Att vika handdukar …

… får konsekvenser?

När jag fick reda på att maken till Enlisailivet inte bara hade ägnat sig åt handduksvikning, han hade till och med filmat det, döpte jag ju raskt om honom.

I förmiddags såg jag det här.

Screen Shot 2015-03-05 at 14.44.23

Om man inte känner EpmO får jag lite … otrivsamma bilder i huvudet av personen som söker efter elefantpenisar?

Och så är jag helt övertygad om att det finns korrelation mellan snarkspray och elefantpenisar. Lite oklart hur min hjärna fungerar där faktiskt.

Men det är fredag, jag har återigen spenderat dagen på motorvägen och jag är dödstrött.

Det roar mig. Och oroar mig.

Hur har ni det själva?

0 thoughts on “Att vika handdukar …

 • Hahahaha! Läser “korrelation mellan snarkspray och Elefantpenismannen” och tänker – hur vet hon det? 🙂 Och du, man kan ta en paus på vägen…. Snarkspray, Elefantpenis…. Hahahaha…

 • Men alltså.. Vad ÄR egentligen ‘unknown search terms’? NÅGOT måste väl vara known? Blir ruggigt nyfiken.. Eller är det helt enkelt någon slags länkar via sökmotorns visningar?

  Jag har haft det bra 🙂 kollat Let’s Dance med killen på distans (facemessat kommentarer), ätit allt jag var sugen på (pulled chicken, sparris, rödbetor med getost).

  Tråkigt att du får sitta på motorvägen så mycket. Är det köer hem också eller tar det bara allmänt lång tid att köra?

  Kram!

 • Ligger i sängen, ska strax spela ljudbok o hoppas på att somna.. Du får vara rädd om dig trafiken, bättre att stanna o vila och ev komma lite sent än att inte komma fram alls. Antar att det är mellan Std och Gbg dina motorvägsresor äger rum?! Själv bor jag ju numera mitt emellan dessa båda ljuvliga byar/städer. Skulle det vara så att det behövs får du göra ett depåstop här på dina resor. Lite energi påfyllning i form av fika eller kanske en nyttig smoothie uppskattas mer nu i dessa cykeltider. Så kan vi kanske oxå komma fram till om vi har några gemensamma bekanta där uppe i norr. Det är ju högst troligt och då kan vi ju passa på att skvallra lite om dem. 😛 😉 Natti!

 • Jag var med bus på ridskola för första gången. Sedan umgicks jag med ett gäng “ryttartanter”. När de blev för bladiga drog jag hem till mitt lammkött. 🙂

  Hoppas du får en skön lördag!

 • Igår begravning,idag lite”dränerad”.en till att gå på och sedan hoppas jag att begravningskvoten är fylld för lång tid framöver.Annars är det ju…-trumvirvel-punchrullens dag idag,firas detta hos dammsugar mannen?och ja fuckfuckfuck cancer!

 • Och nu har jag tittat på instruktionsvideon – du lade upp det där på mina svärsöners födelsedag (ja, dom fyller samma dag, så praktiskt) och då läste jag tydligen inte ifatt ordentligt. Jag har trott att EpmO kallades så av andra orsaker som jag rimligen inte hade med att göra, men det här var ju väldigt roande…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.