One Hit Wonder?

Eller “Tomten haz da movez”.

Fast det har han inte, men jävlar som han kämpar. Bokstavligt talat i motvind.

Igår fick jag bild från kamrat som var ute och julbordade på restaurangen precis mitt emot båten.

10859477_10152954200928875_463219266_n

Man kan säga att det ser ut som att tomten tagit sig en rejäl bläcka, släckt ljuset och lagt sig i fosterställning. Han ser inte helt kurant ut.

Idag är det världens mest trista väder ute. Femtio nyanser av grått och det blåser från precis alla håll inklusive underifrån och jag lurade ut pappsen för att hjälpa mig på ytterligare en Rädda Tomten-strapats. (Jo jag KAN rädda tomten själv, men jag tycker det är tråkigt att gå utan hundar och med två hundar på stan behövs verkligen en pappa om man inte skall lägga sig bredvid tomten i ren utmattning.)

Skinnarmoklädsel på och ner mot bryggan där tomteskrället har rest sig (gissningsvis med svår bakfylla som följd) alldeles själv. Även om han är lite krokig och helt saknar taktkänsla. Men han kämpar verkligen, det måste man ge honom cred för.

 

 

Han dansar, vinkar och vickar helt okontrollerat och ser fortfarande ut att ha diskbråck.

Men nu struntade jag i honom, han får stå och ligga precis hur mycket han vill. Jag kommer inte ränna runt efter partytomten mer när han luras med mig.

Sen tänker jag att han är hyfsat safe.

IMG_5655
För det låg även två norska sjöräddingsbåtar där nere.

I vilket fall som helst så får han dansa ensam ett tag nu.

0 thoughts on “One Hit Wonder?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.