det. Jag förstår hur du menar, men man får inte lov att vara taskig hur som helst för det.

   • Precis, det bara förklarar varför man är det. Sen måste de utsatta faktiskt tala om att de inte heller vill bli taskigt behandlade. Vilket det verkar som du har gjort.

    Stackarn som har behövt äta i så många år. Jag blev knäpp efter ett knappt halvår och vägrar sedan dess att äta eländena även om jag ibland hade behövt….. Tack gode gud så hjälper sollampa iaf till åt rätt håll.

    • Jamen exakt. Herregud, jag äter ju mer mediciner än min 99-åriga mormor men det innebär ju inte att jag kan uppföra mig hur som helst.

     Men om du behöver det? Finns det ingen sort som gör dig mindre knäpp? Det känns ju lite som pest eller kolera? Jag går i däck totalt utan mina, och jag tror att jag har den absolut snällaste varianten. Sollampa funkar inte på mig. Inget annat heller. Jag tror jag har testat allt som finns överallt. Nu är jag typ minst sämst, med mediciner.

     • Gick upp så mycket i vikt att jag blev mer deppig av det. Fast hos mig handlar det i botten om uttmattnings deppighet. Och då funkar sol och vila tämligen bra. Sen vet jag också varför samt har ett direkt nummer att ringa. Räcker för mig. Ibland ska man ha lite tur nu när jag vill göra allt på en gång hela tiden 🙂

     • Ja det suger verkligen att nästan alla antidepressiva har viktuppgång som biverkning. För det är ju faktiskt sjukt deppigt. Mina har varit okay, däremot har jag gått upp 20 kilo på mindre än två är pga jävla klimakteriet. Nu har jag börjat med östrogen, som har en miljon biverkningar men det roliga (?) är att en av biverkning är depression (DEN paradoxen) och en annan är viktuppgång eller viktnedgång. Jag vet ju vad jag hoppas på i alla fall hahaha (och i smyg hoppas jag att jag skall bli mindre svettig och svängig i humöret med).

 • Jättetrist. Och just nu är jag glad att jag inte har insta. Och i går bytte wordpress ut min huvudbild (heter det väl?) men jag antog att det var nåt tekniskt och inte att någon idiot skulle jävlas med mig, det utgår jag fortfarande från, även om det finns nötter.
  Och jag hänger här. Absolut.

  • Mysko med bilden. Men jag lovar och svär att jag inte har kapat något alls hos dig heller. Den senaste uppdateringen har varit bråkig.

   Bra tänkt med insta, även om du missade min oerhört viktiga nattbild 😉

 • Ja kära nån…..det finns ju många försvar vi använder oss av, men då man är vuxen har man ju ändå valet……jag ifrågasätter också valet att skriva på instagram om ev missämja med annan vuxen person. Tycker du gör rätt som skriver hur det förhåller sig. Man skall inte låta lögner och skitsnack få härja fritt.Tror att vi, som följer din blogg, gör det för att vi uppskattar din förmåga att skriva, din humor, din intelligens samt din förmåga att skildra livet så som det förhåller sig.Du vet vad som är rätt och låt inte annans ångest hamna i ditt knä……lyft tillbaka det där det hör hemma…..Kram

  • Tack. Jag tyckte faktiskt inte heller det kändes okay alls och jag kände mig utpekad som ett riktigt praktarsle. Jag gillar absolut inte att bråka offentligt och har gått under radarn så himla länge, men nu hade jag ju ingen annanstans att svara. Kram

 • Läser också er båda, det var via hennes blogg jag hittade dig så det ska hon ha tack för. Har märkt att en del “vänner” som fanns i hennes krets förra året inte nämns längre så de är väl som du ute i kylan. Fattar väl alla som läser hennes insta att det är dig hon menar när hon “hotar” med rättsliga åtgärder tragiskt tycker jag. Även om man inte mår bra psykiskt är det inte ok att behandla andra illa. Har som du ätit antidepp väldigt länge men håller på att trappa ner väldigt väldigt långsamt. Har dessutom sömntabletter för att kunna sova men de ger mig restless legs, vågar inte sluta med dem ändå för att klarar inte av sömnlösa nätter.Kram på dig

  • Jag tycker som du, är också väldigt tacksam över många vänner som jag träffat genom Mona. Både cybervänner här och irl-vänner. Det ena utesluter ju inte det andra 🙂

   Har du testat bolltäcke? Det var min sömnräddning under vansinnigt många år när jag undvek sömntabletter. Man kan få det utskrivet på “recept” och det har verkligen varit fantastiskt ända tills klimakterievallningarna tog överhand och det blev för varmt. På de som det funkar för funkar det verkligen och är ju helt klart värt att prova?

 • Måste bara säga att trots omständigheterna på insta är jag mycket glad att jag ramlade på din blogg
  Härligt härligt och tonen passar mig perfekt. Utsökt

 • Läste insta igår och tyckte nog att det var lite väl utpekande. Hoppas allt löser sig och att du får upprättelse, det tycker jag hon är skyldig dig. Även om Mona inte mår bra, så ska man tänka på vad man slänger ur sig, sp i sådana här sociala medier, det blir så lätt en höna av en fjäder när man insinuerar något. Och i slutänden slår det tillbaka på en själv.

  • Jag är bara tacksam över att det inte verkar som att jag överreagerade när jag kände mig utpekad. Sen tycker jag att det är trist att hon skrev så och att jag inte kunde svara på plats. Klart som korvspad att man pekar ut en person om man pratar om kapning. Ett webhotell kan ju liksom inte kapa en blogg. Men jag har aldrig velat vädra smutsig byk på bloggen, hade jag velat det hade jag ju gjort det för längesedan. Men det är inte min grej att diskutera skit på bloggen. Eller prata om kompisar som möjligen är taskiga. Det är fel forum.

   Men var och en blir salig etc etc. Trist i vilket fall som helst.

 • Trist!!! Det jag undrar över är om du och talibanen fortfarande hörs. Vill ju minnas att ni tycker mycket om varandra. Eller ja, jag behöver förstås inte veta men tänkte tanken.

  • Nej det gör vi inte och det saknar jag skitmycket. Jag älskade den ungen och hoppades ha kvar henne hela livet. Det funderar jag på ganska ofta faktiskt, förra sommaren höll vi ju kontakt vi FaceTime vilket var vansinnigt roligt. Det suger att hon har kommit i kläm, för mig iaf. Jag brukar vara en vän for life så jag trodde nog inte ens att det kunde hända. Det suger. På ren svenska. Och jag hoppas att det är lättare för henne, det händer ju mer i barns liv generellt och kanske lättare att glömma. Jag vet inte? Det har aldrig hänt innan och det är inte något jag vill vara med om igen.

 • Hello!!!
  Längesen nu!
  Vi kan väl börja med KRAM!

  Alltså jag ska inte ge mig in i detta men det kännu oerhört konstigt att läsa insta med dess kommentarer. Vi kan väl bara säga att ibland är de skönt å va blockad.
  Och att du har folk på din sida. Om man ska prata så.
  Nåväl. Jag läser er båda och kommer fortsätta med det.
  Jag har saknat att vara här.
  Hur mår Simon?
  Hur går det med nagelfixkursandet??
  Kram igen!

  • läser och älskar er båda ska det vara.
   (å det blev konstigt formulerat “med folk på din sida” men jag orkar inte formulera mig bättre.
   Är mitt uppe i THE FALL på netflix. och eventuellt på att mumsa i mig en polakgrisstång.
   *ehum*

   • Klart att du skall fortsätta läsa båda 😉 Jag skulle inte komma på tanken att be någon välja sida. Men jag är jäkligt tacksam över att ingen har varit taskig mot mig på min blogg i alla fall, än mer tacksam över att bli stöttad för något som kan te sig som fånigt, men som för mig var den berömda jäkla droppen. Kram!

    Och du. Simon mår fint. Naglarna mår skit (du hade dött om du hade sett hur kapade DE är (kan inte låta bli att vara Oldsbergsk) och här hällregnar det. Skjut mig?

    • dör. sjukt roligt.

     Jag vill ha en egen simon.
     o roliga naglar.
     men alla jävla salonger har ju semesterstängt hahaha.
     nåväl. jag tror jag överlever. Plånboken är iallafall bara glad… =)

     Droppen. den är fin. Jag har ett citat nersparat som jag om ett par dagar ska instagramma. när jag inte är i affekt. taggar dig då. å så kan du bara förstå att jag förstår hur du menar.

     idag skulle jag vilja lägga upp den å tagga min f.d bästa vän.
     men det ska jag inte 🙂

  • Trist historia. Jag har verkligen gillat Monas blogg och har också hittat hit genom den. De senaste månaderna har jag tyckt det varit lite skumt, det här med att en massa folk försvinner men hon kanske behövde rensa. Men ändå, vänner-det är ju människor man är rädd om och som man håller i vått och torrt. Det som nu hänt var ändå droppen. Man kan ju fråga sig hur en blogg kan spela roll men som läsare är det ju något man väljer in i sin vardag och då blir man engagerad och lite påverkad. Så nu blir det inget mer universum för min del. Hoppas du kan skaka av dig det som hänt-orättvist är vad det var. Och larvigt.

   • Jamen det har ju jag med. Och jag gillade Mona. Svinmycket. Vi har haft mycket roligt. Det här går inte att formulera utan att det låter taskigt, men jag hoppas det mejkar sense i alla fall. Det känns som att “älsklingsvänner” byts ut ganska lättvindigt mot nya “fantastiska personer”.

    Men som sagt. Alla är olika. Därmed inte sagt att jag är fantastisk och världens enklaste, det är jag inte. Men jag är jävligt trofast tills jag inte är det längre. Som en hund ungefär 😉

    • Instämmer! Det är faktiskt skillnad på vänner och bekantskaper! Och vänner har rätt stora frihetsgrader när det handlar om att stöka runt-eftersom man själv får samma acceptans av vännerna när man åker i diket. Det är väl typ det som är definitionen på vänskap. Ju! 🙂

     • En bekant hjälper dig upp när du trillar, en kompis skrattar och puttar omkull dig igen. Något liknande läste jag en lista av, som var svinrolig och träffsäker. Men nu minns jag såklart inte var. 🙂

   • Jag är helt enig med dig Camilla.Även jag har känt en olustig magkänsla på Monas blogg.Jag har därför slutat läsa den.
    En ursäkt till Victoria vore verkligen på sin plats.

   • Jag har en jäkla sirapsuppkoppling så mitt första svar försvann ut i cyberspace. Morr. Jag. Skrev iaf ngt i stil med att jag tycker det är skittrist också. Jag har haft kul med Mona. Det där med att folk försvinner (jag har ju varit borta aslänge men inte ordat om det) verkar lite lättvindigt. Alls dessa “älsklingsvänner” byts ju ut mot nya “fantastiska människor”. Men var och en blir salig etc igen.

    Jag är ungefär lika trofast som en hund ända tills jag inte är det längre. Droppen som sagt. Att man engagerar sig i en blogg är ju inte konstigt. Jag engagerar ju mig i er. Även om jag inte “vet” lika mycket.

 • Herregud säger jag bara, snacka om sandlåda! Har läst Monas blogg i många år och som flera andra här hittade jag hit genom henne. Har också funderat på slutet var alla hennes “älskade vänner” tagit vägen. Är ju några som hon skrivit väldigt mycket om, rest med osv under åren som sen bara plötsligt slutat nämnas.

  • Jamen ja. Sandlåda var ordet sa Bull. När det gäller vännerna, kolla det jag skrev till Camilla. Det är den röda tråden jag ser från utsidan. Men det är trist som fan. Jag planerade aldrig ett fånigt fjortisbloggbråk.

 • Men,alltså…!
  Vilken fantastisk röra!
  Relationer och kommunikation är det knepigaste som finns.
  Punkt och amen.
  Sitter här och försöker komma på nåt smart och klokt att bidra med,
  men proppen har gått…. allt som här tänks känns futtigt.
  Instagram har inte trängt igenom här i skogen än så jag är lyckeligen ovetandes Det Stora Rabaldret.
  Borde jag kanske skaffa om utifall det blir en rafflande fortsättning?
  Du har hört det förr men upprepar gärna:
  Här på bloggen skapar du en jordnära, lagom ironisk, varm och lättsam stämning.
  Och ärlig.
  Go girl!

  • Fast du skrev väl något väldigt klokt 🙂 Att relationer och kommunikation är knepigt. Var glad att slippa instagram, det hade jag varit. Och ett rackarns tack för komplimangerna. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter (näe, så klämmig är jag inte men man kan ju låtsas haha).

 • Vet inte om jag kommer att fortsätta att läsa hos Mona hon har skött det här så otroligt dåligt och det hart medfört att folk på hennes insta lovprisar henne och skriver att de trodde inte att du skulle göra så mot henne. Samtidigt skriver hon att hon skulle aldrig skriva något negativt om dig. Hon förnekar inte heller att detta inte är ditt fel. Tror du att hon kommer gå vidare med detta hon har ju som hon skriver tagit hjälp av lagens långa arm och hon anser att hon har lagen på på sin sida. Eller är allt bara spel för gallerierna?

  • Jag har inte sett det. Vad är det jag har gjort som är så taskigt enligt kommentarerna. Skött bloggen gratis som kompistjänst i två år? För det är ju verkligen skittaskigt. Klart att det är spel? Vad skall hon gå vidare med? Att det är systemunderhåll på bloggen. Hon skall ju ändå flytta den, det har hon ju redan skrivit. Och det får hon gärna göra, jag är inte särskilt sugen på att fortsätta vara bloggbarnvakt och bli kastad till vargarna faktiskt. Det är såklart inte mitt fel att bloggen segar, herregud, är det en sekt på instagram nu?

   Och du, jag kommer inte säga att du inte skall läsa hos Mona. Jag har smutsar ner mig tillräckligt i den här fåniga sandlådan genom att skriva mitt svar på instagramtramset. Att lägga mig i vem som läser vad har jag inte med att göra 🙂

 • Måste fråga; Vad är ett bolltäcke??( hoppas det inte är något sort duntäcke)
  undrar jag, som har tagit Stilnoct och Propavan sedan 15 år tillbaka, tråkigt att läsa om en fd kompis som vräker ur sig en massa dumheter.

  • Bolltäcke eller “tyngdtäcke” är ett tungt täcke fyllt med tex bollar eller kedjor.
   Det liksom “omsluter” en och gör det lättare att slappna av och tex somna/sova.
   De finns i olika storlekar och tyngder.Bollarna är varmare än kedjorna varför en del kör bollar på vintern och kedjor på sommaren.
   Bollarna ligger i fack som typ ett duntäcke, kedjorna är insydda lodrätt från kant till kant.

   Kan verkligen rekommendera! Svindyra att köpa själv men går att få på recept. Orkar du sy lite själv finns bra beskrivningar på nätet!

  • Stackare! Kolla på komikapp.se. Jag har täcket med bollar som heter Harpo och det har funkat klockrent eftersom sömnproblemen var depprelaterade. Man går till doktorn, säger att man vill ha remiss till arbetsterapeut för bolltäcke, doktorn kommer högst troligt att titta frågande på dig eftersom ingen vet vad det är, men remisser kan de skriva. Sen får du det “utskrivet” och gratis av arbetsterapeut. Gissar att man får prova sig fram, jag tror att jag hade tur som hittade rätt på en gång.

 • Jag har läst Mona i stort sett sen start. De senaste åren har iaf jag börjat undra över hur alla dessa “Det klickade direkt” “Denhär bönan/personen/bla bla kommer jag se mer av framöver” – utvecklas till en massa prylar, kläder, evenemang.
  Allt är såååå fantastiskt och underbart, äääälskar och bla bla.
  Sen, helt plötsligt är det tyst, Inga kläder, skor, fika eller resor.
  Det börjar säljas produkter, som tidigare vänner introducerat via sitt företag, på egna hemsidan.
  Någon frågar försynt bland kommentarerna och diffusa svar kommer.
  ÄR det bara jag som kan skönja ett mönster???
  Nu är jag riktigt jävlig…”Gratis är gott”

  • Jag säger bara att det känns som samma röda tråd som jag börjar se. Det känns inte som att du har helt fel. Även om motsatsen hävdas envist. Jag har ju redan gått igenom alla stadier, först ledsen, sen arg och nu bara trött på det. Därför retar det mig att jag hamnade med tårna i sandlådan nu.

  • Hur funkar det där egentligen? Är det fördelaktigt för hennes kompisar att hon säljer jackor, Tan can osv, eller tappar de business? Hon har ju i alla fall gjort så att man hittat kläder och smycken som man skulle ha missat annars, t ex Plain vanilla-tack för det!

  • Malin (fr Jämtland) says:

   Word!
   En tanke som slagit mig är det där när hon hittar en “fantastisk” produkt hos någon (en kompis eller blivande kompis) och väljer att börja sälja grejen själv… Är det inte lite ojuste mot vännen i fråga att börja konkurera om försäljningen? Låt vännen ha sin produkt i fred liksom!
   Har fått uppfattningen att Mona är jäääkligt bossig utav sig… alla ska dansa efter hennes pipa, från Expresso house-personal till hennes stackars make (som fick fan för att han köpt “fel” färg på disktrasan…)

   • Man behöver inte kasta skit på Mona, särskilt inte vi som aldrig träffat henne. Jag har absolut inga negativa åsikter om Mona, men jag vill gärna förstå hur det där funkar. Jag handlar helst hos den som “äras bör” för att gynna företagare. Det innebär att vissa produkter kommer att köpas hos Mona, Rosenserien fortsätts köpas hos Rosen-företaget och Tan can kommer att inhandlas från Plain vanilla i fortsättningen (om de fortf. säljer den)

   • Egensäljandet kommer ju oftast efter att det är slut. Men du, oroa dig inte för någon stackars make i det huset. Han klarar sig. Hans humör är nog värre 😉

 • Har också förstått att ni inte är bff’s längre.
  O fattade också att det var dig hon hängde ut.
  Du kan ju liksom det här med dator o teknik.
  Känns inte så subtilt gjort, utan ganska omoget.
  Men att blocka kompisar och skriva om hur man “gör
  slut” och rensar är väldigt skumt.
  Jag är ju i samma ålder och så mycket drama behövs inte.
  Man slutar umgås bara.
  Har mer tankar egentligen men de tar jag inte offentligt
  skickar en kram till dig,

  • Det är vansinnigt skumt. Det rimmar dåligt att hänga ut mig (som de flesta förstod) och några rader ner upplysa om att jag är ute och hojar för hon skulle aldrig skriva något neggo om mig. Kvalificerat skitsnack. Man slår inte med ena handen och plåstrar om med den andra.

 • Hittade dig via Mona … och här blir jag kvar. Lågt agerande helt klart. Hälsningar från Anita och lillsessan. Du är bäst o kram till Dig och pälstrollen.

 • Hej
  Det är alltid tråkigt när vänskap övergår i ovänskap.
  Och eftersom det alltid finns två sidor på ett mynt så hoppas jag att ni reder ut det som är emellan raderna.

  Självklart sitter ni båda på en massa känslor och självklart sörjer ni båda att det blev såhär.
  Det som också känns trist är att det nu tenderar till att bli lite häxjakt på Er båda,det tycks saker till höger och vänster och misstankar om varför insinueras mm

  Självklart har alla rätt till sina åsikter men “vi” som kommenterar kanske ska tänka på att huvudpersonerna också tar del av dessa kommentarer på ena eller andra sättet.

  Dom får vä “skylla sig själva” kan man kanske tycka men om man redan är ledsen,sårad och känner sig kränkt så behöver man ju inte dessa mer personliga påhopp,tycker jag i alla fall….

  Jag känner inte dig Vic vi har träffats i Ullared och i Bromma Blocks,så det enda jag tänker uttala mig om när det gäller dig är att din LV väska är to die for,din vigselring vill jag ha (hehe)fast jag vill inte gifta mig med dig, och att du skriver väldigt bra och verkar ha en skön humor.

  Önskar dig och alla andra här en fortsatt trevlig dag

  • Jag tyckte Camilla skrev det väldigt bra, ungefär som du. Att de som inte känner Mona inte behöver ha åsikter om henne som person, men därmed inte sagt att man inte kan ha åsikter om det hon skrev på instagram. Ungefär som att folk har haft åsikter om mig som person på hennes instagram, det är ju inte heller särskilt okay, däremot får man gärna ha åsikter om tillvägagångssättet. Jag har ju öppna kommentarer, här har jag ju åtminstone en möjlighet att svara.

   Och jag VET. Min LV-väska är to die for. Nu är väskkontot stängt resten av livet 😉 Antar att även vigselringskontot är stängt, om jag inte gifter om mig. Men jag tror inte det är aktuellt. Jag trivs rätt bra med att vara gift med puckot. Min stora kärlek trots allt.

   Tack för komplimangen Ann (trots att du inte vill gifta dig med mig). Jag tror att många läser båda bloggarna och det tycker jag att de skall fortsätta med. I vilket fall som helst inte göra det här till en anledning att sluta. Bloggbråk är ju extremt fjåååårtisaktigt. Men oavsett ålder så lär man ju känna “sin” bloggare och bloggaren lär känna sina kommentatorer, vilket gör det till en svår balansgång. Därav mitt beslut att aldrig skriva i affekt. Med tanke på hur mycket jag “affekterar” hade det här varit en svintaskig blogg om jag hade gjort det. Och fortsätt vara smart och eftertänksam 🙂

 • Jösses. Nu hänger jag inte på Insta, så det här hade jag ingen aning om. Men, som så många andra sagt har jag fått väldigt konstiga vibbar hos Mona under ganska många månader nu och detta gör inte saken bättre. Dessutom är hennes blogg numera mest bara ett reklamplank och det intresserar mig inte alls. Allt det roliga har försvunnit och det är markant hur alla tidigare bffs inte längre nämns hur mycket bästisar de än varit precis innan.

  All heder åt dig för hur du hanterat situationen att bli påhoppad så här!

 • Hej!
  Att ni inte “hänger” längre har ju varit uppenbart en lång tid. Men att svamla runt på insta som hon gör nu är ju lägre än lågt!! Har även jag reagerat över hur folk som varit “vänner för livet” bara försvinner, t e x Hannah o Peter, Magdalena, du och säkert fler med er. Men himla trist att det ska skita sig så totalt, särskilt med tanke på din o Talibanens relation.

 • Ibland gör jag verkligen skäl för min hårfärg (blondin såklart…) för jag fattade inte alls att det var dig som det syftades på i det där Instagraminlägget.

  Ville egentligen bara säga att jag läser & kommenterar hos er båda och det tänker jag fortsätta med. Det är bara så himla tråkigt när det blir så här! Men that´s life I guess…

  • Då är vi 2

   Lr rättare sagt vi hade varit 2 om jag hade läst inlägget på insta före jag läste här trots att jag visste att Vic hjälpt Mona bakom kulisserna med bloggen så hade jag nog inte kopplat ihop det inlägget med Vic

   Men så är jag inte inne på insta dagligen däremot läser jag både här o hos Mona dagligen

   Men som sagt orsaken till att Vic o Mona, Mona & andra vänner inte är vänner längre lr inte umgås längre iaf, är något mellan de och inget som har med mig att göra, så jag lägger mig inte i det. Utan fortsätter som jag gjort hittills nämligen hänga hos båda så länge jag känner för det 🙂

   • Klart som fasen att ni skall fortsätta med det. Det finns ju, praktiskt nog, ingen lag som säger att man måste välja sida. Och det finns egentligen inga sidor heller. Och om det skulle vara så att en del tycker jag är pantad som gick i svaromål (det finns det garanterat för det finns det alltid) så får de faktiskt lov att tycka det med. Som jag skrev innan, man kan ju ha åsikter om tillvägagångssättet, men inte om personen bakom det. Det är en stor skillnad.

    • Klart du ska få gå i svaromål och eftersom du inte kan svara nån annanstans så är det väl rätt naturligt det blir här och nej du är inte pantad inte som jag upplever dig iaf, sen finns det säkert nån som tycker det för man kan inte älska alla.

     Dessutom din blogg och du får skriva precis vad du vill både i affekt och icke affekt 🙂

     Själv har jag en person jag definitivt inte älskar för 5 öre för jag tycker den personen är falsk och äckligt smörig när man ses, men kan tyvärr inte undvika den här personen helt och hållet och inte säg vad jag tycker & tänker om den heller, eftersom personen är en nära anhörig till min bästa kompis så för att inte såra min kompis och hennes barn, håller jag tyst och ler & ser glad ut de få ggr jag träffar den anhöriga vilket oftast bara är på kalas nu för tiden då jag slipper personen på jobbet iaf

     • Jamen ja. Alternativt kunde jag ställt mig med en skylt runt halsen, men jag tror inte det hade funkat 😉 Det var bara ett svar. Inte affekt. Jag brukar försöka undvika det om det går. Och man kan leva med att inte bli älskad av alla?

 • Självklart ska du få gå i svaromål på din blogg tycker det är ett bättre forum än insta också. Mona har skaffat nytt webbhote också hoppas hon blir nöjd med det.Till sist vem är Simon?

  • Det hoppas jag med faktiskt.

   Simon är min fläta 😉 När jag gjorde extensions vaknade jag ju hela första natten och trodde jag sov med ett marsvin. Det var det inte, det var flätan. Nu heter han Simon.

 • OK då förstår jag, kommer du att fortsätta att åka upp till Stockholm för att fräscha upp Simon eller har du hittat någno salong nämre hem?

 • Malin (fr Jämtland) says:

  Jag tycker att man kan välja sida… och tycka till om personen som representerar den sida man inte står på. Även fast man inte känner personen irl. Har man följtven blogg en längre tid så får man ju en uppfattning om personen. Särskilt om hen skriver ganska personligt och ger utav sig själv en hel del. Så jo, jag har valt sida, för jag har bildat mig en egen uppfattning om er och som jag skrev tidigare så har jag uppfattat Mona på ett visst sätt (och det har stärkts på senare tid). Jag står för att jag tycker hon är bossig, men har jag fel är jag den första att erkänna det. Hennes blogg är förändrad och såklart finns det en anledning till det… Tyvärr är det till det sämre och hennes påhopp på dig var lite droppen.
  Jag brukar inte prata illa om folk men jag bara kände att jag behövde lufta mina tankar. För jo, jag håller på dig Vic till hundra procent 🙂

  • Malin (fr Jämtland): Får jag hänga på det som du skrivit? Exakt så känner jag också men fann inte orden. Står också på Vics sida till 100%. Nu hoppas jag att Vic kan lägga detta bakom sig och se fram emot roliga saker.

 • Nu känner jag ju inte någon av er och har bara ert offentliga skyltfönster att gå på – men är det inte många som älsklingar som försvinner ur Monas sfär?? Vad hände egentligen med den högt älskade Magdalena Graaf? Som helt plötsligt inte finns omnämnd längre när hon kanske som mest behövt vänner som “älskar” henne? Och varför nobbar Mona inlägg som visar att t ex Tan Can, som hon enligt egen uppgift tjänat hundratusentals kronor på i försäljning efter annonsering i hennes blogg, faktiskt finns att köpa till betydligt billigare pris på andra sidor på nätet. Pengar pengar pengar – så känner jag. Kanske är det elakt och säkert har det hänt något i Monas liv som gör att hon mår dåligt… men är det inte lite väl mycket “det är så fruktansvärt och jag kan inte berätta nu – men förhoppningsvis senare…”. Kanske senare är i den där boken som hon ska ge ut och som alla bloggläsare ska köpa för att äntligen få veta vad som hänt och vad som är så fruktansvärt livsknäckande.? På tal om maken så kan jag garantera att den mannen går över lik för pengar. Punkt.

  • Har också funderat över det där med Tan Can-sprayen som hon ofta skriver om i bloggen hur enorma mängder hon säljer av – och det faktum att Plain Vanilla Johanna aldrig omnämns längre. De var ju vänner för livet och åkte till Florida och allt vad det var – och nu poff – borta. Vad jag minns så var det genom Johanna Mona hittade sprayen och Plain Vanilla säljer den fortfarande. Skulle det vara så att Mona helt enkelt började sälja på egen hand och konkurrerade med sin “bästa” vän så skulle jag nog talat tyst om Karma i fortsättningen… Menmen, vad vet jag, jag kan ju ha helt fel. De kanske gjort upp detta sinsemellan på bästa sätt och alla är nöjda och glada. (För övrigt finns den att köpa för 249 kr inkl frakt på flera ställen på nätet)

 • Victoria, Snacka om att du har probs, att hänga ut en fd vän med namn. Skrev hon om dig med namn, näe men du drar igång värsta drevet.

  • Det stämmer ju inte. Victoria har naturligtvis rätt att försvara sig. Sedan är det upp till oss följare att hålla god ton. Att det spekuleras och undras om folk och företeelser hör bloggvärlden till. Var och en ansvarar för sina inlägg.

   • Men jag måste berömma dig för din snillrikt fantasifulla emailadress “Louise”, den var ju både trevlig och rar (fuckyourightback@bitch.com)

 • OJ OJ OJ.
  Vart ska jag börja?

  Jag har läst Mona i många år nu, och hittade hit via en länk i en kommentar (som för övrigt är borttagen nu såg jag) ang. hur hennes blogg var ‘kapad’ osv. För övrigt verkar hela blogginlägget vara borta nu…

  Hur som helst.

  Jag har som sagt bara läst Monas blogg.
  Men nu när jag läst alla kommentarer här så har jag förstått vem jag skriver hos.
  En av Monas (FD har jag förstått) ‘bästa vänner’.

  Och som många kommenterat här så är det faktiskt rätt sjukt ju.
  Först var hon hos Hannah, som hon kom sååå bra överens med, och kallade ‘Lil-Sis’.
  Sen när det var över och hon fått fler läsare (som hon själv sagt att det var just därför hon skrev där) så blev hon BFF med Magdalena. De skulle gå genom eld o vatten för varandra. De hade känt varandra så kort tid, men Magdalena var den bästa i heeela världen och SOM hon ÄLSKADE henne.
  Tyckte nästan det blev lite fjortis redan där faktiskt.

  Jääävligt skumt sen att vi inte hört ett ord om Magdalena sedan hennes son gick bort.
  Vänskap in i döden och älska älska hit o dit.

  Nej jag vet inte.
  Men om du är den Victoria jag tror, som vi också läst om i Monas blogg så börjar jag ju ana ännu mer oråd efter detta…
  Som flera skrivit så verkar det avverkas ‘bästisar’ på löpande band.

  Förutom Magdalena så undrade jag redan när hon lämnade dåvarande ‘Bloggfamiljen’ varför inte ett ord nämndes om Hannah längre. För de var ju sååå bundisar och älskade att hänga…?

  Och vad det gäller maken…
  Han gjorde ju några kul inlägg när Mona var sjuk ngn gång.
  Men jag har hittat smurfen och googlat hans namn.
  Och då sa han i en intervju med en stor tidning att han inte ens behövde jobba mer i sitt liv.
  (En typ 10 år gammal artikel)
  Så:
  Jag skriver under på att han är fett kåt på pengar.
  Och att Mona skriver om att ‘det är inte så fett som det kan verka’ tror jag inte ett dugg på.

  Klart slut från mig.
  Kanske tittar jag in hos Mona igen, tar ingens parti, men lite skumt är väl allt dock?
  Ska iaf börja läsa diin blogg ‘fitterbittan’! 😀

 • Å jag begrep inte vilken Mona syftade på i sitt instagram…Inte heller begriper jag varför två fullvuxna kvinnor inte ska kunna prata med varandra om problemet – känner du dig utpekad så ring upp henne och förklara hur du känner dig alternativt skicka ett mejl.

   • Det är mycket mer mentalt moget att gå till personangrepp som du gjorde David. Jag är helt okay med att folk kan ha åsikter om tillvägagångssättet, men att gå på en person man inte känner är lägre än Glocalnet. Men det får stå för dig. Och det säger mer om dig än om mig. Tack och lov. Ha en finfin helg ändå.

   • Det är inget fel på Victorias mentala ålder, hon har inte hängt ut någon bara försvarat sig mot ogrundade påhopp från Mona. Vill du inte läsa hos Victoria är det bara att låta bli. Mona kastar sten i glashus och om du går på det så har du dig själv att skylla.

     • en som läser varje dag says:

      Har läst Mona länge men förstått att det har varit nåt som inte är bra. Hur kan man bara behandla vänner som hon gör.
      Vi får se men hon avvecklar ju vänner på löpande band.
      Maggan Plain vanilla Johanna My Martens och nu du Victoria och många flera. Hon är sig själv närmast som man säger kan krypa över lik.

 • Jag försöker också förstå var alla “vänner” tar vägen. Mona umgicks massor med Maggan och skrev att hon älskade henne. Samma med Plainvanilla-Johanna och så vidare och så vidare. Det vore nog bättre att köra med raka rör eftersom det annars samlas på hög. Jag har själv aldrig “gjort slut” med en kompis, däremot har relationer ebbat ut på grund av att man är olika och inte trivs ihop. Att göra en grej av det förstår jag inte. Vill du berätta vad du vet så lyssnar jag gärna. Tycker inte om spekulationer.

 • Av och till läser jag också Monas blogg eftersom jag bor på samma ort och ser henne ibland. Jag reagerar på att sommarsemestern består av att åka runt och övernatta hos “affärsbekanta”. Hur kul kan det vara för dottern?

  Googla gärna på maken, för- och efternamn! Han heter J—y i förnamn. Då får man intressant info om bakgrund i porrbranschen. Och nej, det handlade inte om att sälja dildos, som Mona en gång antydde.

  • Nu får ni väl ändå ge er

   Vad har Maken och hans affärrsbusiness & vad Mona gör på semestern med detta att göra, det är väl deras ensak vad de gör o inte gör ??

   Dessutom har inte Mona sagt i bloggen att de enbart sålde Dildos utan att de hade en videobutik/kedja

   Detta handlade om Victoria & Mona

 • Ingen av Monas f d älsklingar verkar vilja klargöra någonting så det får väl vi nyfikna och undrande helt enkelt bara acceptera

 • Mona och Make är mycket intresserade av pengar. MYCKET. Det kan jag skriva under på. Mona själv släpper aldrig igenom en enda kritisk kommentar på sin blogg men jag är helt säker på att det där säljasäljasälja är på väg att ta död på hennes blogg och nu suger de ut det sista ur den. Jamen hallå ? Hur mycket bajssprejer och burksolbränna orkar ni läsa om? Iofs varvat med bilselfisar och hundbilder – men ändå… Visst, man ska inte behöva blogga och underhålla andra utan att få betalt, men det finns också en gräns för när det bara blir…. trist.

 • Haha, jag håller med dig.
  Ordet shitloads har också tröttat ut mig snart…
  Dock tror jag Mona fortfarande har väldigt många gamla trogna ‘stammisar’ kvar, men lite tröttsamt blir det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.