Livet på en pinne

Idag har vi varit på stranden och dykt efter korvar, men då glömde jag såklart ta med mig telefonen för att filma bubblandet i vattnet. Då ser man ut så här efteråt.

20140602-141404-51244580.jpg

Blöt på hela huvudet. Och lite trött efter att ha simmat baklänges. Tydligen måste man backa in till stranden efter att ha “fångat” korven/vattenapportören, vilket var ett nytt beteende. Sen fastnar läpparna lite i tänderna eftersom vattnet är salt.

Så nu ligger vi på bordet och sover, medan matte känner sig mer tillfreds än hon gjort på länge. Att sitta i kuvösen och stirra på havet är min religion.

20140602-141829-51509264.jpg

Han den där har även dykt upp. Och ångesten går att skära i med en slö smörkniv. Så här i eftertankens kranka blekhet verkar han inte så nöjd med beslutet att dra på minisemester utan resten av familjen.

Låt oss bara säga att jag inte har särskilt mycket empati.

Jag fokuserar på havet. Och himlen.

0 thoughts on “Livet på en pinne

 • Ser härligt ut att sitta där & filosofera!
  Nu är jag röntgad & klar. Skulle visst få vänta upp till 2 veckor på svaret, och sen ska läkaren bedöma det och se om de ska gå vidare med magnetröntgen.
  Jag väljer att tro på att de hittar nåt på dessa plåtar, så de kan fixa mitt knä asap sen 😉

  • Meeeen. Vänta så länge? Då fortsätter vi hålla tummarna, jag har inte heller fått mina röntgensvar och nu har det gått orimligt lång tid tycker jag.

 • Undrar hur det skulle kännas att vara så söt som Stor och Liten. Så där så att alla bara åhhar och suckar och smälter. Jag tror det skulle vara underbart.

 • Tänk nu ut vad maken tror du kommer göra och bete dig sedan precis tvärtom. Och fixa nån fin överraskning. Nåt i paritet med vad du skulle vilja ha av honom. Det kan smitta. Kort sagt; gör honom osäker. Maka som beter sig underligt öppnar makes mottaglighet för nytänkande/tänkande överhuvudtaget. Ungefär som jag gör med Dante när han inte vill komma; jag springer ifrån honom, då kommer den lille gynnaren sättande, i ett huj.

 • Den där kuvösen ser ut som den skulle kunna bota det mesta, du kan nog öppna hälsohem där!

  Varför sitta/ligga på bordet? Är det bara för att kunna se ut och ha koll? Och hur kommer man på att man ska backa tillbaka till stranden? 🙂

  Majabellas förslag om att bete dig tvärtemot det förväntade lät intressant, hoppas du berättar om du gör det och hur det går! Det låter ju bra att han har vett att ha ångest i alla fall.

  • Kuvösen gör faktiskt det och skulle kunna vara hälsohem. Jag växte mer eller mindre upp i det här huset eftersom det var farmor och farfars, farmor är född och uppvuxen här.

   Det där med bordet har jag ingen förklaring på. Första gången han gör så, och han verkar stormtrivas. Skithund 🙂

   • Det hajar jag. Men den här luren är ute på så djupt vatten att han får simma baklänges tills han bottnar igen och det är lite mer mystiskt. För det ser så jobbigt ut.

    • Ursäkta mitt fnissande, men det måste se väldigt roligt ut med en hund som simmar baklänges … och jag fattar inte hur han bär sig åt!

 • En Annan Susanne says:

  Skönt att ha ett ställe där man kan koppla bort hjärnan lite, och bara vara.

  Västkusten har den effekten på mig oxå, men jag får ta in på hotell… Du däremot verkat ju ha nycklar till en hiskelig massa hus lite varstans därborta. 😀

  • Mmm…men just det här stället är mitt favoritställe. Jag hade bara glömt av det lite. Barfotafötter som kan varenda liten kotte på marken eftersom det var här jag lärde mig gå. Utsikten och läget är oslagbart. Jag har just beslutat mig för att sitta på verandan resten av livet.

   • En Annan Susanne says:

    Det låter som en bra ide, synd att inte utnyttja en son sommarpärla så ofta det går och få lite balsam för själen samtidigt.

 • Ser underbart o rogivande ut.
  O han ska inte ha det så lätt , vånda kan vara bra, då kanske (ev) det görs ett försök att tänkas efter före nästa gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.