Lite radiotystnad pga internetbrist :)

Jag är i Gbg, där finns inget internet förutom lite begränsat 3G så jag ber om ursäkt.

Men jag är glad över mina två dagar här med tillhörande rehab och sjukgymnastik. Jag ser handframtiden an med viss positivism och DET var längesedan den här bittra sömnlösa kärringen var positiv till … något.

Så positiv att jag faktiskt planerar en snabbvisit på båtmässan. För att välja båtmodell tills det är dags att gå i pension.

Jag återkommer när uppkopplingen slutar motarbeta mig.

Hoppas ni har det bra och är friska och krya och glada 🙂

PS: Jag är fortfarande ORIMLIGT nöjd med min tatuering. Så nu kommer jag ta ett stenåldersgrepp på både Behå-Helene och Enlisailivet och göra en heldag med er hos bästa bästa tatueringskonstnären.

Förbered er. Man vet inte när jag kidnappar er 😉

0 thoughts on “Lite radiotystnad pga internetbrist :)

  • Det kommer. Nu är jag äntligen hemma igen, med internet och nu är den “läkt”. Alltså det är den väl inte, eftersom jag inte har tappat någon färg än, men den känns helt läkt – så när jag har vaknat till liv skall jag informera om Gbg-vistelsen och bildvisa hela tatueringen. Jag ÄLSKAR den på riktigt.

 • Kul att det verkar lovande med handen

  Gaddningen är jag lite avis på, för skulle nog ev vilja ha en men eftersom jag alltid e så velig så vet jag inte vad jag vill ha förutom att jag skulle vilja ha något lite annorlunda som inte “alla” har som t ex delfiner (som jag ifs gillar) men som många redan har.

  Fart helst hade jag kunnat tänka mig att få en gaddning av t ex Kat Van D lr nån från Miami Ink eller L A Ink, men den drömmen lär nog aldrig uppfyllas misstänker jag 😉

  • Ja! Hoppas verkligen att handen blir…inte bra, för det kan den inte bli. Men inte sämre utan kanske lite bättre, det verkar lovande *positiv*

   Och du, det behöver inte alls vara en dröm. Till och med den här gamla kärringen har ju en tatuering från Miami Ink. DET var en upplevelse, men åt helvete för dyrt för att vara rimligt. Men då var de som hetast på TV och hade vett på att ta betalt från korkade turister. 🙂

   Går man till en vettig tatuerare och vet ungefär vad man vill ha så får man det uppritat. Inte att man behöver välja något i en bok, så det är bara att klura på något unikt.

 • Hoppas, hoppas, hoppas att handen blir bättre!

  Båtmässa låter som en bra sysselsättning nu, då får man lite hopp om en grönare, blåare, varmare framtid!

  • Jag MED 🙂

   Och båtmässan var en väldigt bra sysselsättning. Kanske lite för bra. Det kan hända att nuvarande båt kommer bytas in mot annan båt. Det har funderats på ett tag, men var inte riktigt planen. Ända tills jag föll head over heels för just en specifik båt idag.

  • Och en gång till blev det otajming. Den kommentaren kom medan jag satt i bilen på väg upp igen 🙁 Men nu skall det inte dröja så länge till nästa gång neråt igen. Då gör jag gärna det.

 • Återkom så fort du kan! 🙂

  Fick köpa nytt bilbatteri idag, det sved. Men nu ska det förhoppningsvis fungera bra. Jag ska köra lite extra så det inte laddar ur.

  Kram

  • Promise. Nu har jag precis landat hemma och håller på att packa ur bilen. Äntligen är skrivbordsstol och skärm med upp så det nybyggda skrivbordet kan invigas på riktigt.

   Imorgon är jag back in bizniz på riktigt igen (jösses vad pruttigt internet suger) 🙂

   Det där är beklagligt. Och fruktansvärt trist och oförutsedd utgift. Kram!

   • Bra! Lite mer ordning i röran som kallas livet 🙂

    Ja det var tråkigt, men jag lärde mig en hel del!

    Mest tråkigt för jag inte har något jobb. Får besked om retroaktiv a-kassa till veckan, ångest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.