Vilodag med inslag av matsmältning

För jag är fortfarande mätt sedan igår. På riktigt. Och jättetrött.

Idag har jag således inte gjort något alls mer än att fortsätta pusta, småfjärta och gå i randig morgonrock matchat med zebratofflor. Och så har jag tittat på min senaste favoritserie som det numera finns tre säsonger av på Viaplay, Nashville (om ni kollar så säg inget för jag har inte kommit så långt). Den är svinbra och det är lika svinbra musik. Jag trodde inte ens att jag gillade country så mycket att jag klarar att lyssna på det oavbrutet i serien, men det ENDA jag vill göra efter fem avsnitt på raken är att svida om i boots, rutig skjorta och cowboyhatt och säga “Howdy y’all” hela tiden.

Sen har jag haft lite problem med humörsvängningar igen, de där som bara svänger åt ett håll och det är ner i diket, men för en gång skull lite mer rimliga sådana.

Först ser jag fram emot morgondagen och Ringlyleveransen (blir den försenad döööööör jag *överdriver* eller om den är för liten då dör jag med *öööööööverdriver igen*), sen ser jag fram emot 2015.

Nytt år, nya möjligheter och där normala människor siktar på Beach 2015 siktar jag på Bitch 2015.

Istället för nådens år kommer det bli onådens år med mottot:

NO MORE CRAP

Jamen ni hör ju. Nästan allt detta för att jag kanske åt lite för mycket skinka igår?

Jo just det, jag skall även kunna knäppa mina jeans nästa år.

Här sitter jag och planerar viktiga nyårslöften så här på fjärde advent.

 • Knäppbara jeans
 • No mercy-attityd
 • Inte äta cheesecake mer än en gång i veckan

Punkt tre kan eventuellt ha något att göra med punkt ett?

Jo JUST det igen. Vet ni vad den lagvigde önskar sig i julklapp? Eller bara önskar sig sådär generellt? (Om jag har berättat det innan ber jag om ursäkt och skyller på matsmältningssöndag). Ja det vet ni antagligen, klart att det är en dammsugare. Den här gången en ångdammsugare som, och nu citerar jag, “är jättebra för den kan ju ta bort fläckar på mattor och soffor och sådant”.

Herregud!

Glad fjärde advent på er och ursäkta dagens tystnad.

Y’all know I love y’all …

(Jamen jag HAR tittat för mycket på Nashville idag, jag vet)

0 thoughts on “Vilodag med inslag av matsmältning

 • Alltså din blogg är stört skön! Blir så där full i fniss (full i fan) allt som oftast när jag ramlar in på din blogg, Har tänkt tanken både en och två gånger om en annan ska börja blogga igen…. Men skulle aldrig kunna mäta mig med dina bravader med lurviga skohundar tomte a la hola badola och make med x antal miljarder dammsugare haha.. Ha en skön vecka!

  • Åh tro mig, det skulle du. Sen att jyckar och dammsugare hjälper till ibland är en sak, men jag lovar att mitt liv inte är ett dugg mer spännande än ditt. Börja blogga igen och testa vettja, allt är skrivbart. Nåja nästan allt i alla fall 🙂

 • Eh, hur många dammsugare har han nu? Och viktigast, använder han dem? Har för mig att du skrivit att han inte gör det. Varför har han fastnat för att samla dammsugare? Det finns väl, för tusan, mindre och billigare saker att samla på typ knappar? 😉
  Nyårslöften har jag gett upp för länge sen. Tror inte jag lyckats hålla något någonsin så varför göra sig själv besviken hela tiden?! Försöker ha olika mål i stället men de sätts inte upp till nyår utan när jag kommer på dem.

  • Hahahaha så SANT, det har jag inte ens tänkt på trots att jag läser Backmans blogg med stor förtjusning. Av ytterst oklar anledning tycker jag tydligen att skrivmaskiner är vettigare än just dammsugare?

 • Åååå….Nashvillejunkie här oxå – nu inne på säsong 2 🙂
  Den kom tillbaka till Viaplay i samma veva som Blacklist tog slut och jag slapp därmed kvala in till grinigaste frun i Halland.
  Tyvärr klarar värt bredband bara 2avsnitt/dag och då måste jag dela det med övriga familjen (Oj så många appar som bara försvann för barnen

  • Jamen jag såg med det. Först fanns det bara några avsnitt på Viaplay, som bara låg kvar ett tag och sen försvann det helt och nu är alla säsonger tillbaka fram till säsong tre avsnitt tio va? Vet inte om Viaplay hänger med i realtid nu eller om det faktiskt finns fler avsnitt?

   Det är ju så bra att man dör, av så många olika anledningar och musiken är oslagbar. Minus Scarlett. Jesus vad jag är less på Scarlett och hennes rådjursögon och pipmusik. Tacka vet jag “Trouble Is” och de låtarna.

 • Här ville maken ha mus i julklapp. En trådlös till sin stationära dator. Jag har kontrat med köpförbud :))

  Och tipsade dottern.

  Och så köper vi en hallmöbel istället för julklappar till varandra…. Jag får ordning och reda, och maken får handla för många pengar…

 • Åhh, jag älskar Nashville! Tyvärr har jag inte Viaplay så jag har bara sett 2 säsonger på TV3 play. Hoppas verkligen de kommer att köra säsong 3 med!

  Just nu plöjer vi The Killing på Netflix, men gubben envisas med att somna hela tiden så det tar lång tid att komma igenom avsnitten 😉
  Får nog hitta en annan serie som jag kan kolla vid sidan av 🙂

  • Jag har precis börjat på säsong tre. Efter det här måste jag kolla om vi verkligen ligger i fas med USA. För jösses vilken bra musik det är och sen fascineras jag HELA tiden av att det faktiskt är de själva som sjunger. Man blir glad av bra country.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.