Jag mötte Lassie(s)

Begravning – check

Väldigt vacker och väldigt upplyftande för att vara sorglig.

Vinka av maken på centralen i Sthlm för hans hemåkning och min vidareåkning till Johanna – check

Somliga har gått omkring och varit snygga hela kvällen och somliga andra har hasat omkring i 15 år gamla joggingbyxor, ni kan ju försöka gissa vilken somlig som är somlig? Dessutom har somliga lagat mat. Vilket antagligen inte är den somlig som ni faktiskt tror. Hon kan, allt annat är förtal, jag har upplevt min första tacofredag med Let’s Dance.

Återkommer imorgon. Eller snarare senare idag.

Nya bekantskaper för dagen – check

IMG_6011

Nu skulle man kunna tro att det är Johanna med dotter, men det är det inte. Eftersom de inte är särskilt grisiga.

Döm om min förvåning när vi kom till Sköndals kapell långt före utsatt tid och tittar ut genom fönstret och där sitter två minigrisar och solar i slänten med sin husse?

Jag rusade såklart ut, frågade om jag fick hälsa och det fick jag. De var ett år och hette Boris och … något mer och hade de sötaste näsor jag någonsin sett. Om jag får för mig att operera om näsan så vill jag ha precis en sådan näsa.

Dock var näsorna lite smutsiga eftersom de bökade runt efter ekollon. Vilket betyder att det inte var någon större skillnad på dem och ett par hundar. Smutsiga näsor, viftande svansar och väldigt kärvänliga.

Helt klart en av dagens höjdpunkter. Första höjdpunkten åtminstone.

IMG_6015

Jag vill ha en gris. Och en get. Eller kanske två av varje.

Kan man ha get i lägenhet?

// Det kommer bli trångt i sängen

0 thoughts on “Jag mötte Lassie(s)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.