Nu är arslet tillbaka på sin plats

Vilket alltså inte betyder att den har flyttat upp en våning och blivit spänstig, det betyder att den är tillbaka i rätt kommun och åter fastcementerad i soffan. Soffan där det finns internet.

Vardagslyx – internet, som jag har saknat dig!

Jag lovar att berätta allt spännande imorgon, för OJ så mycket spännande det har hänt, men först måste jag bara kasta ur mig en skitsnabb fråga innan ögonen går mer i kors än vanligt.

Behovet av en ny serie att kolla på vid läggdags är stort. Så. Breaking Bad har jag funderat på väldigt länge men aldrig kommit till skott.

Är den bra eller har ni andra förslag?

JUST DET! Apropå serier. Vi måste ju kolla på Gunilla Persson i Stjärnorna på Slottet tillsammans.

Någon som har koll på när det är premiär?

// Väldigt Viktiga Funderingar Inför Helgen

0 thoughts on “Nu är arslet tillbaka på sin plats

 • Breaking Bad är jag på sista säsongen nu.
  Den är bitvis skitbra, oväntad. Och sen seg ibland ( tycker jag).
  Men jag måste veta hur den slutar 😛

 • BB är bra, har bara kommit till säsong tre och var på väg att ge upp i slutet av säsong två, men så tog det fart igen. Väl värd att se.

  Har du sett House of Cards? Både brittisk och amerikansk?

 • Jag har HBO just nu så jag har börjat kolla True Detective. Har bara sett ett par avsnitt ännu så det är för tidigt att uttala sig. Sen har jag tänkt mig att plöja alla säsonger av Girls också.
  Har du inte sett The Killing så kan jag rekommendera den!

  • Åh! Ja, True Detective är jag lite sugen på med, mest för att båda huvudrollsinnehavarna är favoriter 🙂

   Jag började kolla på Girls efter att alla hade höjt den till skyarna, men jag tyckte den var lite för noir för min smak. Vet inte hur jag skall förklara det, men jag vet att jag inte gav den tillräcklig chans.

  • Åh nej. Jag har börjat kolla eftersom jag ÄLSKAR Gervais och det han gör. Men det här gick bara inte. Kollade på de tre första avsnitten och blev bara deppig. Du gillar den alltså?

    • Fniss. Okay, det kanske är därför jag inte gillar Derek för att jag gillar Gervais? Men jag håller med om de fina tankarna, det är ju bara det att de levereras så in i bänken sinnesslött. Det är för dystert och långsamt tempo, jag blir stressad 🙂

     • Det sinnesslöa passar kanske mig 🙂 Jag är ju så himla gammal att veckans TV-happening var Nygammalt när ett gäng folkdansare snurrade runt en timma i veckan 😀 Fast det som fångar en till slut i Derek det är alla vars liv man följer och funderar över hur det fortsätter. Kanske inget för er ungdomar då 😀

     • HAHAHAHAHA nostalgi. Jag hade sånghäftet till Nygammalt och följde med i alla sånger på den tiden. Väldigt viktigt häfte inför varje ny säsong. Eller var det verkligen Nygammalt? Jomen det var det väl?

      Jag misstänker att jag trodde att Derek skulle vara mer Gervaiskt och så var det inte det, så det enda förlåtande var att han älskar djur och är snäll. Men fortfarande väldigt färglöst och långsamt. Kanske måste ge det EN chans till baraföratt?

     • Ja, jag vet inte om det är för långsamt i längden för dig. Kan vara så. För mig som är mer bäng än med om kvällarna är det tempot lagom. Då hinner hjärnan följa med. Tyvärr har vi sett alla avsnitt. Men vi väntar på ett specialavsnitt senare i vår. Kanske bevisar att jag är bäng även på dagen 😀 Fast jag får väl skylla på att jag jobbat i några timmar nu 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.