Zzzzznark

En sån DÄR natt hade jag natten till idag. Jag gick och lade mig och följde samma manual som alla andra nätter, ner under täcket, två hundar på fötterna, på med ljudbok och sen spela Candy Crush tills jag somnar ifrån paddan och slår mig själv i ansiktet med den. Det var i alla fall planen. Same procedure as every night.

Men John Blund skippade mig igår och det gick bara INTE att somna.

När klockan blev halvtre gav jag upp och förflyttade mig till soffan. Där är katten och planen var att byta 2 x 20 kilo hund på benen mot 3 kilo katt för att få det lite mer bekvämt. Men näe, det där med sömn var bara att fetglömma. Jag spenderade natten med att lyssna klart på en ljudbok och påbörja en ny (Hammarbyserien, klart hövärd) och gick upp halvåtta.

Jag tror jag har slagit världsrekord i tröttma idag, fram till lunch. Sen kom andra andningen och jag blev svineffektiv och pigg?

Det gick över. Nu har jag suttit sedan klockan fem och samtalat med mig själv om det inte är dags att nana kudde. Men jag tyckte att fem på eftermiddagen var väl tidigt och så vill jag gärna se på sjöräddarna halvåtta.

Jag vet inte, men att lägga sig och kolla på tv känns som ett hyfsat tröstlöst projekt efter att ha varit vaken i två dygn va?

Nu skall jag äta. Sen skall jag troligen snarka timmerstockar på soffan tills imorgon. Under tiden får ni kika på yetihundarna.

Liten som Maverick i Top Gun när han kör en fly by.

Och båda i slow motion. Stor ser aningens … baktung ut?

Det blir helt enkelt inte bättre än så här idag.

Hjärnan har redan checkat ut och väntar bara på att kroppen skall följa efter.

0 thoughts on “Zzzzznark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.