Men vilka onödiga nervössvettningar

Det var ju precis lika roligt som vanligt att komma dit. Gissningsvis var det den rodnande mamsellen som svettades, inte nervositeten?

Att gå till Hootchiecoo är som att sätta sig i någons vardagsrum på en fika och prata skit, med skillnaden att på en vanlig fika är det högst ovanligt att någon ritar på ens arm. Med en grej som låter som en symaskin. Men annars är det exakt som en fika och trevlig pratstund. Tyst är det definitivt inte och att tatuera sig samtidigt som man löser det ena världsproblemet efter det andra är … sjukt trevligt helt enkelt. Han borde ta en extrapeng i timman för trevlighetsfaktorn och ytterligare en extrapeng för att det fanns en oerhört rar sällskapshund i studion. Som jag GLÖMDE fotografera *duckar för rutten tomatkastning*, men hon gav mig mer tungkyssar än jag fått under ett helt äktenskap.

Så, ja … det har varit en jättebra dag. Och jag hade aldrig kunnat räkna ut resultatet eller ens tänka ut det själv på förhand, men här är den absolut finaste delen, alldeles nygjord innan jag fick armen i gladpack.

IMG_5796

Jag är svinnöjd. Ni får se den i sin helhet när den har läkt klart (cliffhanger), men den går runt hela handleden och ramar verkligen in.

Som bonusmaterial passade jag på att filma de enda 20 sekunder som vi var någorlunda tysta. Ifall ni undrar vad som avhandlas just under filmen så var det att jag råkade tappa min snusdosa och den rullade iväg över hela golvet. Praktiskt nog när man lämpligtvis bör sitta still och inte springa omkring i rummet och hämta bortrullade saker.

Sedär. Nålskräck har inget med tatueringar att göra, fattar ni nu vad jag menar med att det bara känns som om någon kliar hårt med en nagel fast inte så hårt att det gör ett dugg ont?

Jag skall släpa hit dig Behå-Helene, så är det bara.

Nu skall armen se ut som vaccumförpackad fläskfilé i 48 timmar sen får ni se resten av resultatet.

0 thoughts on “Men vilka onödiga nervössvettningar

  • Det blev inget rep, men det föll sig så fiffigt att den här går att bygga vidare på. Om man skulle vilja. *visslar oskyldigt*

 • Cool!

  Fuskcheesecake
  Lika mycket vaniljkvarg och cream cheese
  1/4-1/3 så mycket lemon curd
  Krossade digestive och smör som botten

  Med Arlas vaniljkesella blir smeten luftigast
  Robinsons lemon curd är godast!

 • En Annan Susanne says:

  Det där var ju inte r.i.k.t.i.g.t sant kanske, och nu får jag väl ducka lite oxå. MEN, jag gjorde min första (av de två jag har) på ryggen. Det gjorde inte ett dugg ont. Min föredetta man hade.en på överarmen och vi tänkte långt omsider att jag ville ha en på överarmen och han en på ryggen, och ci bedyrade varann att “det inte gjorde ett dugg ont”

  Vi höll på stt smälla av båda två. Så det är nog högst individuellt.
  Men det har inget med nålskräcka att göra, det kan jag skriva under på. 🙂

  • Nej jag håller med och fattar vad du menar, men det har ju verkligen inget med nålskräck att göra.

   Visst är det individuellt, men sen finns det tatuerare med koll på läget. Så länge man inte gör för mycket i taget hinner det ju inte kännas speciellt mycket, som att riva med en nagel. Det finns ju de tatuerare som bara fyller och fyller utan att lyfta på verktyget…typ 🙂

    • Han gör det bästa av vad kunderna vill ha, och är verkligen en fantastisk konstnär. Jag vill att han skall måla en vägg här hemma, eller snarare … Jag ville det väldigt mkt när vi hade 3.40 i takhöjd, men vi kom aldrig till skott.

     Så, skall jag boka dubbeltid och komma ner och dra med både dig och Elisabeth? 🙂

     • Jo. Mycket bättre faktiskt. Istället för förstorat foto över soffan så tänker jag skitstor canvas som han kan måla faktiskt. Måste kanske bara upplysa honom om change of plans 😉

      Jamen då är det ju klappat och klart, jag bokar för dig och Elisabeth samma dag och drar upp er. Punkt.

  • Jag tror iofs att jag har ganska hög tröskel, men inte överdrivet? 🙂 För jag tycker verkligen inte att det gör ont. Jag har gjort på alla “onda” ställen och idag på handledsknölen och insidan handleden där huden är sjukt tunn, och det gör bara inte ont – jag tycker tvärtom att det är rätt behagligt att sitta still och bli pysslad med medan vi pratar skit. Förlåt 😉

   Däremot tycker jag det gör ont att pierca sig, det HATAR jag. Inte för att det gör ont när man gör det, men läktiden efteråt? Dra mig baklänges.

 • Det blev kanonsnyggt! Själv har jag hittat på något att tatuera som jag tänkt ut och hållit fast vid i 1 år så det är väl bara att släpa dig iväg och få det gjort!

 • På tal om symaskin så köpte jag mig en I söndags. Räknas det som okynnesköp om den gamla var sönder?? Vill så gärna sy upp alla gardintyger som har legat några år nu……

  Bästa stället att tatuera sig på är bröstproteser….. bara skinnet som kan göra ont 😉

  • Haha! Tajming med den frågan idag eftersom jag inte har sovit en enda minut. Vilket inte hade något med varken tatuering eller hundar att göra utan bara en sån där SKITNATT. Klockan två gav jag upp och lade mig på soffan och kelade med katten och sen lyssnade jag på ljudbok till klockan halvåtta. Jag är lite TRÖTT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.