Här sitter vi på bord och stolar

Jag flydde till ön och sommarstugan (ja, ytterligare ett hus som inte nämnts tidigare) innan ärkepuckot kom hem. För att titta på havet och meditera. Mest faktiskt för att slippa explodera vid makens ankomst.

Nu är jag mest bara irriterad på mig själv för att jag inte har suttit här hela veckan istället för att sitta i stan. Eftersom ön bara är tio minuter från stan.

En hund är åtminstone uppfostrad att inte sitta på bordet, den andre är tydligen inte det.

20140601-212014-76814038.jpg

Man kan inte klaga på utsikten från pensionärskuvösen (den inglasade verandan). Liten hälsar att han tycker att den är finfin med. Plus att han hoppade ut genom fönstret och drog ner på stranden det första han gjorde.

Nu är tanken att jag skall sitta här och bli mild.

Vilket inte kommer hända.

Men det är ett jävligt mycket trevligare ställe att sitta och tänka elaka tankar på.

Imorgon bitti skall jag och byrackorna gå på stranden. Och njuta.

Efter det skall jag utplåna hela manssläktet.

Det är bra att ha mål i livet.

0 thoughts on “Här sitter vi på bord och stolar

 • Var ju dumt av dig att inte komma på den iden tidigare, men när man är arg och ledsen så fungerar inte alltid tankeverksamheten som den ska

  Se nu till bara att Maken får en läxa han inte glömmer i första taget nu bara!!!

  ps…. Tror jag kom på vad den såpan med ett ex heter jag nämnde för ett tag sedan, tror det är Ex on the beach som går just nu på MTV

  Satt o zappade efter något att titta på medans jag inväntar på mina smurfarna ska bli klara med vad de håller på med just nu, och råkade hamna på MTV och såg det var ett program som heter Ex on the beach, så då slog det mig att måste vara detta jag hörde talas om på radion 😉

 • Hm. Det är ju inte bra alls det här. Och jag förstår att du är snorförbannad. Han har en viss bot och bättring liggande framför dig, den gode maken. OM han försöker förklara hur han tänkte (OM han tänkte?) så är jag mycket intresserad, jag har envist försökt fabulera ihop den ena förklaringen bättre än den andra till varför han åkte ändå – men jag har gått helt bet. Och då har jag ändå en rätt…öh..fri fantasi kan vi väl säga.

 • En Annan Susanne says:

  Det ser underbart skönt ut, men man blir ju inte riktigt lika intagen av bilden när man vet varför du sitter där.

  Härifrån kommer det inga styrkekjamizar heller, men jag kan nog koka ihop en och annan verbal stekpanna om det skulle behövas.

 • Apropå slutet då – som vi brukar säga hemma hos oss – vilja vi nå stora mål, får vi ödmjukt börja i det lilla. Så får vi se hur stora delar du lyckas utplåna.
  En lugnande solnedgång alt -uppgång önskar jag dig allt!

  • En i taget då? Jag har en lista som just nu består av tre. Jag kan ta den ena och slå den andra med och hoppas på dominoeffekt. Och näe, Make Två har inte kvalat in på den listan. Än.

 • Vilken utsikt! Stanna du där och vila upp dig med hårbollarna. De sviker inte sin matte i första taget. Maken kan ju passa på att tänka ut hur han ska gottgöra dig för den här helgen!!!

 • Vilken utsikt! Synd, som sagt, att du inte kom på det tidigare i veckan!
  Strandpromenader är aldrig fel, ägna dig åt det du, medan du tänker!

 • Det ska faktiskt bli spännande att få höra den förklaringen.
  Men du gjorde helt rätt i att rymma fältet till den bedårande utsikten (inkl hunden då)
  Medan du lägger upp planerna så har jag precis vaknat efter en kväll i Stockholm och en konsert med Aerosmith, så nu har jag äntligen fått se ett par gamla idoler, för gamla var dom. Hur f-n har de kunnat bli nästan 70 år (Steven Taylor är 66) när jag fortfarande är 25 eller iaf cirka 30, DET min sköna höna är en gåta som är värd att grunnas på. 😀 Nu ska jag samla ihop mig och göra mitt “måndagsnöje” den här veckan. Tandläkaren…… not so fun at all.
  Jag har t o m lyckats övertala sambon att få “låna” bilen så han får nog leva en vecka till eller två 🙂

  • Jamen jag veeeeet. Jag fattar inte heller hur de kan vara så gamla när inget händer här. Och nya kändisar som inte ens låg i pappas pung när Aerosmith började spela. Jag fattar inte???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.