Lillebrorsor som växer upp

Nu har jag sett så mycket reklam för Grillmästarna att jag är lite sugen på att bli vegetarian. Det finns faktiskt en gräns för hur mycket kött man kan se på en gång.

Men, bara för att det är en barndomskamrat som är med så får jag göra en shout out oavsett. På den tiden var han inte ens lammkött trots sin späda ålder. Han var bara en svinirriterande liten skitunge. Fast ibland ganska snäll.

11230717_857572894278255_2432042824262687818_n

Jag såg att det stod på tv4.se att han är från Påarp. Då blev jag gramse. Det är han inte alls det, han är i allra högsta grad uppvuxen i Torslanda. Med en två år äldre storasyrra som hänger här inne och som är min kompis. En kompis med en pina till lillebror som blivit av med babyhullet och vuxit upp lite.

Jamen det var väl bara det.

Kolla på Grillmästarna för all del.

Själv skall jag gå och riva en morot eller två som motvikt.

0 thoughts on “Lillebrorsor som växer upp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.