Dagens leksak

Eller snarare gårdagens.

Det är sällan (ungefär aldrig) som folk oförhappandes kommer förbi torpet för att säga hej, eftersom torpet ligger flera mil utanför obygd. Det är en förort till en obygdens obygd skulle man kunna säga. Jag tror inte ens att det existerar på Google Maps. Då är det verkligen i skogens mest mörka vrå.

Men jag har en rar kusin och ett otroligt rart kusinbarn som bor i … jamen man kan kalla det obygden då? Och hennes väg hem till obygden från ön är vår närmsta stora väg. Med stor väg menar jag vägen från obygden in i mörkaste Dalsland.

Hon åkte hem från ön igår och när hon passerade skylten till torpet bestämde hon sig för att kolla om vi var här, och det var vi ju, så hon och nio månaders kusinbarnet kom förbi.

Vi vet ju redan att vi har massvis med leksaker för barn som fyllt år. Gärna fyllt år ett par gånger. Hennes sötnöt till son har inte gjort det än så vi hade exakt inget alls att leka med som passade hans ålder.

Förutom det här.

IMG_7232

Som maken, totalt utan min vetskap, hade köpt på det där stället han gillar att shoppa på online.

Jag vet inte ens VARFÖR han har köpt det. Definitivt inte varför de låg på soffbordet.

Någon som vill ge sig på en okvalificerad gissning?

0 thoughts on “Dagens leksak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.