Inget bredband värsta sveket – del 123223

När man bor där man egentligen inte bor så har man mobilt bredband. Mobilt bredband SUGER. För ju mer streamingtjänster som kommer desto mer stryper alla leverantörer mängden per månad och när man har kommit upp i sin mängd är det bara att glömma internet.

I fredags började nätet tackla av, igår hade jag inget kvar. Jösses så glad jag var att jag hade sparat min ljudbok till offlineläge. En HEL dag utan uppkoppling var påfrestande.

Men idag är det första september och en ny internetmånad är påbörjad.

Jag har således inte gjort ett skit i helgen. Lyssnat på ljudbok, varit ute och käkat med pappa (som mår oförskämt bra nu…heja heja) och styvmodern, rastat hundar och typ inget mer alls.

Vad gör ni? När skall MickeB och Imitthuvud egentligen komma till skott med det här ståndande bröllopet?

Och hur skall jag överleva hösten?

Jag HATAR mörkret och att jag frös när jag gick hem utan jacka i lördags kväll.

Men nu har jag i alla fall internet igen.

Och Big Brother började igår.

0 thoughts on “Inget bredband värsta sveket – del 123223

 • Men du har i alla fall ett par grymt snygga skor att ha på dig i höst, min plånbok har inte bestämt sig än om det värt 3000 spänn för fötterna skall se så snygga ut. 🙂

  • Du har en poäng där. Risken finns att jag och skorna kommer sitta inne hela hösten och tröstäta glass dock. Men så jäkla mycket kostade de väl inte? Så jäkla väck är jag väl inte? Mvh, Oroad (för sin mentala hälsa)

 • Jag miiissade BB…Verkar det bli smarrigt? Jag vågar nästan inte titta på det & bli insyltad i ännu mer TV…har ju fastnat i Paradise Hotel trots att det är så dåligt! Asså förra året var ju dåligt men iår…zzzzzzzzzzzzzz men ändock måste jag kolla…& Bachelor Pad…(fast igår va jag tvungen att googla på hur det slutade…& det var ju bra 🙂 )

  • Haha! Jag sitter jättemycket fast i PH. Fast jag tyckte det var skit från början. Men dokusåpor är mitt knark. 😉 Efter att ha sett ett avsnitt tycker jag att det verkar svindåligt, men jag kommer kolla ändå. Fråga igen om en vecka. Då är jag fast.

 • Kan du inte förhandla med hyresvärlden om att dra in bredband i huset (för jag antar att ni inte har bott på båten), åtminstone till den där tvåan på nb … 🙂 Det låter besvärligt att hela tiden (borde man) tänka på hur mycket man gör av med.
  Och är inte hyresvärlden medgörlig så prata med chefen på jobbet, hon borde väl inse att du måste ha kontakt med omvärlden! 😀
  Sådär kan du ju inte ha det!

   • Fniss. Att vara det själv är värsta sorten. Finns ingen som är så dumsnål som när man skall förhandla med sig själv. Men nu är vi snart färdiga med trean som jag inte vill flytta till men inser att jag måste. Då kommer jag fixa ordentligt bredband. Så jag slipper snåla. Just nu har jag dock “ordnat” så jag inte har någon dator. Jösses vad trött jag är på mig själv.

    • Det där känner jag igen, jag är så himla snål med mig själv; semester är för dyrt, jag behöver inte snygga kläder och vad ska jag med den tekniska prylen till…
     Låter ju tråkigt att tvångsflytta till trean även om det är skönt med plats! Hoppas du kommer att trivas när ni väl är på plats!
     Har du sabbat en dator NU IGEN??? Vad är det med dig och prylar egentligen?

 • Var bortrest häromsistens över helgen och tänkte använda telefonen som uppkoppling till datorn. Shit, ett par avsnitt av Orange och så var surfen slut…aldrig hänt förut.
  Insåg plötsligt graden av mitt internetberoende. Läskigt när verkligheten slår till en 😉
  Glad att vara åter i hemmet och nätverket…..men nu är Orange slut. Vad gör jag nu???

  Himla skönt att pappa din mår bättre. Har tänkt mycket på er. Hur det går och så.

  Sen undrar jag på allvar HUR det är möjligt att sabba så många datorer 🙂
  Ngn borde ringa den däringa rekordboken.

  <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.