DEN skräcken

När man inser att passet gick ut den 4 oktober, att det bara är elva dagar kvar till avresa och att man kanske skall lägga benen på ryggen och springa till polisen helt frivilligt nu för att få nytt?

Måste man vara snygg på ett pass?

// Ser Inte Klok Ut

0 thoughts on “DEN skräcken

 • Det ordnar sig nog ska du se! Med passet alltså, fotona kan man inte göra något åt, dessvärre! Inte ens en supermodell blir OK. Det är som karikatyrer i digital form. Håller tummarna!

 • Oj oj oj, stackare….. Jag hade mest problem med att se allvarlig ut.
  Man får ju fanimej inte ens le…..utan man ska vara helt neutral och hur jäkla kul är det liksom!!
  Men å andra sidan spelar det ju ingen roll hur man ser ut för i passkontrollen kollar dom
  ju nästan aldrig i passet numera, utan dom sitter ju bara där å viftar lite slött förbi en.

  • Då har du tur. Tom käre maken är fascinerad över hur en människa kan ha så mkt otur som jag i pass- och säkerhetskontroller. Jag fastnar alltid och det är alltid trassel. Ser antagligen extremt misstänkt ut. Till mig sa de att jag skulle vara neutral men att jag möjligen fick dra på munnen. 😉

 • Det brukar gå ganska snabbt att få pass. Vi fixade nya uppe på landet förra sommaren och det gick på tre dagar. Bekymra dig inte över hur du ser ut. Det brukar se ut som ett mug shot i alla fall. 😉

 • Dessutom tar de ett foto i passkontrollen när man kommer fram och hur fantastisk ser man ut efter en massa restimmar?
  Fattar inte att de släpper in en om de jämför med passet, vars foto ju är taget i någorlunda vardaglig sinnesstämning.

  • Ja. Jag måste ju det, vilket stressade mig lite. Men om passet kommer på fredag så hinner jag ju. Vi åker ju veckan efter. Men det var nog tur att jag sprang till polisen idag. 🙂

 • Ny båt för oss men årsmodell -97. Flytande husvagn med både akterruff och stickkoj så pojkarna slipper väcka varandra i onödan. Dock tänkte jag och maken ta akterruffen 🙂 Ingen supersnabb, men lagom för oss fd seglare.

  • Akterruff är da shit. Saknar det som f-n. Haft det på alla våra båtar utom den här. Och -97 är ju NYTT i båtvärlden. Modell?

   • Motorbåtskompisarna tipsade just om akterruff. Det var min dröm på 80-talet (slippa trängas med syrror, föräldrar OCH hund i en liten pyttebåt).
    Nu blev det en nimbus 27 familia.

    • Ja det är verkligen galet praktiskt 🙂 Den båten känner jag till, en sån var vår förrförra båt. Grattis till köpet. Det är en bra båt, och den är väl inte så långsam? Tar sjön bra dessutom.

 • Nope… Efter tre omtagningar ber dom mig ta av mig glasögonen eftersom det blir reflexer… Innan ögonen ställt om sig till “seende utan hjälp” ser jag hysterisk ut med uppspärrade ögon – typ upptäckt en jättespindel på sovrumsväggen!!! 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.