En fullkomlig orgie i solglajjor

Minns ni förra året när jag tävlade ut en del av min solglasögonssamling eftersom jag insåg meningslösheten i att ha dem kvar när jag ändå aldrig skulle kunna använda dem igen? Eller ja, jag skulle kunnat använda dem om jag bara skulle sitta väldigt still och inte vara beroende av att se varken på nära eller långt håll utan bara vara snygg.

Vilket i och för sig inte är helt meningslöst när jag tänker efter. Att bara sitta still och vara snygg alltså.

Nåväl. Jag har nu bevis på att jag mött min överkvinna.

Säg hej till kamrat optiker. Världens bästa optiker dessutom och en väldigt rolig kamrat.

IMG_5402

Jag visste att hon samlade på solbrillor precis som jag. Och att hon precis som jag har dem på display i ett skåp, men jag hade inte sett dem i verkligheten.

Igår när hon kom hit tog hon med sig godbitarna. Och VILKA godbitar sen då. Jag ville knycka nästan allihop.

IMG_5368

Det blev många när vi lade ut dem på bordet. Så många att mamma hade fått ett slaganfall eftersom hon tyckte att allt utom max två doftljus är “du har så många saker på bordet-många”.

Sen provade jag alla. Såklart.

Men jag sparade den godaste gottebiten till sist.

HON HADE ETT PAR RIKTIGA CYKELGLASÖGON!

IMG_5371

Då dog jag lite av skratt. Och hon hade ju sett min photoshoppade bild på mina cykelglasögon.

Någonstans känns det lite som att det är meningen att jag skall ha cykel på näsan.

Det är ganska mycket som talar för det just nu faktiskt.

0 thoughts on “En fullkomlig orgie i solglajjor

  • Du, några av glasögonen var så snygga att man faktiskt självdog lite. Vilka skalmar, vilket….åhhh…vad det suger extra mycket att inte kunna ha solglasögon mer. Även om jag behåller ett gäng av mina egna för de där stunderna man bara behöver sitta still och vara snygg utan att se 🙂

   • Hahaha! Din sista mening alltså. Precis som med mig och högklackade skor. Kan inte gå i dom men tänker på de gånger jag kan sitta still i en bar utan att behöva gå, bara sitta där och se cool ut. Hur hade jag tänkt mig att jag skulle ta mig dit för det första?! Färdtjänst?! Nej det blir nog ett bidrag till Läkarmissionen. Men som jag förstår dig, det var dit jag ville komma!

    • Jamen det ÄR ju samma som med riktigt högklackade. Jag tänker att vi kanske kan gå till valfritt ställe med skor och glajjor i väska, hitta bra sittplats och byta om till snygglajjor och “horskor” och sen bara sitta och vara snygga? 😉

 • Vad mycket läckra och roliga solglasögon hon hade. Och jag bara ÄLSKAR cykelglasögonen. Att de fanns i verkligheten är bara så underbart. Livet blir lite kuligare med sånt. 😀

  • Ja! Är orimligt avis. Och att hon kunde hålla tyst om cykelglasögonen ända tills hon kom hit och kunde visa dem är ännu mer imponerande. 🙂

  • Tyst med dig. Dessutom sken faktiskt solen igår *kors i taket*, det var väl antagligen för att alla skulle se alla översvämningar ordentligt. Varenda väg är ju avstängd i hela västsverige.

 • Jag satt och tittade på dig i alla solglasögon så att jag höll på att glömma att stiga av t-banan! Tack för att du gjorde min resa roligare! Somliga var snygga, andra roliga eller bara annorlunda. Men det är knappt jag tror att det faktiskt finns cykelglasögon!

  • Fniss. Jag vet inte om jag hade velat ta ansvaret för att du hade glömt gå av faktiskt. Vem tror du tror på det? Jag trodde verkligen bara mina photoshoppade fanns 🙂

 • Vilka häftiga bågar! *avundsjukan växte* Jag som bara har ett par med styrka då för annars ser jag inte att köra bil och båge. hemma på altanen funkar det ju utan styrka men vem kollar då liksom 🙂
  Sambon tackade för länkarna så just nu sitter han o dreglar lite ……
  De okinkika besökarna lyste med sin frånvaro eller så försvann de i mängden av de kinkiga? Tyvärr är det ofta så att man kommer ihåg de kinkiga även om man har haft 300 okinkiga och 2 kinkiga.
  Men ny dag och nya okinkiga besökare *hoppas*
  Imorgon är det leeeeeeedigt och då ska kärringen få ögonbryn igen 🙂

  • Du är inte eeeensam. Jag har ju också bara slipade. Jag skall banne mig börja sitta still mer och bara vara snygg.

   Säg till honom att gå in på d-links produktsida istället, där finns det ÄNNU mer kameror. Apple hade inte särskilt många.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.