Titta titta!

Man kan shoppa utan att shoppa. Vilket man ALLTID glömmer när man är medlem på de där “backningssidorna”. Det som kommer här är alltså betalat och köpt för över ett halvår sen.

Kommer ni ihåg den där SVINSNYGGA ringen som inte bara var en svinsnygg ring utan som även fyllde en funktion?

Screen Shot 2014-11-07 at 19.11.39

Den här. Ringly. Som inte bara hade en skitsnygg sten i olika färger upptill utan även en liten szwarowskikristall på varje sida.

När telefonen (som alltid ligger längst ner i zombieapokalypsväskan) ringer, sms:ar eller ger mig någon annan notifikation så blinkar de där kristallerna på varje sida i olika intervall (om jag har fattat det rätt med intervallen), plus att ringen vibrerar på fingret.

Teknik goes superfäschon liksom. Kan det bli bättre för fäschonintresserad nörd undrar jag?

Sen tänker jag att det även måste vara sjukt praktiskt för de som har yrken där de inte kan ha på sina telefoner under arbetstid, som lärare, men som kanske ändå inte vill missa om barnen har trillat ihjäl sig på dagis eller om Loket ringer och säger att de har vunnit en triljon triljarder kronor på lotteri?

Nu kom det här på mailen.

Screen Shot 2014-11-07 at 19.10.57

HELLO EXCITING NEWS. Snart dags att skicka alltså!

Jag gör nästan i brallan av ren excitement.

Sen gör det ju absolut inget alls att det kommer sådana här överraskningar när man har köpstopp men de här grejorna ligger måååånader tillbaka i tiden och inte räknas alls.

Fatta hur snygga de här ringarna är?

Sen retar det mig lite, men ytterst lite, att det har kommit en silverfärgad variant efter att jag gick in och backade. Eftersom jag inte är särskilt guld-guldig.

Men jag har ju börjat öva mig på roséguld. Nu får jag öva lite på guldguld.

Snart i alla fall – hoppas jag.

Jeuvlar så snygga de är.

0 thoughts on “Titta titta!

  • åhhh har den kommit?! Lyckans dig! Det är ju en ytterst nödvändig sak. Om det inte vore för att jag sitter i bilen just nu i Bregens mellan Tyskland Österrike så hade jag köpt den där ringen på en gång..nu är jag grön av avundsjuka! Gail som tyskarna säger. Kannst Du Bitte berätten om vad är backningsidor sind? Und kan man fortfarande bestellen?

    • Näe, den har inte kommit ännu, men de skickar ut en sån där sista “bor du verkligen kvar där du bodde för en miljon månader sen när vi påbörjade projektet för nu tänker vi snart börja skicka”. Och ja, man kan fortfarande beställa. Nu ligger ju leveranserna lite längre fram i tiden dock, men inte farligt ändå såg jag. Början 2015 är det leverans nu. Kolla den silverfärgade, den är verkligen to die for!

  • Ha! Jag satt igår o tänkte slänga iväg ett mess om just den ringen!!!
    Väldans sugen på en men ville liksom se en live först…
    Ska bli spännande!!

  • Riktigt snygga ringar! Skaffade en penna för en himla massa år sedan som blinkade när mobilen ringde. Funkade riktigt bra till du vet vad som händer med pennor – någon “lånade” den och vips så var den borta. Kort och roligt var det iallafall och så funkade den också som utlovat. Ska bli spännande och få se din ring in action.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.