“Ba(c)kspegeln” funkade inte alls faktiskt

Och jag var tydligen inte ett dugg ensam om att ha kommit på det där med rövfoto med selfie stickan.

I vilket fall som helst så tog jag ett rumpkort, förfasades så till den milda grad att jag fick svår andnöd medan jag bestämde mig för att leva på luft, vatten och kärlek resten av mitt liv, men cirka elva minuter efter fototillfället kom jag på att det låg en ensam chokladkaka (damn you på Marabou som uppfann Salta Mandlar) i skafferiet.

Då gick jag och hämtade den och tröståt upp hela alldeles själv på rekordkort tid. Personbästa faktiskt. Sen beslutade jag mig för att fortsätta äta choklad och istället sluta ta rumpkort med stickan. Att leva i förnekelse har aldrig skadat någon.

Nej, det fotot kommer inte upp här. Men jag kan måla en bild med ord. Tänk 15 kilo keso förpackat i plastpåse, det överensstämmer hyfsat med verkligheten.

Sen var det dags att äta middag med Halvkusin på stamhaket och på vägen dit upptäckte jag att någon hade vandaliserat bilen på gatan. Vandalerna här verkar hyfsat harmlösa och ganska talangfulla, men de måste ha något emot just oss eftersom det bara var vår bil av alla på hela gatan som hade fått en släng av … sleven?

IMG_5753

Jag är imponerad av detaljerna faktiskt. Det gick liksom inte att göra annat än att fnissa, ta kort och fortsätta gå medan jag fnissade lite till.

Sen åt jag enorma mängder mat plus efterrätt och helt plötsligt hade sex timmar försvunnit ihop med Halvkusin på restaurangen.

Det var lika roligt att prata skit igår som det var i förrgår och det här med att leva på luft, vatten och kärlek verkar inte vara min grej alls.

Om man skulle ta och äta lite efter frukost-choklad kanske?

0 thoughts on ““Ba(c)kspegeln” funkade inte alls faktiskt

  • Alltså, det finns ju en anledning till att rumpan är placerad på baksidan så man inte kan granska den hela tiden. Har nog med fejset, särskilt sedan en ” omtänksam” väninna gett mig en grymt bra förstoringsspegel.

  • Hip hip hurra! Fira och ha roligt i dag, och strunta i hur rumpan ser ut i konstig vinkel! (Vilken tur att jag aldrig har sett/smakat någon choklad med salta mandlar!!)
    Önskar dig en härlig dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.