Storebror har järnkoll

Jag fick ett mail alldeles nyss. Såvitt jag vet har jag aldrig någonsin handlat något av shoppen ifråga och kan därmed inte ha signat upp mig på deras nyhetsbrev.

Finns. Inte. En. Chans.

Mail brukar inte ha riktad reklam, för även om det där internätet ser i princip allt man skriver om och har för sig så har de ju fortfarande inte någon mailadress att härleda det till. Det är ju därför all reklam för “saker man senast kollat på” hamnar i google-ads och i den extremt riktade facebookreklamen.

Det här är nog första gången jag känner att storebror även ser mig och dessutom kollar upp min mailadress.

Screen Shot 2014-10-26 at 14.42.21

Förvisso behöver jag kanske gaffelservice, men inte på de gafflarna som åsyftas i mailet.

Och jag är även ytterst tveksam till om de säljer komponenter till cykelglasögon.

Men med en hundring i rabatt skadar det ju aldrig att kolla om de kanske säljer extraskalmar eller så?

0 thoughts on “Storebror har järnkoll

  • Haha,tala om att dom är ute och cyklar vad det gäller målriktad reklam..men lite läskigt är det hur mycket som”snappas”upp.Anyway,kollade lite och dom har städsaker till mannen och “spel”till dig,du får trampa som en dåre men kanske ger bättre kondis än Candycrush…Passa på NU innan köpstoppet,du har ju rabatt…

  • Ja du, man behöver inte ha varit inne på sidor och anmält sig har jag märkt. Jag får hur mycket konstiga erbjudanden som helst både till jobbmailen och till den privata. Det är väl som vanligt, de köper mailadresser och hoppas på att något ska hamna rätt. Suck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.