Vem mer än jag kollar TV?

Jag tittar aldrig på TV. Inte på TV:n i alla fall. Maken äger ju fjärrkontrollen och kollar enbart på faktaskitprogram där det är stora båtar eller tandlösa hembrännare i skogen.

Nu är han och spikar golv och råkade lämna TV:n på, jag tittade upp och hamnade i Kristallengalan.

Var det inte igår de delade ut Skämskuddepriset?

Varför har inte den här galan fått det och vad handlar det om?

Sen kom bonusen, reklampausen, ny film med Colin Nutley och…trumsolo…Helena Bergström verkar ha huvudrollen?

Jag är lite mållös. Och så känner jag mig svingammal när jag inser att jag låter som mormor, “vad ÄR det för skit på TV nuförti’n?”.

När jag har kommit över det här och de platta skämten skall jag berätta om gårdagen. Som involverade nattlig båttur.

Visste ni att det numera tydligen inte är sommar längre och att det faktiskt blir KOLSVART ute nattetid?

Det visste inte jag. Förrän inatt.

0 thoughts on “Vem mer än jag kollar TV?

  • Näe, hon var inte nominerad. Minns inte alla, men det var Malin Gramer, Jill Johnsson, Christine Meltzer med Carina Berg…och en fjärde. Som jag inte minns nu tydligen.

   • Tror att de hade flera alternativ från varje kanal från början, och då va Maggan med för 3:an. Sen valdes nog en från varje kanal ut till finalen och då va det Malin Gramer.
    Själv höll jag på Christine/Carina för det programmet älskade jag!

 • Ja inte vet jag vad det är på TV, jag tittar bara på inspelade program, men jag har läst dagens skvallersidor (Expressen & Aftonbladet) och såg att det var gala på gång. … Annars har jag läst riktiga skvallertidningar i dag. Kom tidigt till frissan för att hinna uppdatera mig lite, det var ju 6 månader sen förra klippningen (hemskt, jag vet!) så jag hade lite att läsa ikapp.

  Jo, det är mörkt på kvällar och nätter denna årstid. Det betyder inte att det inte är sommar! Men det brukar ju vara mörka, ljumma kvällar i augusti, i år gjorde tydligen temperaturen en tvärvändning och missade mellanläget.

  • Skvaller är viktigt. Och roligt. Kristallgalan var…oerhört pinsam. Jösses så glad jag är att det finns streamingtjänster så man slipper reklamavbrott och man kan välja “sändningstid” själv.

 • Ha haaaaa… Här går det oxå History Chanel o Moonshiners dagarna i ända 😉

  Nä, vanlig TV är skit numer, har dock fastnat för “Hjem” -måndagar kl 21 och norskt! Den du! Himla mysig faktiskt 🙂
  Och det ÄR mörk som satan nu på kvällen/nätterna…men det betyder oxå att det snart är dags att passera äpplen o göra slånbärs”saft” 🙂
  * försöker tänka fruktansvärt positivt*
  Kram

 • Japp till min stora sorg börjar det bli höst…………. Västen fick åka på när jag skulle springa på morgonen.
  Enda fördelen är att jag kan se att stearinljusen är tända om kvällen numera 🙁
  Vart tog sommaren vägen? Det var ju häromdan jag/vi satt o längtade efter att kunna sitta ute om kvällarna
  *jävla tid som går för fort*

 • Hösten och vintern är inte mina favoriter,men mörker gillar jag.Man tänker och funderar mycket bättre då,eller jag gör iallafall det.Och vill man så kan man mysa till det rätt bra med ljus.Vet inte varför men som sagt mörker gillar jag.Finns säkert nån bra psykologisk orsak till det.Tycker om när det när det är blecksvart och man kan vara för sig själv med sina tankar.Inser ju själv också att det kanske inte låter helt friskt,men sån är jag 🙂

 • Apropå ingenting,men idag är det den 30:e augusti och min tilltänkta (som skulle ordna allt) har inte hört av sig överhuvudtaget,giftermålet skulle ju ske i augusti så jag har en stark känsla av att det inte blir något utav det hela 😉

 • MEN gick just in på en av kvällstidningarna och läser att Brasse Brännström har avlidit,mina hjältar lämnar in på löpande band nu.Vila i frid du härliga människa.

 • Det ÄR bara skit på TVn numera och jag struntar i om jag låter som min mormor när jag säger det.
  Och NEJ, sommaren är inte slut. Faktiskt så är det bara försommar för vi har en hägg som blommar för fullt vid vår garagelänga.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.