Det här med köpstoppet

Närmar ju sig med stormsteg. Trots att Mona envist hävdar att hon skall vara med så talar statistiken sitt tydliga språk och sedan anser jag att det är en vinst på walk over until proven otherwise.

Men i alla fall.

Nu är det ju bara sex dagar kvar.

Den här veckan är det dags att sätta upp regler. En del blir ju allmänna och en del synnerliga.

Vad tror ni, skall vi roa oss med det i eftermiddag och så hitta på något sätt där vi lätt kan rapportera återfall eller om vi varit extra duktiga och gått förbi en rea?

En Facebookgrupp kanske? Om nu alla som skall vara med använder Facebook. Det är ju skitenkelt?

Heja oss!

0 thoughts on “Det här med köpstoppet

 • Hon säger hon ska med, men har hon officiellt vart inne och accepterar utmaning lr bara kommit med svepskäl till att hon inte hunnit ännu ?!

  • Med tanke på att hon har kommenterat VARJE inlägg med att hon skall vara med så tar jag det som ett ja. Även om det onekligen verkar som att hon kommer lämna walk over.

 • FB blir bra.
  Jag försöker ta mig ut och jaga dom där planerade skorna denna vecka. Även om dom är undantagna så vore det ju trevligt att ha det gjort.

 • Vi kör på en FB-grupp då. Jag tillverkar en, och när alla är med gör jag den sluten. Så vi kan prata där inne utan att hela världen ser vad vi pratar OM.

 • Jag hade ju gärna varit med, men undrar om det verkligen blir en utmaning, då jag för tillfället är arbteslös och har en stabil inkomst på 3740 kr och lever på min sambo. Jag har inte direkt några pengar att shoppa upp. Är glad att jag kan betala en del av mina räkningar. Men visst hade varit en kul utmaning.

  • Fast det spelar ju egentligen ingen roll. Okynnesshopping har ju inget med god eller dålig ekonomi att göra. Det är ju lite som att inte kunna gå in på Ikea utan att köpa servetter och ljus, saker man inte tycker kostar något, men som inte är direkt nödvändiga. De bara slinker med liksom 🙂

   • Min största utmaning i detta är ju alla ggr jag fyndar på ge-kås som jag hittar något jag kanske inte egentligen hade behövt just nu iaf…

    Bättre jag spar de pengarna för lär behöva de sen om jag får tummen ur att hitta någon bra snickare som kan riva ut mitt kök o göra om där och även sovrummet drabbas samtidigt eftersom jag har en meningslös dörrjävel mellan sovrum o kök som jag vill slå igen. Ifs hade brodern kunnat fixa allt det men ska han fixa det så får jag vänta typ 10 år lr mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.