Gumman i lådan

Titta vem som dök upp!

Efter att ha spenderat två dygn bakom soffan låg hon helt plötsligt högst upp i sitt skinande nya katträd.

IMG_5328

Eller ja. Inte två HELA dygn. På natten verkar hon knata runt för att sedan lägga sig och sova i den lilla kojan i trädet. Kojan är tydligen guds gåva till den här katten.

Jag är dock lite fundersam över hur hon tog sig dit. För hundarna var i skogen med husse förut och då kom hon som skjuten ur en kanon för att attackkela med mig. Sen kom träskmonstren hem igen och hon drog kvickt som en avlöning tillbaka under soffan. Och så helt plötsligt har hon blivit modig som ett lejon och gått förbi mig, in i andra rummet och upp i trädet. Utan att någon har märkt det.

Nu är familjen komplett i det nya boendet.

IMG_5318

Och min lilla minikisse är bedårande söt.

Nu skall hon bara lära sig att det inte är livsfarligt att gå och kissa på marknivå.

Imorgon skall vi fila på köpstoppsregler tror jag minsann.

Jag är så himla stolt över oss allihop som faktiskt vill sluta med okynne utan att bli fanatiska.

0 thoughts on “Gumman i lådan

 • En sådan söt kattfröken du har tror det är första gången jag sett henne på bild. Min kattfröken är också svart och vit. Klös/Klätterträdet är precis det jag funderat på att köpa kan du tala om var ni köpt det blir jag jätteglad.

  • Hon har nog figurerat någon enstaka gång innan, när hon har legat med mig i sängen, men skyggisar fastnar ju så dåligt på bild 🙂

   Zooplus faktiskt. Och det var väldigt smidigt att handla där, jag blev förvånad. Ännu mer förvånad över de vettiga priserna, det vi hade tidigare köpte vi från fysisk djurbutik i Gbg och det var hälften så avancerat och en miljon ggr så dyrt.

    • Har aldrig testat dem innan, men de hade helt klart bäst utbud av klätterträd och smidigt var det. Jag är skitnöjd. Kommer absolut köpa igen.

 • En Annan Susanne says:

  Eftersom att min min make är lika tekniknördig som du på äpplesaker så kommer jag hädanefter alltid titta mig över axeln här hemma efter en sån. Tack. 🙂

 • Superfin kise i sitt nya hus

  Filura du på ditt köpstopp så filurar jag på om jag inte skulle byta upp mig till en air2 padda nör jag ändå byter upp mig till en iphone 6 men vilken det blir vrt jag inte ännu,får se över ekonomin när jag kommer hem och eftersom jag inte fått tid till normal shopping här i Turkiet som jag hade räknat med så förutom 75 min som dessutom skulle innehålla kissepaus, förflyttning från buss till shoppingstråket, avvärja en del försäljare, försöka titta på saker, stressad som bara den, ta sig tillbaka till bussen.

  Men när det gällde svindyra smycken, mattor o skinnprodukter som man inte hade råd o h inte ens lust att köpa då fanns det hur mycket tid som helst bara för att de sponsrade resebolaget

  Så kanske jag skulle byta ut min air padda samtidigt som jag byter ut min samsung S4 mot en ny iPhone 6 eftersom jag inte avgett något okynneslöfte 😉

  Så antingen sälja den gamla lr ge den till Toker i antingen jul lr födelsedagspresent beroende på vad den snart 1 år gamla air paddan är värd som bättre begagnad och välanvänd 😉

  Det som lockar att byta ut den är att den har bättre täckning hoppas jag iaf för som t ex på detta hotellet funkar deras wifi imte alls medans samsung mobilen hittar det trådlösa nätverket lättt medans samsung och äpllet inte hittar det trådlsa och att det bara strular när jag försöker ansluta internet delning

  • Det är ingen skillnad i “täckning” på Samsung och Apple. Däremot kan antennfnutten lätt halka snett om man tappar paddan. Tappar man den flera ggr (vet av erfarenhet) måste man till slut byta antenn 😉 Kan det vara ngt sådant som hänt?

   En ettårig padda är fortfarande värd hur mkt som helst.

   • Nej, det tror jag inte för har inte tappst den, dessutom har jsg ett fodral till den.

    Läst nånstans att den nya air2 skulle ha bättre wifi mottagare nånting med nuffror o bokstäver hette den iaf 😉

    Kommer åt wifi på hotellet men inte min air padda, dessutom vill inte de samsas och dela på internetuppkopplingen alltid genom mobilen

 • åh vilken sötnöt! Djur är lustiga, helt plötsligt kommer hon på att hundarna är dt farligaste som finns? 🙂
  Gällande din nya äpplegrej ……..Sambon blev helt plötsligt väääääldigt köpsugen med tanke på att vi har två hojar som är aningen dyrbara (iaf i våra ögon) så funderade han på om det inte funkade att sätta upp den i hojgaraget som övervakningskamera. Känner jag honom rätt sen så kommer han att sitta och laja med appen hela kvällarna 🙂
  Så t o m han kommer att lusläsa din blogg när du rapporterar om kameran!
  Sent ska syndarn vakna eller nåt!

  • Det är väl svinsmart att ha i garaget? Den syns ju inte och den reagerar på oönskade besök? Då får jag väl välkomna karln när väl kameran kommer, för den har inte gjort det än. 😉

 • Hon är så söt när hon sitter där uppe och har full koll på alla farliga och trevliga medlemmar i familjen. Skönt att hon har börjat använda trädet och hoppas att hon känner sig trygg där!

    • Jadå, hon kommer garanterat fram mot kvällen. Idag var det nog rymning pga skällande hundar på tvantennfixargubbe som hade oskicket att ringa på dörren.

     • Ja, det är besvärligt med folk som ringer på dörren, då måste man ju skälla ut dom för att dom kommer och stör, och låta farlig så att dom vet att det är en riktig vakthund som står där på andra sidan dörren … Eller om det är någon man känner så vill man tala om för den personen att “jag står här innanför och viftar på svansen, skynda dig att öppna dörren”.
      Då är det lätt hänt att man råkar skrämma en oskyldig katt på en gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.