Jahaja, jag är tydligen gammal eller nåt

För snart bär det av till käre tatueraren, vilket brukar ge mig förväntansfulla fjärilar i magen i flera dagar innan och sedan kör jag dit och känner mig som ett barn på julafton.

Allt det där ovanstående har jag haft de senaste dagarna.

Men idag nervössvettas jag. Inför något jag tycker är skitroligt? Och andas i fyrkant. Väldigt motstridigt att känna sig som ett barn på julafton samtidigt som jag nervössvettas. Inför något som varken gör ont eller är farligt.

Det måste ha hänt något när jag tog steget närmare 50 än 40?

Jag är GAMMAL.

Och ja, ni skall få vara med under tiden.

Det roliga är att den lagvigde tatueringshataren har varit engagerad i att välja färger och motiv?

Jag har två teorier, antingen har han gett upp totalt och börjar tycka att det är rätt okay ändå (utan att erkänna det), det andra alternativet är att han i smyg filar på skilsmässopappren och faktiskt struntar i hur jag ser ut?

Med tanke på hur HÖGLJUTT han har protesterat de senaste fyra tatueringarna liksom?

 

0 thoughts on “Jahaja, jag är tydligen gammal eller nåt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.