Admin Ankas DAG!

För det första är det Admin Ankas fölsedag idag och hennes fölsedagar brukar gå som mina, inte SÅ bra. Min theme song för födelsedagar är ju “får man inte va gla på sin fölsedaaaaa …” och den delar jag med mig av idag.

Så, för det första kan vi väl göra något slags kollektivt gratulerande igen. Så skall jag ringa och sjunga för henne och höra nivån på den här födelsedagen, hennes barn brukar få till det, men han den där lagvigde verkar tävla i sämsthet med min.

Medan vi väntar på födelsedagsmirakel (och julklapp) så måste vi prata om en sak. Apropå 80-talet. Jag kom på att jag nästan aldrig lyssnar på musik längre, eftersom han jag delar möbler med alltid skall ha på den förbannade TV:n och det är inte direkt MTV han tittar på.

När jag tittade på Historieätarna och de drog igenom alla gamla låtar kom jag på mig själv med att ligga och LE rart. Fnissa lite nostalgiskt emellanåt (åt musiken alltså) och minnas personer och händelser.

Jag ler INTE i januari vanligtvis. Jag ler MÖJLIGEN i mars för att det snart är april, men absolut inte i januarimörkerregnet. Och jag är så in i helskotta less på att GAD blir så mycket sämre när det är mörkt och trist.

Nu har jag lyssnat på Prince och Devo hela förmiddagen. Istället för bakgrundsbruset av jävla Discovery Channel. Det är ju rena rama terapin för någon med GAD/SAD.

Varför har ingen talat om det?

Hurra, hurra, hurra för Admin Anka – med en jävlaranammalåt anno 1980!

WHIP IT REAL GOOD!

(Räck upp en hand om den låten var en positiv käftsmäll bakåt i tiden 😉 )

0 thoughts on “Admin Ankas DAG!

 • Haha,den hade jag totalt glömt av!passar bra idag när jag och”hordern”ska städa garaget och åka till åvc,Well whip it good….Håller med man blir glad av 80-tals musik

 • *Räcker upp handen och ler stort*

  För mig funkar ofta ABBA bra som humörhöjare, fast tyvärr brukar jag glömma bort det mellan varven…

  Stort grattis på fölsedagen, Admin Anka!! 🙂

  • Åh. Ja. Abba funkar ju faktiskt nästan alltid. Och soundtracket till Grease. Men då snackar vi 70-tal. Vilket får mig att känna mig en miljon år äldre 😉

 • Grattis Anka!

  Hade inte gjort någon skillnad om ni haft på MTV, där går bara musik en pyttedel av dygnet, gärna på natten eller innan tuppen gal 🙂

  Jag är född -90. Får vara glad att jag kan kalla mig 90-talist när jag blir äldre 😉

  Nu ska jag läka ut dagens nya förkylning med halstabletter, rödvin och Brämhults hallondryck!

 • Jag har nog hört det, känner igen de där huvudbonaderna… men jag har förträngt låten (eller så är jag så gammal att jag har glömt).

  Det är klart att AdminAnka ska grattas! Sjung många verser från oss alla!

 • Hoppas du grattade ordentligt!
  Och nä, maken har väl rätt, jag saknar kanske sinne för musik – kan iofs bero på att han alltid lyssnat rätt högt på sin musik och sen hade vi tonåringar. Utrymmet för mig var begränsat.

 • Jag som e samma årgång som dig har tydligen missat denna låten

  Gratulerar Admin Anka i efterskott

  Och ska man lyssna på musik idag är det inte MTV för där spelas det knappt musikvideos nu för tiden då det är mest typ “pimp My car” program o sånt, bättre o kolla på VH1 lr vad den musikkanalen nu heter, då kan man få höra både lite nyare o äldre musik

 • Hej! Svårt sugen på en sån där Ringly, blingig Bondgadegetpryl liksom, what’s not to like? Dock skitsvårt att hitta några egentliga recensioner av den, mest promomaterial från crowdfundingtiden. Så skulle bli superglad om du ville skriva lite mer om den, funkar den som förväntat, är det nån mening med den, ska jag börja lämna websidan öppen på pojkvännens dator? Tack för en underhållande blogg och grattis Admin Anka!

  • Klart jag kan göra 🙂 Jag har varit lite usel på att använda den, eftersom det var så himla meningslöst att använda den liggandes i en säng med telefonen bredvid sig. Men det är en dålig ursäkt eftersom den är så jäkla snygg.

   Det enda jag har att säga sådär spontant är att den verkar ha lite dålig räckvidd, men det har jag å andra sidan bara testat en gång. Och meningen är ju att man skall ha den och telefonen i närheten av varandra (jag var i sovrummet och telefonen var i köket, då ville den inte larma om att det ringde men det har jag bara testat en gång). Skall göra ett mer grundligt test, men oavsett är den ju värd att hintas om, DET tycker jag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.