Hoppsansa jag fick pridenaglar

Jag har visst glömt visa och jag blir modigare och färggladare för varje gång.

Jag har nya naglar igen. Den här gången i regnbågens färger, även om inte tummarna syns så bra. Men de är ljusblå/lila.

IMG_8531

Jag är urnöjd. Såklart. I nästa liv skall jag gifta mig med Jessica (jag är ju redan halvvägs flata med tanke på naglarnas färg).

Sen råkade jag hitta den perfekta tröjan och det kan jag också, som av en händelse, ha glömt att berätta.

Screen Shot 2014-06-23 at 20.12.56

Hur roligt som helst. Särskilt med tanke på humöret.

Och ja, jag köpte såklart en till Mona med. Som jag kommer tvinga henne att använda. Trots att hon hatar tröjor med text på och helt blingfria.

Den är faktiskt för bra för att inte användas.

// Häxan Surtant

0 thoughts on “Hoppsansa jag fick pridenaglar

 • Snygga naglar! Men dom har ju blivit snygga varje gång du har varit och fixat dom! Har du blivit så bortskämd att du slutat fixa dina naglar själv nu, eller är detta bara medan naglarna är på utväxt?

  Tröjan var bra, klart hon ska bli glad för en sån, Mona, även om hon får blinga den själv.

  • Jag har blivit jättebortskämd. Fast jag tycker fortfarande att det är kul. Men nu vill jag lära mig jobba med mer material, det är ju min lilla hobbyverksamhet. 🙂

    • Alltså gellack har jag ju redan bemästrat, det fixar jag. Nästa steg är riktig gele och akryl. Då blir möjligheterna OÄNDLIGA. Och vi kan ha bloggträff med nagelfix 🙂

  • Visst är det skitsnygga? Precis som förra gången vill jag slicka på dem. Förra gången såg de ut som drinkar och nu ser de ut som glass. JÅBBIT!

   Och neeeeej 🙁 Så himla trist när det händer. Och ledsamt. Dessutom jobbigt för henne med alla hormoner antar jag.

 • Wow, holy macaroni vilka naglar! Man vill ju bara “sätta fingrarna i dem”, hur nu det skulle gå till… eller så är det precis så det går till. Men hur går det nu med alla Dina 57tusen lack och tillbehör? Vad göra, jag är allvarligt bekymrad…

  • Man vill faktiskt slicka på dem, de ser ut som en Big Pack med glass. Och prata inte om det, jag har svår ångest över mina vanliga lack och mina gellack. För det är många som ligger övergivna och gråter, inte klarar jag att göra mig av med dem heller. Någon gång börjar jag igen, jag får tänka så helt enkelt.

 • Jäklar vad snygga naglarna blev. Till min stora sorg har jag blivit allergisk/överkänslig mot allt vad falska naglar heter. Jag får små inåtgående blåsor runt hela nageln som kliar något så grönjävligt. Sen blir det sår och när det till slut börjar läkas så blir skinnet runt nageln hårt och börjar flaga. Kan nog se mig i månen efter att få ha så fina naglar som du. Får nöja mig att titta avundsjukt på dina. 😉
  Och vill inte Mona ha tröjan så “offrar” jag mig gärna. 😉

  • Men va? Har du frågat människan som har gjort naglarna eller är det eget gellack? Så skall det inte bli, men man KAN få problem som det om det inte härdar ordentligt. Det är grymt sällsynt att bli allergisk mot gel/akryl. Ffa båda delarna? Och dessutom alldeles alldeles dödstrist ju.

   Vi får se när Mona kommer hem. Jag vet redan att hon tycker tröjan är “uppkäftig” och hon är ju så HIMLA rädd att någon skall ta det på fel sätt (vilket i min värld bara är en omskrivning för att hon hatar tröjor med text), annars får du den 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.