Ett företag och en app som SUGER

Strömstad Tidning har gjort en ny app för att läsningen skall bli SÅ mycket enklare och bättre i digitalt format. Något de inte verkar ha lyckats med.

Hur vet jag det? Jo, för att vi, precis som antagligen många andra, redan har betalat för e-prenumerationen och idag nylanseras en app där det inte går att logga in. Och med lite … oklara instruktioner. För att uttrycka sig jävligt milt. Det märker man när man lämnar telefonen sittande i telefonkö efter 13 minuters väntande …

IMG_1263

… och under tiden hinner man gå på toa och göra nummer två, skriva det här inlägget, skicka iväg maken på blodtryckskoll och faktiskt se honom komma tillbaka.

Men de beklagar de långa väntetiderna just idag ungefär var 30:e sekund i telefonen.

Nej, jag har fortfarande inte kommit fram.

De verkar ha gjort en FANTASTISK ny app som ingen alls förstår sig på.

Dårar!

0 thoughts on “Ett företag och en app som SUGER

  • Men ring, ring DU kan ju detta. (Lovar inte negativt) Du fixar detta igår! Vad har de inte fattat! Liksom att inte veta att hönan kom före ägget ju!

    • Jag kom fram nu. De hade tekniska problem. Jag tipsade dem om att GENAST lägga en blänkare på hemsidan om att de har just tekniska problem istället för skiten som står där nu om hur fantastiskt underbar den nya appen är och med VÄLDIGT mycket tydligare instruktioner. Han tackade för tipset, det var tydligen ingen som hade tänkt på det. Suck.

  • Ah men det VSSTE ju vi. (Orkade inte läsa men fattar lite vämstrt-höger) blir ju bra till slut. Så klart bara att styra (upp) men vem fattar inte ju. Va fan det ordnar sig! Ha, ha Du är underbar som jag sagt, min gkädjekälla, tack!

  • Solly, verkar ju helt gaaaaaaaalen. Love you i alla fall! Men bara för att en bästa thejfatewish äh fixar int you do it. Å int detta roligt då vet jag inte………

  • Buggar i appar kan vara bland det mest störande som finns!

    Men jag är glad ändå. Jag fick jobb fram till sommaren idag Vic!!

    Jag köper att min FB-app blir svart varje halvtimme när jag nästlat in mig i långa trådar. Men bara idag 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.