Kan det bli onsdag snart eller?

Jag längtar. Och hoppas så på magiska under. Men jag är tyst som en mus medan jag förbereder mig.

Här har det varit en vilohelg med inslag av sällskap, jag återkommer om det med. Jag vet att jag har varit väldigt tyst generellt men jag havererade lite igår. Mentalt slutkörd gissar jag. Det har helt enkelt varit för mycket bekymmer, sjukdomar, dödsfall och begravningar och igår eftermiddag drog kroppen i nödbromsen.

Det händer inte särskilt ofta, men när det händer lyssnar jag och lugnar mig. Något jag äntligen lärt mig att göra. Vilket egentligen bara betyder att jag är sist på bollen eftersom det tog över 40 år för mig att fatta.

Så nu har jag läst böcker, sovit en hel hög med timmar och försökt blidka hjärnan att släppa lite på bromsen.

Imorgon skall jag åstadkomma en vettig uppdatering. 

Under tiden kan ni (o)roa er och fundera över vad onsdagen har i sitt sköte.

Jag saknar er, mina vänner i etern.

0 thoughts on “Kan det bli onsdag snart eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.