Ritsch ratsch fillibombombom

Nu lägger vi en jävligt lökig dag till handlingarna och ser fram emot morgondagen.

FÖR NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT GUNILLA ÄR TILLBAKA I RUTAN IMORGON?

Kvällen har ägnats åt att sortera in gammalt badrum i nytt badrum. Och någonstans där fick jag betala för gårdagen. Varför böja knäna när man kan böja ryggen när man sorterar lådor i flera timmar? Myyyycket bättre att böja ryggen. Särskilt när man har grymt fit och vältränad mage som verkligen orkar hålla upp den ryggradslösa.

Simsalabim så fick jag ryggskott.

Vilken tajming. Särskilt praktiskt när man har två hundar som inte drar ett dugg i koppel.

Som lök på laxen har min lille tappat sin pille.

IMG_1176.JPG

Jag pratar såklart om snoppsänglampan.

Nu skall jag sova.

För imorgon skall vi titta på Hollywoodfruarna.

Vilka hänkar på?

0 thoughts on “Ritsch ratsch fillibombombom

 • Tina Johansson says:

  Självklart ska jag kolla! 🙂
  Men hördu… ryggskott. Var inte det lite onödigt? Riktigt smärtsamt också…
  Har haft det en gång, när yngste sonen var bebis. Han var dessutom aldrig speciellt liten. Startade på 5 kilo och vägde 10 kg när han var 3 månader. Här har vi bjudit på vipgrädde i tuttarna!
  Hoppas det släpper snart! Hörs ikväll!

 • Sin pille?! Snoppsänglampa?!
  What?
  Ska jag börja bli orolig eller är det bara ditt lokala språkval som flyger runt med fingertopparna?
  Du har en lampa i snoppversion? En pille – två pillar? öhhhhh
  En pille låter hursomhelst sjukt farligt och lite lite.

 • hm jodå Gunilla is back, det har jag hört genom bägge öronen ……och nej jag orkar inte med kärringen för att hon är så jävla blåst så jag klarar inte av att se programmet. Det blir skämskudde för hela slanten och då kan jag lika gärna skita i att se det och detta TROTS att jag försöker spela candy o wordfeud samtidigt för att slippa se de värsta fadäserna 🙂
  Du får limma dit pillen igen/köpa ny sänglampa.
  Nu ska jag ägna mig åt fakturering o jaga konferensbokare med blåslampa och se om de kan klara av att rapa ur sig hur de vill ha det möblerat. Jag kör en faktura – en konferensbokning, så slipper jag bli less på det 🙂

 • Bra tajming med ryggskottet där. Hoppas du har smärtstillande så du fick sova.
  Lampan får du väl lämna in eller till möbeldelarmannen. Den som nu är händigast.
  Och självklart är jag med när kärringarna drar igång igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.