Gårdagens totala impulsshopping

Och konsten att gå från att inte våga låta någon annan i världen röra mina naglar till att ge HELT fria händer.

Man kan säga så här, det är ju tur att jag inte jobbar på begravningsbyrå. Eller ens i någon finreception på storföretag. Då hade jag inte kunnat experimentera vilt och jag tycker det är skitroligt och blir jättesnyggt.

Den här gången lärde jag mig även två helt nya tekniker för att göra gellack extra snyggt och extra roligt.

Nu känner jag mig gränslös. Planerar redan vad som skall göras nästa gång, jag säger bara “It’s gonna be legen…wait for it…daryyyy”. Vilket är en ledtråd. Kan ni gissa vad det handlar om?

Layouten är redan ritad, Jessica är redan med på idén.

Men, först fokus på gårdagen. Vi klurade på vad vi skulle göra och jag tyckte det var vansinnigt skönt att bli ompysslad. Det blev så här.

image

Notera att det blå lacket är matt, förutom på tippen. Det var den nya fiffiga tekniken, det är alltså inte matt lack utan helt vanligt lack som är polerat till matthet. Så jäkla skitsnyggt. Stålmannen gör mig glad och får vara det som står för Team Pappa. Och så passar det ihop med…mig. Eftersom jag är en smula barnslig.

Sen gick jag till Ica för att köpa yoghurt, men råkade passera ett skyltfönster med ett par skor som jag föll handlöst för.

Med det sagt accepterar jag absolut inte att sommaren och flipflopbärande är slut, men det skadar ju inte att vara förberedd. Till efter sommaren. Det är absolut inte höst ännu.

image

 

Just nu dristar jag mig till att säga att de är de snyggaste skorna på länge. Som sirener ropade de mitt namn från skyltfönstret, vem var jag att motstå?

Och nu skall jag göra något så storartat som att ta mig in i duschen, se om jag kan tvätta bort en veckas trötthet och sedan bjuda mig själv på restaurang. Alldeles själv, men absolut inte ensam.

Skorna får haka på som sällskap.

PS: Vill ni dregla över Jessicas naglar så följ henne på Instagram vettja. Vet inte hur man taggar, men leta upp JSTROMKJELLGREN. Mycket ögongodis. Sen kommer ni snällt när vi har filat klart (haha göteborgshumor) på nagelträffplanen.

0 thoughts on “Gårdagens totala impulsshopping

 • Oh My God!!! (tänk Janice i Vänner)
  Så sjukt snygga naglar!!! Verkligen supercoola!
  Ja, skorna va inte så pjåkiga de heller (läs: skitsnygga) men naglarna överträffade dem faktiskt!

 • Fan, vad coola naglarna blev! Är inte alls avundsjuk, inte alls! 😉
  Skorna/stövlarna var urläckra. Förstår att du föll handlöst. Och nej, sommaren är inte slut, den har bara lugnat ned sig lite. Jag accepterar nämligen inte att den där färgglada årstiden närmar sig. Inte alls.
  Kramar

  • Den där färgglada (färgskala ruttna löv) klarar jag mig gärna helt utan faktiskt. Viiiiiill inte. Vill ha färg i form av turkosblått hav. Inte röda löv. Suck.

 • Kanonsnygga naglar!!! Jag har fortfarande inte fått några av min nagelfixare som igår flyttade hemifrån, så nu lär jag inte få några heller…

  Hur kna du inte tycka om hösten, jag ÄÄÄLLLLSKAR hösten, tänk så mysigt det är att tända ljus 😉
  men jag älskar även första snön, våren när snön smälter och sommaren när den kommer.

  Du undrade tidigare om jag köpte fodralet, det gjorde jag inte, och det beror på något så löjligt att jag inte kunde hitta matchande fordal till mobilen….. jag vill gärna att det matchar 🙂
  och nu har jag köpt en Sony Tablet också, för jag hade ju bara två Ipad, så nu blir det ändå svårare att matcha allt. Jag måste vara sjuk i huvudet….vem har tre Ipads/Tablets egentligen??? som bara är mina? Gubben och ungarna har egna.

  Kram påre! och skönt att din pappa är på rätt väg.

  • Jag kan inte säga det nog. Hösten leder enbart till helvetet. Det blir mörkt och kallt och tröstlöst. Som en Bergmanfilm. Japp, jag lider av säsongsbunden depression de mörka årstiderna. Däremot tycker jag om att åka skidor. Åka BORT och åka skidor. Snö och vinter får gärna vara någonannanstans 😉 Ljus kan man tända på sommaren med.

   Alltså…jag tar av mig hatten och ser mig besegrad. Jag trodde jag var tekniksamlare men jag har faktiskt bara två paddor. Men det har du rätt i, så dumt att det inte fanns matchande mobilfodral, sånt är ju viktigt 🙂

 • Alltså dom där naglarna! Dom matta-blanka blå är helt underbar vackra! (Jag har lustigt nog sett någon bild på det innan, och då var dom i samma blå färg så jag trodde att det var ett speciellt lack.) Det kanske inte dom med motiven är, men man behöver nog vara lite barnslig och lekfull ibland och symbolen i Stålmannen är väl helt rätt för er just nu. Ledtråden däremot plingar inte alls!
  Det är väl bra att du förbereder dig med snygga skor tills det blir lite mer sensommar och man kan behöva vara lite mindre semesterklädd! För augusti är en sommarmånad! Sedan kommer sensommar, brittsommar och lite indiansommar! Visserligen har jag de senaste åren kunnat njuta av hösten och inte bara tänkt på vad som kommer sedan, men jag har full förståelse för att du inte vill tänka på det som ligger framför oss, så nu pratar vi inte mer om det!
  Nu ska jag titta naglar! (För jag antar att det är det på hennes instagram.)

  • Då får du pallra dig hit när det är dags för nagelträff, för den matta färgen skapas av gellack. Magiskt 🙂

   Ja, det är hennes instagram. Och missar du ledtråden är det en serie du inte följt, annars hade du känt igen det. Väldigt fånig serie men med en ack så fantastisk skådis 😉

   • Jag jobbar på det där med att kunna pallra mig iväg både lite hit och dit… Vi får hoppas på att jag lyckas!

    Jag är så fånig att jag inte följer några serier alls … nästan. Jag tittar på fåniga program om djur, loppisfyndande eller inredning istället.

 • En Annan Susanne says:

  Stålmannennaglar i gele…..jag smällde av lite här, och skrattar så jag grinar.
  Vad har jag gjort?

  Men ja, det var coolt.
  Jag fortsätter väl att föra franska traditionen vidare här då,
  Själv. 🙂

 • Nailsen snygga som vanligt hade inte förväntat mig något annat 🙂

  Och vad det gäller pjucksen så tro det eller ej, men t om tyckte de var rätt snygga 😀

 • Jaha, ja… Du tänker alltså sätta Barney Stinsons ansikte på dina naglar… Åh vad hans ego kommer att njuta av det!!! It’s certainly gonna be legend… Wait for it… Daryyyy (paddan vägrar att göra gemener efter punkt :() Själv skulle jag nog ha placerat Ted där (hmmmm, eller någon annan stans [varning för censur..]) Krampåreochkryapåpappsen!

  • Inte Ted!!! Då gillade du mao sista avsnittet, som jag haaaatade. Barney är ju ljuvlig, så även Neil Patrick Harris. Synd på så rara ärtor att han inte vill spela i mitt lag 🙂

 • Älskar naglarna! Och du har rätt, det är inte höst än, augusti är en sommarmånad. Sen att vädret har ballat ur är en annan sak!

  Åsa

 • Men Victoria, du måste ju bara skriva vad det är för något märke på skorma!!! Hur ska jag annars kunna hitta ett par likadana??? Behöver!!!

  • Oj. Förlåt. Jag håller faktiskt med, det var oerhört korkat och nästan förbjudet. Det var ett märke jag aldrig hört talas om innan, AS 98. Jag har inte kollat på nätet, mina stod i skyltfönstret hos Sko-Janne 🙂

 • Att lägga ut en bild på skitsnygga skor och inte tala om var man kan köpa dom är fan kriminellt! och ja, naglarna var snygga också 🙂

 • Wow. Skitsnygga naglar! Jag som bara skulle göra mina en gång har nu bokat ny tid 🙂 Lite sugen på att kopiera dina vita/brons färgade…

  Anna

 • Hittade skorna, och en jädra massa fler i samma märke. Assnygga, men konstaterade väldigt fort att det där är inte skor man köper när man pluggar och lever på stdiebidrag 🙂

  • Men var hittade du dem i Sverige. Jag blev ju tvungen att googla nu bara för det, hittade dem bara på Zalando, men svinmycket dyrare än i butiken här. Det trodde jag inte. Men jag håller med, jösses vad många olika snygga modeller. Jag som verkligen behöver mer skor (inte) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.