Det kom en sommarpresent i brevlådan

Och det ena ledde till det andra och det tredje med.

PGW har ju hånat min selfiestick litegrand. Eller ganska mycket faktiskt. Idag fick jag en tisha av henne i sommarpresent och den har jag roat mig kungligt med.

Men helt plötsligt blev det väldigt mycket meta över det hela. Vilket skapade en tanke som blev lika svårhanterad som rymden ungefär.

Jag tog kort på mig själv med selfiestickan och så tog jag kort på maken med samma sticka. Maken tog kort på mig när jag tog selfiestickfoto av både mig själv och honom. Dessutom iklädd selfietröja. Jag alltså. Maken råkade bara ha på sig en av sina otaliga tishor med tryck. Så jag har fått min tröja av PGW, han har fått sin tröja av mig (för väldigt längesedan). Ni hör ju förvirringen. Jag vet inte ens om jag beskrev scenariot rätt.

Hur mycket meta kan något bli egentligen? Det är ju verkligen ingen simpel metaselfie, snarare en metaselfie upphöjt till minst tre plus selfiestick.

Vad heter det då?

Jag känner spontant för hashtaggen metaselfiesticktrinityselfie, men jag är osäker?

selfiegif3

Jag trodde jag hade hyfsad koll på sociala medier och meta, men här behövs ett proffs.

Har jag månne uppfunnit något helt nytt här eller har jag verkligen tappat selfiekontrollen totalt?

// Metapotent

0 thoughts on “Det kom en sommarpresent i brevlådan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.