Korvfiske

Idag har jag spenderat tid med att titta på havet (90% av min vakna tid), lekt korvfiske med hundarna och filmat deras “dyk” (8% av min tid), förbannat YouTube som är den enda jäkla videotjänsten som tror att alla filmar med telefonen “stående” (1,5% av min tid) och tilltalat maken genom att gräla om vilken hamn på Koster som syns från verandan (0,5% av min tid).

Jag gick vinnande ur diskussionen om hamnen med meningen “låter det rimligt att jag som bott i den här stugan i 44 år och pappa som bott här i 67 år vet sämre än du vad vi ser från köksfönstret och även jag är uppvuxen i den här förbannade skärgården?”. Detta efter att maken rev fram något jäkla sjökort och envisades med att det faktiskt var omöjligt att se just den hamnen eftersom det ligger en ö i vägen.

Hans svar “jo när du säger det så låter det ju helt klart rimligare att du har rätt, men det stämmer bara inte”.

Då gick jag och lade mig.

Det tar sig.

Vi har säkert växlat fem meningar idag. Ovanstående diskussion inkluderad.

Imorgon skall jag gräla med YouTube igen så alla får det höga nöjet att beskåda korvfiske med galaxens mest badkrukiga vattenhundar.

0 thoughts on “Korvfiske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.