Dagens viktigaste nyhet faktiskt

Screen Shot 2015-05-21 at 21.21.09

Alla andra nyheter bleknar i jämförelse. Det här kommer jag följa med spänning. Jag får gåshud av pur förtjusning faktiskt.

Annars har dagen sett ut som de föregående. Sova, äta, skita, fokusera och sen sova igen. Jag är helt enkelt dödstrist.

Det enda som skiljer den här dagen från föregående är att det är Johannas födelsedag. Så jag har även tagit ton och sjungit min allra vackraste sång telefonledes (får man inte va gla på sin födelsedaaaaaaa … ). Det var ett trevligt avbrott och jag tar såklart ingen hänsyn till om det inte uppfattas lika trivsamt att bli tondövt trallad för av mottagande part.

Jag måste snart invadera födelsedagsbarnet. Helst igår. Marsvinet måste till frissan på underhåll eftersom jag har en enorm utväxt. På min “sovsida” har det blivit en smula tovigt och det fick jag strikta order om att det inte fick lov att bli, men det känns som att det kom över en natt och nu kan jag inte reda ut det. Jag som verkligen har vårdat Simon och följt alla förhållningsregler som finns.

Det betyder att jag, på något vis, måste ta mig till hufvudstaden nästa vecka.

Om jag börjar på Segwayen nu borde jag vara framme på måndag. Väl?

0 thoughts on “Dagens viktigaste nyhet faktiskt

 • Jag har i dag lärt mig att man aldrig ska säga till en teknisk support att “Nu funkar det”, så fort man har lagt på luren så börjar det strula igen! (Och då hade det funkat prickfritt i två veckor innan samtalet. 🙁 )

  Inte vet jag när du kommer fram, men du hinner nog se en hel del på vägen!

  • Jag tror att det faller under “inte ropa hej före bäcken-lagen”? Som mycket annat 😉 Vad var det som funkade men inte funkade?

   • Modemet/uppkoppling. Det hela började med att fasta telefonen inte fungerade (för nästan en månad sedan) och när de fixade den så slutade adsl fungera … Det har varit många “hmm” och “det var konstigt” från supporten, men nu håller jag tummarna för att alla kontakter med omvärlden ska vara öppna. (Ropa hej vågar jag inte!)

    • Gah. Den sortens problem man inte kan styra över. I feel you. Vi har ägnat två veckor åt att installera fiber i huset och man kan säga att vi har mer internetbrist än just internet. De har bytt kablar tre gånger. Aldrig ropa hej mer någonsin.

     • Fiber känns ju annars väldigt säkert och stabilt, men det där låter som det är en lång väg innan stabiliteten hittas.

      Nu är det inte så säkert att jag blir kvar här så länge till, så jag klamrar mig fast vid mina gamla telefonledningar och hoppas att de håller tills jag flyttar.
      Och vi får låta bli att ropa hej båda två!

  • Grattis till dig med 🙂 Vilken slump. Nu kastades jag tillbaka till barndomen när man annonserade efter “tvillingar” i Starlet som var födda samma dag och samma år. Samma namn med är ju som en trisslott.

 • Ja alltså vi ännu rätt många på den här kanten som saknar dig 🙂

  Lite orolig att snart höra “kvinna hemmahörande i S-stad, stoppad på Segway på E20 … Trafikfara. … Mycket upprörd … Häkte i XXx … ” på radion dock!

  • Nästan? Fast fläta räcker. Men jag har gnuggat ihop tre pluppar på sovsidan som jag inte får isär. Överväger att klippa av dem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.