“I’m a deep fried, double-wide version … “

Jag relaterar till den här snubben och sångtexten. Trots att han har skägg och har byggt sin kropp med hjälp av öl och friterade saker. Dessutom svänger det om låten, country är så jäkla underskattat.

 

I mitt fall beror det på tre saker.

1. Att min kära kära kamrat har öppnat en tredje restaurang. Den här gången en Food Court som komplement till finrestaurangerna. Inget av ställena serverar kaninmat direkt och vi vet ju redan att allt som är onyttigt är svingott.

Food Courten är för övrigt placerad i den nya gallerian i stan som invigdes i torsdags och som jag invigde med att äta en pizza. Den här stan måste ha flest butiker per capita i Sverige. Sjukt snygg Food Court dessutom.

IMG_6528

Med lika snygga partners.

IMG_6527

2. Ben och Jerry. Mina bästa kompisar. Men de är illvilliga.

3. Ost! I alla dess former. När jag spankulerade igenom den nya skitstora mataffären i gallerian hittade jag en ost jag inte sett tidigare. Ost med jalapeño och sådana grejor i är vansinnigt gott, men det är sällsynt att hitta dylik ost. Nu gjorde jag det och mitt midjemått beklagar sig högljutt.

IMG_6534

Gillar ni hårdost med lite sting, testa den här. Herregud vilken goud gouda.

Jag förstår verkligen inte hur mänskligheten kunde skicka män på månpromenad för 46 år sedan, men fortfarande har ingen uppfunnit nyttig glass och god fettfri ost.

Eller bara ett piller man kan äta för att neutralisera alla kalorier man (jag) petar i sig.

Hade jag inte varit så jävla usel på kemi hade det varit mitt livsmål. Ett kalorineutraliseringspiller.

Men nu hoppas jag att torsdagens alla tantprover skall lösa min double-wide version av mig själv.

Visst får man lite extra rondör om man har östrogenbrist? Tänk om det visar sig att jag inte har östrogenbrist?

Vad skall jag skylla på då?

// Hon som gick ner nästan sex kilo när hon fick motionscykeln. Det var då det.

0 thoughts on ““I’m a deep fried, double-wide version … “

 • Nähä, inte hittat något?
  Jo vad jag bl.a. skrev var att när jag handlade i går så råkade en yoghurtglass (inte med blåbär dock, den fanns inte, utan med hallon och chokladbitar) hoppa ner i vagnen, tänk att jag inte har lärt mig! Jag ska inte smaka på nya saker som riskerar att bli sådant som jag verkligen inte kan motstå när jag handlar (och inte låta bli när jag har hemma i skåpen).
  Skulle verkligen behöva de där pillren, jag också!

 • Hmm kan instämma på texten men vad det gäller glass så hjälper mig numera även magen mot att äta för mycket och för ofta. Glass gjord på mjölk oftare än 2 möjligen 3 gånger i veckan ger kramper man kan klara sig bra utan…….
  Klara mig bra utan ost också. MEN chokladen, den mörka goda chokladen. Hur fasiken ska man kunna motstå den??

 • Tja,varför inte…efter en god middag på MC krog igår ska vi bjuda på Svensk lunch imorgon,m sill&grill&polkagris/turkiskpeppar pannacotta,den du!!!BH,Helene hur gör man kladdkaka m marshmallows?

 • *Duckar det lägsta jag kan*
  Jag går bara ned i vikt. Har hållit min överenskommelse med dig men har inte bekänt på länge 🙂 Men det är bara för jag vaknar 11, dricker kaffe, äter mellis på jobbet 15, jobbar till 01:15, repeat. Jag kan inte äta på morgonen.. Bra timing till sommaren!

  Däremot skulle jag gärna hinna äta mer på jobbet, men har bara en halvtimme vid 19 och en kvart vid 22..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.