Bloggen goes fäschon ft. Admin Anka

Hörrni.  En snabb fråga.

Jag brukar ju köra dubbla radbrytningar i mina inlägg och de SKALL synas på datorn, men vägrar synas på min dator och inte heller på Admin Ankas. De syns bara i telefon/padda.

Ser NI de gamla dubbla radbrytningarna i inläggen eller hur ser det ut?

Tjoa om ni ser något annat som är fel.

Tjoa gärna om ni ser något som är rätt med 😉

0 thoughts on “Bloggen goes fäschon ft. Admin Anka

 • Just nu iaf så kan jag inte komma på något mer jag saknar, Fast måste säg att bilden får mig att längta till sommaren som e så låååååååååååååååångt borta för tillfället iaf, kunde ni inte haft en vinterbild istället är ju iaf snart vinter/jul (iaf enligt almenackan men inte vädergudarna 😀

   • När jag tittade i telefon så såg jag bara en liten rand av bilden på sidorna och den syns efter inlägget, men här på datorn så ser jag den fina bilden hela tiden. (Android, om det har någon betydelse.)

    • Mmm…det ser inte ut som det skall i telefon. Än. Men det kommer. Då vet vi iaf att det ser likadant ut i både iPhone och android. 🙂

  • Kan inte det vara praktiskt? Om det är ett skitlångt inlägg slipper man scrolla upp eller ner om man vill se kommentarena? Eller ser det bara konstigt ut?

   • Jo, jag tycker det är praktiskt 🙂
    Och det är jättebra att datum numera står längst upp i stället för längst ner (eller har det alltid varit så på datorn? Jag har mest läst från mobilen och där ser jag att datum fortfarande står längst ner…)

    • Fniss. Jag vet faktiskt inte, jag läser så sällan min egen blogg så där har ni ungefär en miljon ggr bättre koll än jag.

 • Åh vilken vacker bakgrund, somrig och härlig 🙂
  Det ser bra ut så här långt men det lär ta ett litet tag att vänja sig vid det nya utseendet och framför allt transparensen (och på högerkanten är det lite svårtläst med ljus text på mörk transparent bakgrund). Förändringarna syns inte lika mycket när jag läser från mobilen (Android) där bakgrundsbilden bara syns som smala ränder på sidorna och heller inte räcker hela sidan ner.
  På datorn la jag märke till att de blåfärgade länkarna emellanåt blir nästan osynliga när man ställer muspekaren på dem eftersom de då blir vita mot ljus bakgrund.

  • Ja det är vackert och somrigt 🙂

   Bra iakttagelse, har inte tänkt på att länkarna blir ljusa. Vi får kika på det. Borde vara lätt fixat. Tack för svinbra feedback 🙂 Mobilen kommer fixas.

 • En Annan Susanne says:

  Om jag på första sidan försöker förstora något, på paddan, så blir inte det partiet större, man åker bums in in flödet på bloggen.
  Visserligen BLIR det ju större även då, men jag märkte det när jag försökte lösa någon liten ligga eller vad det är, och inte hade glasögon på mig,
  Men det kanske ska vara så, då kan man ödmjukt bara strunta i den här kommentaren. 🙂

 • En Annan Susanne says:

  Sen undrar jag lite varför det står tidsangivelser på kommentarerna, men inte på dina inlägg?
  Kul med lite nytt, och en somrig bild från skärgården kan ju aldrig bli fel.

 • jag gillar att länkarna som finns till höger på datorn kommer underst på ipaden när man har den rakt upp, sen om man har den liggande syns länkarna till höger och att det på mobilen finns 2 versioner att välja på mobile site och full site

  Full site ser det mer lr mindre ut som gamla fast utan länkarna som syns till höger på datorn vilket de gör via mobile site

 • Snyggt! Men tyvärr blir jag nästan lite sjösjuk när jag läser. Tror det är de olika nyanserna i texten som gör det, eller? Kanske bara gamla o trötta ögon. Skit samma, kommer följa Dig oavsett!

 • i denna version står det inte “author” efter dina kommentarer Viktoria (iaf inte på MIN dator :P) just den funktionen tycker jag är mycket smidigt När du nu kommenterar med ditt namn inte med bloggnamn för då vet man ju vem som är du, och att inte nån av dina namnor varit inne och kommenterat…

  men ja! i övrigt blev det mycket fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.