Nytt är banne mig aldrig bra

Först valresultatet (näe, vi skall inte prata om det, jag nöjer mig med att säga att FEL LÅT VANN och alla förlorade, utom ett skitparti). Ny regering alltså. Vilket kommer bli en katastrof. Inte för att det är sossarna utan för att S i koalition med bara Mp kommer kosta Sverige så mycket pengar i ren rörighet att jag blir lite lite gråtfärdig. Eller ja, mycket gråtfärdig.

Jag måste emigrera. Kanske till Kanada? De känns rätt stabila?

Och så har jag ny dator. För vilken gång i ordningen vet jag inte, men jag har köpt så många datorer som på El-Giganten i Nordby att jag är hej och du med snubben som är ansvarig för dataavdelningen.

Nu skall jag ägna orimligt mycket tid åt att återställa allt och komma in i matchen igen.

Fy fan sån onödig tid det tar att konstant vattna sina datorer. De förökar ju sig visserligen, men det är tveksamt positivt.

Jamen det var väl allt. Nu vet ni vad jag gör. Skriker fula ord och uppdaterar.

0 thoughts on “Nytt är banne mig aldrig bra

 • Ja fy sjutton! En massa amatörer som ska strypa allt. Det borde vara straff på att rösta bort den skickligaste finansminister/regering vi haft, under dessa svåra förhållanden. Arg !
  Men emigrera inte, snälla ! Behöver skratta lite varje dag … 🙂

 • Jo skrämmande är det med allt nytt ……….och det nya styret är väldigt skrämmande eller den där fel låt är väldigt skrämmande. Hitler sa nånting en gång om att “upprepar man en lögn tillräckligt ofta så blir det en sanning till sist” och jag är rädd att det är lite på det viset med fel låt. Hm tror att det var Hitler iaf .-/
  Ny dator är också skrämmande eller iaf irriterande 🙂

 • Kanske du kan hitta nåt slags fodral, vattentätt, till nya datorn? Det finns ju allt möjligt sån som båtfolk har till sina mobiler och kameror, finns det inte även till datorn? Fast du får i så fall ha det på även på land!

   • Alltså. Enda chansen för mig är att linda in datorn i bubbelplast. Eftersom jag både tappar den och tappar saker i den. Frågan är bara om det inte blir ganska svårt att skriva då? 😉

    Det var bra tips, men elektronik och fukt är ett jäkla gissel. Även om man inte nödvändigtvis behöver hälla saker i datorerna så är kretskorten känsliga. Nästan lite för känsliga. Det hade varit praktiskt om de hade kunnat uppfinna en Mac som är stöttålig och vattentålig. Det finns faktiskt Win-PC som är gjorda för taskig behandling, men dels klarar jag inte att använda Win-PC och dels är de modellerna sådär generellt kassa. Jag måste bara LÄRA mig *slår mig själv i huvudet upprepade ggr*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.