Fruarna är ju tillbaka (och jag med)!

Hur har jag kunnat missa att fruarna börjar idag? Jag visste inte ens att de hade ny säsong färdiginspelad.

Och den här gången ber jag inte om ursäkt över min frånvaro. Jag fastnade i pensionärskuvösen på ön och där glömmer man av att internet existerar. Man sitter bara och tittar på havet, äter lite och pratar. Det har varit sysselsättningen sedan påskafton och jag återkommer i ärendet, men det var fullkomligt ljuvligt faktiskt. Verkligen ljuvligt och extremt vackert väder.

Först tittar vi på fruarna va?

Jag skall bara akutåka till affären och köpa glass för att göra Gunilla Persson till en ännu större njutning genom att ha Ben och Jerry som sällskap också.

0 thoughts on “Fruarna är ju tillbaka (och jag med)!

 • Det har varit SÅ himla skönt att inte ens tänka på uppkoppling, men jag saknar er med. Tveeggat det där.

  Nu har jag panikåkt genom stan för B&J var slut på Ica och då var det bara att åka till Coop, paniken!

  Ny fru verkar vara SJUKT puckad och enligt rykten från maken skall den där Åsa skilja sig, något ni har koll på? Fråga inte ens hur maken visste det, jag har ingen aning.

  • Jag fattar inte det där. Samma med han den där Eklund som bara pratar och uppför sig som ett riktigt slime och han är ju också stjärnmäklare. Hur kan man verka så himla puckad men samtidigt göra ett jobb som genererar enorma mängder pengar?

 • Jag som försöker, men inte riktigt klarar av att titta, kan tala om att maken har läst kvällstidningarna! Där stod det någon dag.
  Jag försöker titta bara för att det är så roligt att läsa era kommentarer. Nu ska jag försöka stå ut några minuter till …

  Jag har också saknat dig Victoria, men jag har full förståelse för att du har njutit av kuvös och utsikt!

 • Men alltså, jag ger mig inte, jag FATTAR inte vad det är Åsa har på hakan och det får henne att se ut som Pomperipossa. Jag är ledsen om det får mig att låta som en stor skit, men jag blir lite rädd för den häxlooken?

 • Jag DÖÖÖR…MM är verkligen så jäkla borta hahaha. Svensk och nästan 50 år och har ingen aning om att havet kan frysa. Fniss.

  • Men det måste ju vara oerhört behagligt att ärva bristen på självinsikt? Jag håller med, det låter som Frälsningsarmén när hon sjunger. Sweet Lord.

 • Hahaha så himla praktiskt med reklam för vårtstift direkt efter programmet. Det måste finnas en baktanke med det och Åsas haka?

 • Tina Johansson says:

  Ska titta en annan dag! Ikväll har jag sålt en massa plastburkar 😉
  (…inte vara orolig – har en shaker i varje färg samt några kannor undanlagda till dig 😉 )

 • Ooooooooooooh myyyyy

  Gunilla är fortfarande helt knäpp.
  Det stackars barnet kan fortfarande inte sjunga!
  Maria är lika lost som vanligt.
  Den där Grane… Hjäälp!

  Åsa är den som ändå på nått sätt har fötterna på jorden.. haha 😀

 • Själv klarar jag inte av att titta, jag skäms så mycket å deras vägnar.
  Roar mig i stället med dvd boxen om Polisen i Strömstad. Det är fina grejer det. Väldigt fin stad, undra om man känner någon som kan fixa lägenhet där åt en *harkel* (det var ju bara det med jobb också och hur man skall få maken att vilja flytta) 🙂

  • Åhhh…Polisen i Strömstad är ju JÄTTEROLIG att kika på. Maken gästspelar i en av delarna, Domarmordet tror jag det är. Han dyker efter bevis i hamnen. Grym skådiskarriär 🙂

   Jobb är ju busenkelt, det är ju värre med boende. Om man inte känner någon. Det är ju en fin stad 😉

   • Jag såg honom, precis i slutet. Eller jag tror det i alla fall, man fick aldrig se ansiktet så jag kan inte avgöra om han var dykare blå eller dykare röd 🙂

    • Jamen jag vet, det är skitkonstigt. Vi har ju både dvd-boxen och även gamla VHS-band som är inspelat från TV way back when och på banden som är inspelade från TV:n är han med i ansiktsbild, man ser när han står i dräkten och tar på sig mask och får instruktion om vad han skall skutta ner i vattnet och leta efter. Han syns klart och tydligt liksom, men på dvd-boxen har de klippt bort den delen och man ser dem bara med mask och att de dyker ner i hamnen. Han är den som gör ett katastrofdyk (om man har koll på dyk så ser man att han fick problem med att komma ner, men för seriens del såg det väl mest ut som att han gör ett väldigt synligt dyk där han i själva verkar inte har tillräckligt mycket tyngdbälte). Så, snubben som gör det pinsamma katastrofdyket och får tvinga sig ner under ytan genom att flappa med simfötterna, det är han. Meningen var att han graciöst skulle dyka ner direkt under ytan som man gör som dykare, men tydligen var det effektfullt att se kämpandet under ytan. Hans polare försvinner direkt, medan maken ser ut som värsta nybörjardykaren istället för den proffsdykare han faktiskt var.

     Minns inte färgen, tror röd, men han är den som klantar till det 😉 Mysko dock att de har klippt bort när han står i hamnen och har i uppdrag att hämta (minns inte exakt vad det var som behövdes hittas för bevisbördan), står på land och tar på sig mask.

     När flyttar ni hit? 😉 Poliserna i serien känns dock väldigt autentiska. De känns lite som Stefan Ljungquist hela högen. Det var Domarmordet va? Där servitrisen på Kaffedoppet har en central roll eftersom hon levererar fikakorg till domaren ifråga och som börjar med att Carl Einar Häckner fyllekör?

     I någon annan av serierna är det dessutom ett mord på ön där vi har pensionärskuvösen. Sjukt spännande när man är uppvuxen i alla omgivningar 😉

     • Då tror jag att jag vet vem det var. Det var Domarmordet, och det som de skulle dyka efter var en glasflaska som det varit sömnmedel i. Japp Häckner (en ung sådan var med, jag var jättekär i honom då men det gick över ett par år senare när jag sprang på honom askalas på krogen):)

      Jag hade gärna lämnat 08 land imorgon (är Gbgare i botten) men min man The gotlänning vill hellre flytta tillbake te öjn om det skall flyttas.

      Klart att det är extra spännande när man känner till omgivningarna. Nu skall det börjas på sista delen, där det skall pyromanas. Brorsans kompis är med och är den som upptäcker det första liket. Lite extra spännande det också när någon man “känner” är med.

 • Du som har lite koll på dokusåporna

  Har inte vi nåt liknade de jag såg snuttar av här pga av stumfilmsTV jag har här så har ju program utan text gått fetbort

  Adam söker Eva nån såpa där Adam & Eva bor i sin födslodräkt på stranden

  Sen fanns det oxå nån annan som heter temptation Island där en tjej o flera killar med gick omkring i sina födslodräkter, fast här iaf såg jag i slutet av ett avsnitt att hon skulle välja mellan 2 killar och om han då ville fortsätta träffa henne fick de väl en dejt fast påklädda

  Nej, här går inte enbart dokusåpor där de går omkring i sina födslodräkter 😀 😀

  Utan sett snuttar av andra med där de haft iaf några klädesplagg på sig men de är typ samma som går hemma 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.