Jaha, vad skall vi göra ikväll då?

På grund av omständigheter blev det sådana där tysta dagar igen. Mest för att jag inte har haft något alls att skriva om och DET är ovanligt.

Ingen har fnissat åt mig (såvitt jag vet). Jag har inte trillat och slagit mig. Det har regnat lite mycket. Regnet var ganska bra eftersom det sammanföll med en väldigt stygg brand som gjorde att ingen i stan fick gå ut under ett par timmar. Jag har klippt av mig mina naglar eftersom min stackars Nagel-Jessica akut flyttade från stan och tillbaka till Göteborg pga skitdum pojkvän, numera ex-pojkvän. Sjukt bra nyhet för er i Göteborg som nu kan gå till henne där istället för här, jättedåligt för mig som inte vågar gå till någon annan. Dock lite oklart varför detta ledde till nagelklippning från min sida. Jösses som jag ångrar mig, det här med att ha fingertoppar är verkligen inte min grej. Det gör ont. Jag har fantomsmärtor i naglarna.

Så. Ja. Den här gången blev till och med jag förvånad över hur många dagar som försvann. Men jag har varit väldigt effektiv. Det är kanske bara inte så himla kul att läsa om att man går upp, äter frulle, sätter på datorn, pratar i telefon, pussar på hundar och går och lägger sig.

Det är inte så himla flärdfullt när alla projekt involverar stillasittande vid dator inomhus?

Men Majabella gav mig en idé. Det finns faktiskt inte en enda skylt utanför Coop där det står att man inte får köra Segway inne i butiken. Det borde väl betyda att det är högst tillåtet att handla på ståhjuling?

Jag skall gå ner och klappa på den sen. Både den och bloggen har fått lida kärlekslösa dagar.

Men det beror helt enkelt på att jag har varit urtråkig och när jag är urtråkig och fokuserad försvinner tiden.

Det mest spännande som har hänt är morgonens stora, lilla och mellansked. Den här varianten är faktiskt alldeles ny. I vanliga fall brukar de små liven turas om, men imorse var det tydligen skedningskris.

IMG_6422

Det är jag som är stor sked, Stor är mellansked och Liten är lillskeden.

Inte ens jag ser var den ena slutar och den andra börjar.

Men nu har jag abstinens.

Vad skall vi göra ikväll utan fruarna?

Va va VA?

// Den Dödstrista

0 thoughts on “Jaha, vad skall vi göra ikväll då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.