Ursäkta tystnaden men jag har varit EGO

För presenten jag köpte för mormorpengarna kom idag. Men givetjävlavis behövdes en HDMI-kontakt på datorn och just DET råkar Macar inte ha (jag som trodde jag hade läst hela världens utbud av ritplattors tekniska specifikationer – den detaljen hade jag missat). Som tur var fanns en make med dåligt samvete inom hyfsad radie och han åkte såklart jättegärna flera mil för att köpa en adaptersladd till mig. Mannen som tycker att ritplattor är fåniga. För givetvis var det just en sådan jag köpte till mig själv för de pengarna.

Idag har han inte sagt att ritplattor är fåniga alls. Inte ens frågat var den kommer ifrån. Det händer att han faktiskt hajar att tala är silver och att tiga är guld.

Och inte nog med det. Jag fick ett paket på posten av Admin Anka. En riktig care package-födelsedagspresent. Sytillbehör, tuschpennor, världens finaste suddgummi (älskar suddgummin), glasögonställ och två olika sorters lakritschoklad. Som jag blev så glad över att jag grät en liten skvätt och som jag skall ta kort på när det inte ser ut som om en bomb har detonerat på soffbordet.

Det vill säga, jag skall ta kort på allt utom chokladen. För den råkade jag äta upp med en gång. Jag ursäktar mig med att min SKITFINA födelsedagspresent inte har kommit än.

Nåja. Ritplattan är i alla fall inte bara en leksak. Långt ifrån bara en leksak, men just nu får den lov att vara det.

Ikväll har jag producerat två högkvalitativa alster (hah). Ett foto som blev modern konst och ett påbörjat släktträd för att visuellt och pedagogiskt förklara vår besynnerliga släktkonstellation.

Det blev dock inte riktigt klart och eftersom jag får dåligt samvete när jag har varit tyst för länge så slänger jag ut det påbörjade.

tree2

HUR pedagogiskt ser det inte ut att kunna bli? Äpplen och päron liksom?

Päronen kommer bli Halvkusins familj och äpplena kommer bli makens familj.

Så, om ni ursäktar skall jag fortsätta pyssla lite nu.

Imorgon skall vi prata om min tatuering som skall finslipas nästa måndag, kan ni påminna mig om det?

Jag är tämligen säker på att vi kommer delas upp i två läger, de som älskar tatueringar och de som hatar tatueringar.

Själv tillhör jag den förstnämnda kategorin medan maken tillhör den sistnämnda och låter som att han är född ungefär 1914 med sitt eviga “det är bara kåkfarare och sjömän som vill se ut som du, usch … “

0 thoughts on “Ursäkta tystnaden men jag har varit EGO

 • Inte säger han väl “usch” till sin fru!!! :O
  Det ser ut att bli ett intressant släktträd, det kanske kan vara bra att ha med till era/deras träffar framöver för inte kan väl alla ha riktigt koll på alla släktingar och förhållanden och vänskapsband och …

 • Tycker det beror på var tatueringarna sitter samt I vilka sammanhang. Kan erkänna att det är lite svårt att ta någon som är fulltatuerad over hela kroppen på riktigt allvar när man sitter högsta gruppledningen på krismöte… Dvs om de inte är dolda just då.

  • DET håller jag med om. Det finns en tid och plats för allt liksom. Nya kundmöten, ja då döljer man allt i form av eventuella tatueringar och piercings för det känns fortfarande inte okay (beroende på vad man jobbar med).

   • Så tatuera Ni mera men gör det så man kan dölja dem när de inte passar in.

    Kan också ha lite svårt att tänka mig en totalt täckt människa med tatuering på röda mattan tex. En här och där men inte helmålad…..

    Har för övrigt en själv som sitter så den bara syns när jag vill oavsett årstid.

    • Jamen jag VET, röda mattan är uteslutet och det retar mig lite fast jag håller med dig. De flesta snygga karlar på röda mattan är ju helgaddade men har kostym. Kvinnsen däremot har ärmlös och galaklänningar = mycket svårare att dölja = svinorättvist.

     • Var det inte nån som uppfann en tröja/jacka som snyggade till armarna? Brittiska. Långärmad var den iaf och snygga blev de när man nu har tränat till sig förstora muskler som sedan hamnat I dvala 😉

 • Kommer Du att sortera upp i bara två kategorier..?

  De som har päronrumpor respektive de som har äpplestjärtar?

  Inga släktband eller relationer alls?
  Bara sortera på rumpform?

  Måste säga att jag inte riktigt förstår…sexistiskt är det oxå..

  • Jamen jag vet. Det är jättesexistiskt och ganska roligt. Särskilt eftersom jag redan har avslöjat att Halvkusin är päron. Fniss.

 • Tatueringar är kul och fina! Har ju själv ett par av dom och fnular just nu på ännu en…
  Släktträd är också kul och fina fast jag har ju aldrig sett med päron och äpplen 🙂
  Ritplattor låter ännu mer kul fast jag kan knappt dra ett rakt streck, ingen talang whatsoever på den fronten

  • Heja heja dig! Tatueringar är fint. Jag skall visa min befintliga sen och tala om vad jag har tänkt göra (eller vad tatueraren har tänkt göra snarare).

 • Yay för tatueringar. Dock stilfullt dvs inte i ansiktet och överallt utan att kunna dölja de. Jag har 2 st, en på runpan och 1 i nacken!

  Har funderat ut en 3:e men pengarna har inte funnits men det kanske kan bli en kompensationspresent till mig

 • Får väl byta nick till Halvpäron nu då?! Ser också en risk för rödgrön röra i släktträdet.
  Sitter i München och väntar på anslutning till SFO. Hade varit mycket skojigare om du var här istället för att leka med din ritplatta tycker jag…

  • Du, även jag hade hellre suttit där om det var ett val faktiskt. Då kom du iaf iväg ordentligt och är “snart” hemma. Tjoa när du är på amerikansk mark igen så kan vi nyttja Apples gratis pratfunktioner vettja. Det är trist att inte ha dig på promenadavstånd längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.